Gość: emael IP: 195.136.247.* 13.05.04, 17:00 a gdzie reszta pizzerii? sam znam jeszcze przynajmniej cztery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:37 prubowaliście już pizzy w Pan American Pizza? Jest przesuper naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Pizzerie IP: 195.136.247.* 09.06.04, 19:43 Pizzeria Aisza to nazwa firmy pod ktora dziala Pizzeria pod schodami , czyli zostala wymieniona 2 razy. Kompletny brak profesjonalizmu u tworcy tej listy. A najlepsza w Kielcach to Pizzeria Risatorante Da Franco , bodaj|e na Starodomaszowskiej. Italiano tam piecze pizze , i w ogole jest the best choc nie jest najtansza ale po co ma byc tania jak maxi pizza skoro po niej nawet moj pies mial ostatnio sraczke , to tak jak sie idzie na ilosc a nie na jakosc , byla nieupieczona. Zamowilem pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikander Re: Pizzerie 11.06.04, 11:02 Co do MaxiPizzy nie miałem dotąd zastrzeżeń. Natomiast: Pan American: już pisałem. Paskudztwo. Roma: grube ciasto jest grubości papieru, oliwki walą garściami (fe) no i w ogóle są jacyś tacy zakręceni Dominium: familijna pizza jest jakaś taka mała. Zaglądałem tam swego czasu, ale jest drogo i mało. No i coś się smak popsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:18 > najlepsza w Kielcach to Pizzeria Risatorante Da Franco , bodaj|e na > Starodomaszowskiej. Italiano tam piecze pizze , i w ogole jest the best choc > nie jest najtansza Co ty piszesz byłem tam i jadłem, pierwszy i ostatni raz. Pizza sprowdza sie do duzej ilosci sera zapieczonego na powierzchni, ciasto jest zakalcowate. Najlepsza jest Pizzeria Pod Schodkami, De Grasso jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
nikander Re: Pizzerie 11.06.04, 10:57 > prubowaliście już pizzy w Pan American Pizza? Jest przesuper naprawde polecam. Jeśli to ta na Wspólnej (lub okolicy) to prUbowałem. Koszmar i paskudztwo. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKi Re: Pizzerie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 18:44 PRZEOCHYDNA jest American! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:28 mnie smakuje pizza z LaStrega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@m Re: Pizzerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:11 Najlepsza pizza w kielcach tylko "Pod Schodami" - ciasto odpowiedniej grubości, extra ser, wypieczona w sam raz. Dobra była też w Arkadii - ale dawno już tam nie byłem. Maxi Pizza - jadłem dwa razy i na tym poprzestane: niedopieczona, na wpół surowa i taniość nie zmieni jak dla mnie faktu że jest niedobra. Ale na pewno od niej lepszą dają w Planet czy Planeta na Placu Wolności - lokal mają do kitu ale można wziąć na wynos i na pewno nie będziecie zawiedzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesz. Barwinka Re: Pizzerie IP: *.kielce.net.pl 11.06.04, 14:06 Nie wiem jaką nosi nazwę pizeria zlokalizowana w pawilonie na Osiedlu Barwinek - kilka razy z niej korzystałem. Jest super np. zamówione do domu porcje są dostarczane bardzo szybko - gorące. Personel choć bardzo młody - uprzejmy. Plecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Pizzerie IP: *.globit / 217.98.57.* 12.06.04, 23:16 A ja polece Rome przy miasteczku Polibudy. Pizza to nie zwykly zapychacz jak Maxi czy inne, tylko typowa wloska na cienkim ciescie. Ja jem dla smaku a nie ilosci. A poza tym to co dla studenta wazne: TANIE PIWO! Dzbanek 1,5 litra za 10 zl. Na zewnatrz parasole, w sroku fajny klimat i masa studentow. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc Re: Pizzerie 14.06.04, 10:03 Do chwili obecnej najlepsza dla mnie jest La Strega. W spbotę zamówiłem MAXI dostałem wstretny zakalec-kluch a dowożacy jakiś lekko pierdolnięty był! Ale trzeba im przyznać, że czasem udaje im się dobrą pizze zrobić ale te wpadki zniechęcają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@m Re: Pizzerie IP: *.echo.com.pl 14.06.04, 14:29 byłem wczoraj w Romie. Pizza ok. mogę nawet powiedzieć że b.dobra. Jedyny mankament tego miejsca to ogródek - mogliby coś zrobić z zewnątrz: wyrwać jakieś chwasty z trawnika, czy zagospodarować w estetyczny sposób teren wzdłuż płotka np.: małe krzaki w doniczkach itp. - tak żebym nie miał wrażenia że siedzę na gołym parkingu, a obok mnie piętrzą się płyty chodnikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Pizzerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:31 PAN AMERICAN PIZZA JEST SUPER. DUŻA TANIA BARDO ORYGINALNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Pizzerie IP: 80.51.251.* 08.07.04, 13:54 najlepsza pizza jest w romie Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Pizzerie 08.07.04, 14:37 Nigdy nie zawiodłem sie na Arkadii - przez to, że ciągle powstają nowe pizzerie (po co ich tyle??-kompletny brak pomysłów kieleckich restauratorów) jest trochę zapomniana, ale na pewno b. dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiper Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:34 potwierdzam, najlepsza jest w arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam mniam Re: Pizzerie IP: 80.51.251.* 10.07.04, 12:57 kilka dni temu bylam z kolezankami w pizzeri Roma - tej kolo Politechniki. Pizza super! A pizzer? poprostu czad taki jest cacy! Dodatkowego uroku dodaje ogrodek na ktorym mozna jesc...no i obserwowac super przystojniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Pizzerie IP: 80.51.251.* 14.07.04, 19:48 jadlem pizze w Romie. Byla super! Typowo wloska pizza: ciasto cienkie do tego mila obsluga, ogrodek na zewnatrz i faktycznie tanie piwko! - dzbanek 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Pizzerie IP: 81.26.4.* 15.07.04, 08:00 Przeczytałem posty i przyznaje,ze utwierdziliscie mnie w przekonaniu co do susznosci mojego wyboru.Od ponad roku odwiedzam Rome jest NAJLEPSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: Pizzerie IP: 81.26.4.* 15.07.04, 08:11 Faktycznie ja tez polecam ROME i wiem co pisze bo pizza stanowi 50% mojego jadlospisu.Brak im pozadnego naglosnienia w lokalu i ogrodku.Czasem z glosnika slychac jeden wielki jazgot.Troche wiecej kwiatow w ogrodku tez by nie zaszkodzilo.Ale co do smaku to tylko w Itali zjecie lepsza.Obsluga OK. Kelnereczki niczego sobie,nawet jak cos pokreca to nadrobia usmiechem.Piwko dobre i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Jarek, Marek, Mundi... 15.07.04, 08:42 Nie wygłupiaj sie koleś i przestań reklamować Rome jako jedna osoba w trzech postaciach...a propos coś mi to chyba przypomina...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: Jarek, Marek, Mundi... IP: 81.26.4.* 15.07.04, 09:06 Dobrze sie nazwales ...Gdybym chcial tylko reklamowac,a nie dzielic sie swoja opinia po lekturze forum to np.nie pisalbym ze maja dupne audio.Moze nie doczytales... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Jarek, Marek, Mundi... 15.07.04, 09:46 Przestań kolego robić z nas głupków bo się ośmieszasz, IP cie zdradza jeżeli wogóle wiesz co to jest, bo z angielskim też widzę u ciebie słabiutko. Chyba przestanę przyjeżdżać na pizze do ROMY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: Jarek, Marek, Mundi... IP: 81.26.4.* 15.07.04, 10:09 Jezdzij sobie gdzie chcesz,a co mnie to obchodzi.Nie rozumiem uwagi z angielskim ale co tam.Skoro jednak wiesz co to IP to porownaj sobie IP np Jarka i moje a nie opowiadaj bajek.Przepraszam,ze ten watek zszedl na boczne tory ale zostalem sprowokowany.Pozdrawiam.Mundi Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Jarek, Marek, Mundi... 15.07.04, 10:50 Ach przepraszm bardzo ! Faktycznie Jarek to ktoś z innej beczki. Ale Marek i Mundi to Ty. Angielski dotyczył twojej uwagi na mój podpis (chyba o nick Ci chodziło ??). Jeszcze raz proszę o wybaczenie o BOSKI ! (Uwaga, tutaj wizualizacja) Teraz padam na kolana przed monitorem i biję głową w podłogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Jarek, Marek, Mundi... IP: 80.51.251.* 20.09.04, 22:00 spoko kolesie, co sie tak podniecacie! Ale co do jednego macie racje: pizza w romie jest naprawde dobra - powiedzialbym nawet ze jest najlepsza ze wszystkich ktore jadlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Jarek, Marek, Mundi... IP: *.klc.vectranet.pl 21.09.04, 16:49 Nie denerwuj sie tak, w niedziele zjemy ze 3 familijne w pewnej pizzerii (nazwy nie zdradze bo reklmy nie robie) i ci sie humor poprawi. P.S. Mam nadzieje ze kac minal, i sorki ze cie orypalem 3 razy w tysiaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Jarek, Marek, Mundi... 21.09.04, 17:50 Heh, miałeś po prostu farta. A 3 familijnych to nie dam rady, ale sępy się zlecą to pomogą. Hehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volupte Re: Jarek, Marek, Mundi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:49 Jej, to ten sprzedajacy az taki przystojny? A wy az tacy zakochani?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volupte Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:51 A o slusznosci slyszales?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Pizzerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:39 ja jadam w Romie i uwazam ze jest to najlepsza pizzeria w miescie, przede wszystkim najlepsza pizza,a oprocz tego fajny lokal i mozliwosc zarlonka na ogrodku letnim, Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volupte Re: Pizzerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:10 A ja lubie Drakule z Maxi... i musicie mnie przekonac, ze jest jakas lepsza pizza w miescie. Od roku tego nie stwierdzilam. Domino tez jest niezla. Ale ta reszta, o ktorej wspominacie... coz... studenci lubia eksperymenty:))). Pewnie po pewnej ilosci piwa nie czuje sie smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Pizzerie 06.10.04, 08:30 Gość portalu: volupte napisał(a): > A ja lubie Drakule z Maxi... i musicie mnie przekonac, ze jest jakas lepsza > pizza w miescie. Od roku tego nie stwierdzilam. Domino tez jest niezla. Ale ta > reszta, o ktorej wspominacie... coz... studenci lubia eksperymenty:))). Pewnie > po pewnej ilosci piwa nie czuje sie smaku? Tak, drakula jest OK. spróbuj też z sosem śmietanowym i boczkiem z Dominium, inna, orygnalna i dobra, nazywa się Flambee. Choć po tym gdy kiedyś w niedzielę czekałem w CKM na pizze 1,5h a to jest 30m od lokalu, to obiecałem sobie że tam więcej nie kupię. Oczywiście dostawca mógł sobie przyniesioną pizze wsadzić w d... wolałbym zdechnąć z głodu niż pozwolić sobie na takie traktowanie. Bardzo dobra jest też LaStrega w LaStredze ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Pizzerie IP: 80.51.251.* 06.10.04, 21:18 jadlam pizze z Dominium i jakos mnie nie rzucila na nogi. Owszem, niezla ale zadna rewelacja. Lubie Antonio z Romy bo jest bardzo oryginalna:te ogory z szynka, pychota!!! jedyny minus tej pizzeri to zbyt malo miejsca w lokalu. pozdrawiam MIRA Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Pizzerie 07.10.04, 08:31 Ja też jadam często w dominium nie z wyboru ale raczej z przymusu :-))) I też mnie ta pizza nie rzuca na kolana ale Flambee jest oryginalna i ok. Czasem też udaje im się zrobić b.dobrą a czasem jest glut. Ale z tym czekaniem 1,5h na doniesienie pizzy te paręnaście metrów od lokalu do CKM to mnie porządnie wkurwili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Pizzerie IP: *.klc.vectranet.pl 07.10.04, 10:04 Mi juz sie dominium przejadla tak, ze nawet nie chce mi sie wygrywac...Ostatnio z tych dwoch duzych zjadlem moze ze dwa kawalki i styka... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Pizzerie 07.10.04, 10:44 Zawsze możesz wygraną oddać mnie, ja tam pizzą nigdy nie pogardzę :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Pizzerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:54 Jaki jest prawidłowy nr do tej pan american pizza? ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Pizzerie IP: 81.26.13.* 12.10.04, 10:46 Nie radzę zamawiać. Duzo lepiej kupić w Tesco mrożoną pizzę z serii Tesco Korzystny Zakup - w porównaniu z Pan American będzie palce lizać (nawet jeśli nie wsadzi się jej do piekarnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 11:29 Moim skromnym zdaniem wszystkie te pizze maja tyle wspólnego z normalną pizza co nazwa nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop no wlasnie gdzie reszta pizzeri!!! IP: *.autocom.pl 20.11.04, 00:18 zreszta najlepsza jest maxipizza nie liczac hut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: ARKADIA IP: 80.51.251.* 22.11.04, 19:53 chyba zartujesz! przetestowalam wiele piz i Roma jest superowa. w lokalu jest super nastroj i to tez duzy plus. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś