abrazo 17.11.10, 21:03 Co artykul to wrażenie mam marginalizacja PSL i niekorzystne artykuly o PSL, czyzby realne zagrozenie zburzenia porzadku nie po mysli gw ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOC Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:14 Nie, to trzeźwa, za przeproszeniem, ocena faktów i mentalności ludzi w tej partii - kolesiom i ich rodzinom z PSL wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
last_demigod Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują 18.11.10, 13:29 A co zrobil Jarubas procz filmiku o sobie? Gdzie lacznica do CMK? Dziekujemy i won ze stolka. Niech w sejmiku wiekszosc ma PO, niech pokaza co potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 18:26 trafiles w sedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa żona Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 18.11.10, 18:42 Wklejam opinię, z którą się zgadzam: "Muszę przyznać, że PSL jest mistrzem świata, jeśli chodzi o posady, stanowiska... pogratulować. Mam jednak apel do wyborców kieleckich: nie pozwólmy, by nami zarządzał PSL. PS Kandydat Kowalczyk jest superowy, ale wprowadzi "specyjalistuff" PSLu do wszystkich instytucji miejskich. Czy wyobrażacie sobie takie Kielce? "Wsiadłem, ale nie wysiądę"; "Pan wie, kim jestem?"; "Nie piłem, zjadłem jabłko"... Głosujcie, na kogo chcecie, ale miejcie nad sobą litość. I nade mną też." Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylemat Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:55 Kowalczyk jest ok. a ci specjalisci tez mnie trochę odstraszają tylko z drugiej strony nie widzę dla niego alternatywy. No kurde koleś jest dobry. Mysle sobie ze jako prezydent dobierze sobie dobrych ludzi bo teraz chyba dobral w porządku, skoro ma jakieś sukcesy i niezle pomysly. Nie mam powodów zeby mu nie ufac. Nie wygląda na takiego ktory stawia na ćwoków. Jeszcze mam chwilke na zastanowienie, ale 99% Kowalczyk albo glos nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa żona Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 18.11.10, 21:21 Tylko Świercz! Żadne chłopaki z PSLu. Plizzzzzz:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuhajbej Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 22:19 hahaha. Zobaczyć minę świercza w poniedziałek-bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plizzzzzzz Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: 81.219.211.* 19.11.10, 00:33 Co to za różnica Świercz czy Kowlaczyk? Przeciez PSL to wasz naturalny partner koalicyjny. Sami tak mowicie. Teraz sie wypieracie a za chwile bedziecie sie do nich umizgiwać? Plizzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
ivona-1986 Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują 19.11.10, 22:55 oj jednak chyba nie wszyscy interesują się polityką na tym forum, bo wiele można mówić o PSL, ale jako gospodarz województwa radzi sobie na prawdę dobrze, wystarczy wyjechać za Kielce, gdzie ludzie nie widzą lepszych kandydatów do rządzenia. a to że tutaj w CK mamy burdel to tylko i wyłącznie zasługa pana Lubawskiego, w końcu to "jego miasto". Dlatego też myśląc o dobru Kielc zagłosuję na pana Kowalczyka. zresztą wiele osób tutaj na forum napisało również, że jest dobrym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wybory samorządowe. Pili, wpadli, kandydują IP: *.chello.pl 21.11.10, 00:49 Gdzie łącznica, Jarubas podnieca się pseudoinwestycyjkami ochłapami od rządu Tuska a sam g. załatwił dla regionu! Odpowiedz Link Zgłoś