Gość: nie sędzia IP: *.kielce.net.pl 19.04.04, 11:51 Ten lewicowy "geniusz prawa" który zasiada na stołku wopjewody świętokrzyskiego zabiega o objęcie ciepłej posadki prezesa Sądu Administracyjnego w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poseł nowak Re: prezes NSA IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 19.04.04, 12:08 Co... Wojcik- "ciepla rączka"? Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Ależ skąd IP: 202.47.247.* 19.04.04, 17:36 To będzie zupełnie kto inny, a przymierza sie do fotela juz od około 1,5 roku. No kto ? Zgadnijcie. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia kalosz Re: Ależ skąd IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 19.04.04, 22:51 A co dostanę jak dobrze wytypuję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia kalosz Re: prezes NSA IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 19.04.04, 22:49 chyba myli sią Pan ja osobiście typuję na Pana Sędziego Andrzeja Jagiełłę do niedawna szefa Krajowej Rady Sądowniczej. To chyba jeden z Pana ulubieńców Panie Pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Gratuluję IP: 216.248.95.* 19.04.04, 23:18 Właśnie wygrał pan fotel wiceprezesa WSA w Kielcach, nie wiem tylko co na to prezes, bo z takim "nickiem" psuje Pan image wymiaru. No a wymiar, jak pan sam rozumiesz, rzecz wbrew pozorom, dość istotna ;-) Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia kalosz Re: Gratuluję IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 20.04.04, 16:11 Dzięki i za to, w końcu to też jakaś funkcja. Co do wymiaru to n chyba nie jest taki istotny w końcu najważniejsza jest technika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: prezes NSA IP: 217.153.94.* 20.04.04, 00:06 Jestem zdecydowanie przeciw temu panu. Zanim wystawi swoja kandydature niech przeczyta protokoly powizytacyjne II Wudziału Karnego, te który 98 i 99 sporzadzali sedziowe Zarzycki i Sendkowski i udzieli odpowiedzi na pytanie, gdzie w nich jest informacja o ginacych aktach i bezczynnosci np sedziego Durleja ( 22 miesiace nic nierobienia ) oraz pani Leny Romanskiej? Pan sedzia "spadł" do wydziału rodzinnego- kto wie dlaczego ? Kolejne pytanie. Dlaczego od 10.2000 roku do 2001 sedzia Jagiełło nic nie zrobił. Niech wyjasni dlaczego sąd pierwszej instacji ( konskie ) dał handlarzowi bronią panu W. (ten od opini dr Musiała ) dwa lata w zawieszeniu a drugiej instacji 3 lata bezwzglednej odsiadki. Adwokatem był pan adwokat Michalczuk. Ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Do pana perzesa Jagiełło IP: 217.153.94.* 20.04.04, 00:08 Jeszcze jedno! Gdzie sie podziały z akt organizacyjnych/ administracyjnych sądu informacje o wytykach dla w/w sedziów? Czy znowu jakis numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia kalosz Re: prezes NSA IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 20.04.04, 16:14 To bardzo dobrze , że Pan wie. Niestety z całą swą wiedzą nic Pan nie zdziała. Decyzja odnosnie Prezesury Pana Jagiełły jest chyba pewna. Nie jest Pan w stanie mu zaszkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: prezes NSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:26 A gów.. prawda nominację ma otrzymać Włodzio Wójcik, a nie jakiś tam Jagiełło. Co udajecie greków bo chcecie go osłonić.Coraz bardziej dochodzę do wniosku iż Forum GW jest sterowane przez kilka osób. A tak na marginesie kiedy to mój ulubiony redaktor GW Kędracki opisze te "baleciki" na które zapraszał go W.W. i H.D. Kędracki i Nowak gdyby chcieli (mogli) opisać to co wiedzą udowodnili by iż zasługują na szacunek. A tak babrzą się w czyimś gównie za judaszowe srebrniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: prezes NSA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 12:12 No i dobrze. Każdy szanujący się Prezes NSA winien mieć drogie druciane oprawki do okularów. Ten akurat ma, więc spełnia w 100% wymagania ustawy. Do tego dysponuje poparciem Sojuszu Lewizny Demagogicznej. Więc o co, qurwa, chodzi? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: prezes NSA IP: *.kielce.net.pl 21.04.04, 08:03 Wójcik pracowal kiedys w Urzedzie Wojewodzkim i wywalil go stamtad Koza. To chyba bylo za wojewodowania Pardyki. Koza wywalal wtedy zgodnie z zasadami przynaleznosci partyjnej, ale Wojcik byl jedynym, ktory wylecial (niezaleznie od przynaleznosci) za swoja indolencje. Obecnie jest najgorszym wojewoda jaki stapal po tej okolicy. Gorszy nawet od Pardyki i Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś