Dodaj do ulubionych

Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują

17.11.10, 21:03
Co artykul to wrażenie mam marginalizacja PSL i niekorzystne artykuly o PSL, czyzby realne zagrozenie zburzenia porzadku nie po mysli gw ?
Obserwuj wątek
    • Gość: DOC Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:14
      Nie, to trzeźwa, za przeproszeniem, ocena faktów i mentalności ludzi w tej partii - kolesiom i ich rodzinom z PSL wszystko wolno.
    • last_demigod Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują 18.11.10, 13:29
      A co zrobil Jarubas procz filmiku o sobie? Gdzie lacznica do CMK? Dziekujemy i won ze stolka. Niech w sejmiku wiekszosc ma PO, niech pokaza co potrafia.
    • Gość: hen Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 18:26
      trafiles w sedno
      • Gość: misiowa żona Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 18.11.10, 18:42
        Wklejam opinię, z którą się zgadzam:
        "Muszę przyznać, że PSL jest mistrzem świata, jeśli chodzi o posady, stanowiska... pogratulować.
        Mam jednak apel do wyborców kieleckich: nie pozwólmy, by nami zarządzał PSL.
        PS Kandydat Kowalczyk jest superowy, ale wprowadzi "specyjalistuff" PSLu do wszystkich instytucji miejskich. Czy wyobrażacie sobie takie Kielce? "Wsiadłem, ale nie wysiądę"; "Pan wie, kim jestem?"; "Nie piłem, zjadłem jabłko"...
        Głosujcie, na kogo chcecie, ale miejcie nad sobą litość. I nade mną też."
        Nic dodać, nic ująć.
        • Gość: dylemat Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:55
          Kowalczyk jest ok. a ci specjalisci tez mnie trochę odstraszają tylko z drugiej strony nie widzę dla niego alternatywy. No kurde koleś jest dobry. Mysle sobie ze jako prezydent dobierze sobie dobrych ludzi bo teraz chyba dobral w porządku, skoro ma jakieś sukcesy i niezle pomysly. Nie mam powodów zeby mu nie ufac. Nie wygląda na takiego ktory stawia na ćwoków. Jeszcze mam chwilke na zastanowienie, ale 99% Kowalczyk albo glos nieważny.
          • Gość: misiowa żona Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 18.11.10, 21:21
            Tylko Świercz! Żadne chłopaki z PSLu. Plizzzzzz:).
            • Gość: tuhajbej Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 22:19
              hahaha. Zobaczyć minę świercza w poniedziałek-bezcenne
            • Gość: plizzzzzzz Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: 81.219.211.* 19.11.10, 00:33
              Co to za różnica Świercz czy Kowlaczyk? Przeciez PSL to wasz naturalny partner koalicyjny. Sami tak mowicie. Teraz sie wypieracie a za chwile bedziecie sie do nich umizgiwać? Plizzzzzzzzzz
    • ivona-1986 Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują 19.11.10, 22:55
      oj jednak chyba nie wszyscy interesują się polityką na tym forum, bo wiele można mówić o PSL, ale jako gospodarz województwa radzi sobie na prawdę dobrze, wystarczy wyjechać za Kielce, gdzie ludzie nie widzą lepszych kandydatów do rządzenia. a to że tutaj w CK mamy burdel to tylko i wyłącznie zasługa pana Lubawskiego, w końcu to "jego miasto". Dlatego też myśląc o dobru Kielc zagłosuję na pana Kowalczyka. zresztą wiele osób tutaj na forum napisało również, że jest dobrym kandydatem.
      • Gość: a Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 21.11.10, 00:49
        Gdzie łącznica, Jarubas podnieca się pseudoinwestycyjkami ochłapami od rządu Tuska a sam g. załatwił dla regionu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka