inkwizytorstarszy 26.12.11, 10:33 Czy ogromne tłumy Kielczan, odwiedzające kościoły, zostawiły tam pieniążki w skarbonkach? Bo jeśli nie, to urzędnicy pana B, mogą się pogniewać! I z pójściem do nieba będą problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Gdzie jest TOZ??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.11, 11:01 Gdzie jest Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami??? Żywa szopka, poza tym, że to przestępstwo, to po prostu skandal i dowod ciemniactwa. W imię głupawej, prymitywnej uciechy przetrzymuje sie biedne stworzenia w niewygodzie, naraza na nieustanny stres (dotykanie przez dziesiątki obcych, walenie fleszem po oczach) i cierpienia podczas transpotu. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Szopka UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 12:27 W Wigilię zwierzęta przemówiły: - Szykujcie zapasy jedzenia, ubrań, opału i paliw, łapcie się za kieszenie - ostrzegała Sowa. Osioł stary, co to jeszcze do PZPR należał, rechotał i klepał jak mantrę jasełka ZSRE - Związku Socjalistycznych Republik Ekogejskich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Re: Szopki w kieleckich kościołach. Która najładn IP: *.kielce.hypnet.pl 26.12.11, 15:04 najlepsza akcja była jak na pasterce u Kapucynów, z szopki z żywymi zwierzętami uciekł baran i latał dookoła kościoła, później chyba na Warszawską wyleciał...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Szopki w kieleckich kościołach. Która najładn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 15:32 dal przyklad - albo nie wytrzymal nadmniaru milosci lejacej sie wokolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Szopki w kieleckich kościołach. Która najładn IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.11, 16:47 i co milo wam jak sie tak zwierzeta meczy w tych szopkach ?? zadowoleni?? Gdzie jest prokurator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpyte Re: Szopki w kieleckich kościołach. Która najładn IP: *.play-internet.pl 26.12.11, 17:34 A gdzie te waleczne organizacje pro zwierzęce? TEŻ SIĘ BOJĄ? Tu kaski nie ma ani umowy podpisanej też brak, to po co się narażać.....pieprzeni hipokryci. Odławiać, wypuszczać, łapać - wypuszczać -akcelerator kaski na 4 ech łapach. A tu trzeba by jednak cosik w czynie społecznym, z entuzjazmem, bez kitowania w prasie i tv... o prawdziwej miłości, poświęceniu dla zwierząt. Co tam zmaltretowane psychicznie zwierzęta, skarbonki pełne. Będę księdzem jak mój tata.........zloty interes i nikt mnie nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
ochujek Wielkie mecyje... 26.12.11, 18:33 Księdza do mnie nie wołajcie, niech nie robi żadnych SZOP. Tylko ty mi przyjacielu, spiry......... Pewnie do nieba pójdą ci co odstawili większą szopę z bajerami? Parafianie małej wiary jarmarcznej i odpustowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgr Re: Wielkie mecyje... IP: *.180.100.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.11, 18:51 pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Wielkie mecyje... IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 01:04 a wybiórcza sobie robi sonde akcje z biendych zwierząt... szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Wielkie mecyje... IP: 213.77.117.* 27.12.11, 10:07 palikociarnia już bulgocze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Wielkie mecyje... IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.11, 22:30 Jak można zwiedzać i podziwiać kieleckie szopki, skoro WSZYSTKIE kościoły, zarówno w święta, jak i w dni powszednie, poza czasem nabożeństw są zamknięte na cztery spusty? Zarówno wczoraj jak i dzisiaj po południ chciałem pokazać swoim wnukom kieleckie szopki, niestety z powodu zamknięcia kościołów zobaczyli figę z makiem. Dlaczego w innych miastach Polski kościoły otwarte są przez cały dzień, a w Kielcach wyłącznie w okresie mszy świętej? Dla kogo są kieleckie kościoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szopki w kieleckich kościołach. Która najładn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 20:38 Gościu a ty ile zostawiłeś w tej skarbonie??? że tak się bulwersujesz... Odpowiedz Link Zgłoś