Dodaj do ulubionych

Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy

IP: *.chello.pl 16.06.10, 21:14
Jestem załamany... :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Urugwaj Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy IP: 188.33.88.* 16.06.10, 21:21
      Karol trzymaj się - jesteśmy z Tobą
      • Gość: Hanslik Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.10, 21:39
        Walcz Karol,dasz rady!
        • dzast.da.breslau Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka 16.06.10, 22:43
          To straszne :( Wspaniały zawodnik. Perełka reprezentacji :( Zdrowiej!
          • pogromca_mrowek Sport to Zdrowie 17.06.10, 08:36
            Sporty wyczynowe to najbardziej nieefektywna gałąż gospodarki, kompletnie bezsensowna i niepotrzebna. Wyobrażam sobie świat bez sportu WUCZYNOWEGO, te wszystkie sterydy, mafie fifa, kontuzje a nawet śmierci plus zero produktywności. I zawsze wynik wiadomy - zawsze jeden jest pierwszy, inny drugi, nastepny trzeci itd.
            Warto byloby ich wysłać np do Afryki, Azji, gdzie w ramach "współzawodnictwa" budowaliby studnie, zapie...li z workami ryżu,, ewentualnie wyścigowcy typu Kubica w karetkach pogotowia.
            Reszta zaś powinna sie zabrać do normalnej roboty w swoim kraju - do podpisywania polis, czy strzyżenia włosów, pracy w hicie czy stoczni nie potrzeba sterydów i ma ona większy sens.
            Inaczej widać jak to niszczy psychikę np Tomasz Sikora - prawie 40 letni facet który całe zycie biegnie na nartach i nic.
            • Gość: Lulka Re: Sport to Zdrowie IP: 81.26.13.* 17.06.10, 09:11
              Całe szczęście, że ludzie bredzący aż tak bardzo jak ty są, mimo wszystko, w
              mniejszości, bo inaczej strach by było z internetu korzystać...
              • pogromca_mrowek Bycie w mniejszości nie jest ujmą 17.06.10, 10:27
                "Żryj gó... - miliardy much nie mogą się mylić"
                • Gość: Lulka Re: Bycie w mniejszości nie jest ujmą IP: 81.26.13.* 17.06.10, 11:07
                  Oczywiście, że bycie w mniejszości nie jest żadną ujmą. Pod warunkiem jednak, iż
                  nie wynika to z umysłowych aberracji, jak to jest w twoim przypadku. Co zresztą
                  twój, no jednak trochę żałosny, wpis o muchach potwierdza w całej rozciągłości.
                  Jeżeli naprawdę chcesz być oryginalny to wysil się i wymyśl coś samodzielnie
                  zamiast powtarzać oklepane i mocno głupawe slogany.
            • impostor Re: Sport to Zdrowie 17.06.10, 09:32
              za to od twoich idiotycznych postow PKB rosnie jak szalone
              • Gość: es Re: Sport to Zdrowie IP: *.ip.jarsat.pl 17.06.10, 11:01
                Nie, ale robię to w czasie wolnym i nie biorę za to kasy, trudno żebyś oczekiwał żebym w czasie wolnym powiększał PKB. Ty zwiekszasz PKB podczas snu?
                Tak samo pisałem nie o sporcie a o sporcie wyczynowym, a to taka róznica (ale nie to samo!) jak między miłością a płatną miłością.
                Sport ma sens jak ktoś np ma nadwagę i jeżdzi rekreacyjnei rowerem czy pływa by być zdrowszy. Pisałem o sporcie wyczynowym ludziach typu Bjoergen jak i "nie widziących w tym nic złego" ludziach typu Korzeniowski - zawodowym sportowcom po prostu już mózgi wyżarło, nawet takim, wydawałoby się inteligentnym jak Korzeniowski. Listkiewicz, Lato, Fifa, Platini, Blatter, kolarze, piłkarze... Zobacz do czego ich dorpowadził wyczyn i pogoń za kasą. Pokaż mi inną branże która jest w takim stopniu zdegenerowana. Pokaż drugą w której 20-50% branży kradnie oszukuje, szprycując się sterydami lub sprzedając/kupując mecze. Nie ma drugiej takiej, legalnej gałęzi gospodarki, która byłaby tak zdemoralizowana. Niestety.
                • Gość: phalgyp Re: Sport to Zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:43
                  tego posta tez napisales w czase wolnym? Dla ulatwienia dodam, ze o
                  11 to wiekszosc ludzi pracuje, wiec zamiast sie obijac piszac bzdury,
                  wzialbys sie wreszcie za robote.

Poza tym widac, ze jestes troche ograniczony, skoro widzisz na
                  swiecie tylko pilke nozna (ktora jest "naszym sportem narodowym",
                  choc w niej praktycznie nie istniejemy), biegi narciarskie, albo
                  kolarstwo - te ostatenie dwie dyscypliny sa typowo wytrzymalosciowe
                  to i sie ludzie szprycuja. Szkoda tylko, ze nie wiesz, ze gdyby nie
                  wyczynowe narciarstwo alpejskie, to nadal bys jezdzil na czyms
                  przypominajacym boazerie, a nie narty, gdyby nie Kubica, F1 i rajdy -
                  nadal bys jezdzil samochodami pokroju malucha, tudziez trabanta itp
                  itd. Poza tym, to nie jest tak, ze Ci sportowcy sie obijaja i dostaja
                  za to kase - kazdy sport, zeby zaczac na powaznie wymaga w ciul kasy
                  - najpierw wiec trzeba sobie zarobic na niego, potem trzeba ostro
                  trenowac, zeby byc dobrym, zeby miec sponsorow, ktorym na tym zalezy
                  bo to dla nich dobra reklama, wiec wyobraz to sobie, ze moze nie
                  kazdy pracownik Renault to kierowca F1, ale jakos inwestuja w ten
                  sport, bo to jest tez dla nich forma reklamy, ktora Ty chcesz im
                  odebrac. A widac sie oplaca, skoro pakuja w to tyle czasu, ludzi i
                  pieniedzy. Wiec moze tego nie wiesz, ale sportowcy wykonuja kawal
                  dobrej roboty, i to oni mogliby Ciebie nazwac nierobem.
    • Gość: magda Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:42
      Ja też, jeśli te informacje się potwierdzą to nie wiem co ja
      zrobię ;/ Taki wspaniały zawodnik... Karol trzymaj się!!! Wierzę w
      Ciebie!!!
      • Gość: Lilka Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.xdsl.centertel.pl 16.06.10, 21:49
        Wierzymy, że uda Ci się wyjść zwycięsko z tej walki.
        Walcz Karol! Cała Polska Ci kibicuje!
        • Gość: los Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 22:09
          przestancie pieprzyc o walce,gosc ma już dość wszystkiego ,a wy ku.wa
          tylko pojeb,ane walcz walcz!!! ... sposcie głowe i pomilczcie, w tym
          momencie bo ciekawe gdy jego kariera sie skonczy czy bedziecie pamiętac
          o tym... troche pokory...
          • Gość: !! Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 22:31
            Uwierz, że będziemy pamiętali. Ja mu z całego serca kibicuję i od
            dawna przyglądam się Jego karierze. Prawdziwy kibic takich rzeczy
            się nie zapomina!!

Ale ja mam nadzieję, że Karol to przetrwa i wróci do gry! Wierzę w
            to.
          • Gość: Lilka Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.10, 19:23
            Nie ku... lepiej niech położy na to lachę. Rzeczywiście głęboko w dupie
            ma swój stan zdrowia.
      • Gość: karol Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 09:45
        Kiedy proszą Boga o pomoc , kiedy się modlą
        to już jest sprawa przegrana ...
        Niestety tak już jest .
    • Gość: o co kaman? Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy IP: 212.244.71.* 16.06.10, 22:29
      ze niby jak ma walczyc? prawym okiem mrugac wytrwale? czy moze pompki robic?
      bo nie wiem jak sie w takim przypadku walczy...

Karol, zycze zdrowia, mam nadzieje ze lekarze jednak przywroca Ci zdrowie!
    • maura4 Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy 16.06.10, 22:31
      Bardzo mi przykro. Nie wiem co powiedzieć. Nie przyjmuję tego do
      wiadomości. Czekam na oficjalny komunikat.
    • Gość: olig512 Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy IP: *.chello.pl 16.06.10, 22:36
      Karol - trzymaj się !!!! Jesteśmy z Tobą !!!!
    • Gość: Zmartwiony Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 22:41
      :(
      Powazne pytanie - co oznacza "nie wiadomo, czy odzyska wzrok"...
      Czyzby ta kontuzja zagrozila utrata wzroku w obu oczach????
      Prosze kogos kompetentego o informacje i odpowiedz...

pozdrawiam
      • Gość: Opar Absurdu Re: Kontuzja Bieleckiego IP: *.aster.pl 16.06.10, 22:55
        Po co czepiać się językowych przejęzyczeń. Jest źle. Jak Karol
        straci oko, to jasne, że będzie widział na drugie, ale grać już
        przecież nie będzie mógł. To koniec zawodniczej kariery sportowej i
        kalectwo na całe życie. Nie pamiętam żeby kiedyś jakiemuś
        sportowcowi przydażyła się podobna tragedia.
        • Gość: Handy Andy Re: Kontuzja Bieleckiego HOKEJ IP: 89.25.167.* 16.06.10, 23:15
          Feliks Góralczyk, hokeista lata siedemdziesiąte, mistrzostwa w
          Bukareszcie, uderzony łyżwą w oko, które wypłynęło. Walczył o krążek
          pod koniec meczu. Polska prowadziła z Jugosławią 5:2. Zmarł w 1980.
          Wielki napastnik Baildonu Katowice.
          • Gość: Opar Absurdu Re: Kontuzja Bieleckiego HOKEJ IP: *.aster.pl 16.06.10, 23:29
            Okej. Dzięki. Ale to nie pociesza. Jeszcze większy dół. Pozdrawiam.
        • Gość: siatkarz Re: Kontuzja Bieleckiego IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.10, 23:23
          w siatkówkę gra chłopak,nazywa się Jarosław Stancelewski i grał w reprezentacji
          i był podporą Mostostalu Kedzierzyn przez kilka lat.Ma jedno oko sprawne,jedna
          różnica on chyba od zawsze grał z tym jednym okiem.
    • Gość: Opar Absurdu Absolutna tragedia. Karol jesteśmy z Tobą. IP: *.aster.pl 16.06.10, 22:51
      Szacunek i najszczersze pozdrowienia. ! ! !
      • Gość: kibic Re: Absolutna tragedia. Karol jesteśmy z Tobą. IP: 77.223.217.* 16.06.10, 23:12
        Spokojnie! Czekać na oficjalne informacje a nie jakieś plotki pismaków. Odnoszę
        wrażenie, że niektórzy próbują już robić z tego sensację. Nie wierzę w żadne
        tzw. "nieoficjalne wiadomości"
        • Gość: Opar Absurdu Re: Absolutna tragedia. Karol jesteśmy z Tobą. IP: *.aster.pl 16.06.10, 23:35
          Niestety trudno być spokojnym. Od początku było widać, że to nie
          jest zwykłe draśnięcie. Akurat teraz wydaje mi się, że, jak to
          napisałeś, "pismaki" nie mają żadnego interesu w tym żeby
          dezinformować lub podkręcać emocje ludzi, że stało się najgorsze.
          Równie dobrz mogliby napisać, że jest super, Karol wraca do full
          zdrowia i też bym taki artykuł przeczytał. Bardzo bym chciał żeby
          okazało się, że oko Karola będzie sprawne. Ale.... ALE jest w tym
          przypadku niestety duże. Milczenie lekarzy oznacza, że kłopot jest
          duży.
    • arius5 Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie modlic? 16.06.10, 23:14
      Co za marazm opadł Polakow, nic nie potrafia zrobic, tylko sie modlic.
      Nic dziwnego, ze mamy taki syf, burdel i zaniedbanie, skoro cały wysiłek idzie
      na modlitwy.
      • Gość: kazia Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.as.kn.pl 16.06.10, 23:33
        ...to przepraszam... mam skoczyć do szpitala i sama go zoperować? wrzuć chłopie
        (?) na luz z taką bezsensowną nagonką...
        a co do Bieleckiego - uda mu się, jestem przekonana - jest prawdziwym
        sportowcem, a oni mają 1 000 razy więcej motywacji i wiary w sukces niż
        statystyczny obywatel... bądźmy dobrej myśli, Rodacy!
        • Gość: Ja Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.e-wro.net.pl 17.06.10, 00:14
          Skąd wiesz, że akurat 1000 razy więcej?
        • Gość: Ja Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.e-wro.net.pl 17.06.10, 00:15
          Aha, kto to jest statystyczny obywatel?
      • Gość: Opar Absurdu Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.aster.pl 16.06.10, 23:37
        Ja się nie modlę. Trzymam kciuki i piszę na forum. Tyle mogę w tej
        sprawie. Nie ma się co ciskać i poniżać ludzi. Jak komuś to pomaga
        to niech się modli. Pomiłuj.
      • sylwia.forum Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo 17.06.10, 00:45
        To powiedz w takim razie, co w takiej sytuacji mamy robić? Czyżbyś mógł wyleczyć
        Karola Bieleckiego?
        PS Ja się nie modlę, mogę co najwyżej kciuki trzymać. Ale niektórych pierdołów
        nie da się czytać po prostu.
        • Gość: tfg Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.jzo.com.pl 17.06.10, 08:08
          Jak mu ktoś bliski zaniemoże pierwszy będzie biegł do ołtarza. Jak
          trwoga to do boga. Ale póki wszyscy zdrowi, to pluje na forum. Nie
          zwracajcie uwagi na głupka
          • impostor Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo 17.06.10, 09:35
            jestes pewien ze bedzie biegl? bo co, bo ty tak mowisz?
      • Gość: ariminus to choroba tego narodu IP: *.ists.pl 17.06.10, 02:46
        lepsza byłaby modlitwa poprzez pracę, ale to wymaga wysiłku.
      • Gość: il Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: 93.179.207.* 17.06.10, 07:13
        Jak czytam takich oszołomów jak ty, to same mi się ręce do modlitwy
        składają, choć odwykłe po latach.
      • Gość: tsu Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.icpnet.pl 17.06.10, 07:30
        co fakt, to fakt - żałosne
      • Gość: racjo Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: 212.182.84.* 17.06.10, 08:12
        A co mają robić? Zesr... się?
      • robertszs Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo 17.06.10, 08:53
        A ja się pomodlę o rozum dla ciebie, ja polski głupek. Może ty mu pomóż
        geniuszu
      • Gość: Nowy Re: Qwa, czy polskie głupki tylko potrafia sie mo IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.10, 09:38
    • Gość: Maciej Pieprzone Chorwaty! IP: *.pai.net.pl 17.06.10, 00:13
      Jak nie rozcięty na głowie Tomek Rosicki, to wybite oko (wybite do zbyt
      delikatne określenie) Karola Bieleckiego.
    • ludendorf Powinny być gogle ochronne!!!!!! 17.06.10, 00:43
      W każdej dyscyplinie zespołowej uznawanej za kontaktową gracze powinni
      obowiązkowo nosić gogle ochronne....!!!
      • Gość: kibic Ja się pomodlę.. polscy mądrzy się modlą. IP: 109.243.155.* 17.06.10, 01:05
        Bądź zdrowy Karol i z Bogiem!
    • Gość: observer Zycze powrotu do zdrowia IP: *.icpnet.pl 17.06.10, 01:05
      ale zastanawiam sie tez, czy jezeli Karol nie odzyska w pelni wzroku w tym
      oku, to czy nie da rady grac w takich okularach w jakis kiedys wystepowal
      Jabbar albo Worthy
      • Gość: ja Re: Zycze powrotu do zdrowia IP: *.41.broadband4.iol.cz 17.06.10, 08:11
        człowieku, jest różnica jak masz jaskrę, zapalenie spojówek czy wadę wzroku, a
        jak ledwo widzisz albo wcale. Jak niby okulary mają pomóc???

Karol, jesteśmy z Tobą
    • thomasseyr Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy 17.06.10, 01:54
      Nadzieja umiera ostatnia. Ja jeszcze wierzę, że się poprawi. Trzymaj się Karol.
    • Gość: cea już po oku i karierze IP: 78.8.105.* 17.06.10, 07:02
      teraz to byleby mu jakąś posadę trenera wf w szkole załatwili albo na uczelni.
      szkoda chłopaka
    • Gość: as Pierwszy polski surfbar!karol trzymaj sie!! IP: 213.25.115.* 17.06.10, 09:02
      zarejestruj sie na ten adres...www.surfbar.pl/ref=16995 i zbieraj kase
      o wiele bardziej sie oplaca niz platne klikanie!!
    • fc_pl typowe 17.06.10, 09:14
      Niemcy szukają pomocy najlepszych lekarzy, Polacy się modlą.
    • Gość: golka Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: 83.1.90.* 17.06.10, 09:36
      Życzę zdrowia i mam wielką nadzieję że wzrok uda sie uratować , To
      nasz Wielki Sandomierzanin
      • Gość: kibic Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka IP: *.chello.pl 17.06.10, 09:45
        Od nieszczęsnej kontuzji trzymam kciuki i wierzę,że Karol wróci do nas.
        Kola wszyscy na Ciebie czekają!!!
    • pfg Re: Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt leka 17.06.10, 09:58
      To jest bardzo smutne. Panu Bieleckiemu życzę powrotu do zdrowia i dalszej
      wspaniałej gry dla Polski i klubu.
    • pandzik Kontuzja Bieleckiego: Czekają na werdykt lekarzy 17.06.10, 13:00
      To było do przewidzenia. Ciężka kontucja, ale Facet jest twardy to sobie
      poradzi. Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka