mamadacja 19.04.06, 19:05 A co Mój 4-latek od dzisiaj świetnie (no prawie) jeździ na dwóch kółkach Pierwsze lody przełamał wczoraj a dzisiaj już śmiega Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadominika3 Re: Muszę się pochwalić:)) 20.04.06, 23:52 Gratulacje. A mój 3-latek w ogóle nie jest zainteresowany rowerem... No może troche dzwonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Muszę się pochwalić:)) 21.04.06, 08:20 Przyjdzie na to czas Mój za to ma głęboko w d*** kredki, farby i cokolwiek do rysowania Jego sukcesy w tej dziedzinie ograniczają się do narysowania koła, spirali i bazgrołów Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: Muszę się pochwalić:)) 22.04.06, 22:41 Farbki to Młody uwielbia - szczególnie czarną i ciemnozieloną, wszystko potrafi skutecznie zamalować. Zainteresowania przejawia wybitnie w stronę majsterkowania - nie przejdzie obojętnie obok zwykłej śrubki, a ze śrubokrętem to najchętniej by spał. Ale zrobiła się ładna pogoda, więc bierzemy rower i do nauki - żeby się tylko nie zniechęcił. Na szczęście nie jestem przesadnie ambitną mamą, nie będę dziecka zmuszać. Synek znajomej też nie ciągnął na rower, aż pewnego dnia - miał wtedy coś ponad 6 lat- stwierdził "dzisiaj nauczę się jeździć na rowerze". I rzeczywiście się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś