Dodaj do ulubionych

Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:23
Byłem w Hotelu Przedwiośnie w Mąchocicach Kapitulnych k. Kielc. Zdemolowali
mi samochód na parkingu hotelowym (dwa lusterka, szyba, wycieraczki). Koszt
naprawy ponad 6000 zł. Mimo tego w hotelu zapłaciłem za ten parking po 20 zł
za dobę. Policjanci mówili, że taki napad to nie pierwszy raz. Zniszczono
także siedem innych samochodów.
Do tego okropne jedzenie i brudno. Wszystko lepi się dosłownie do rąk. Ceny
jak Mariottcie - za dwa dni ok. 1000 zł. Czy to u Was normalne ? Pogieło Was
na tej kieleckiej wsi czy jak ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: 213.241.75.* 24.06.04, 15:11
      Nie obrażaj Kielc bo sam piszesz ze to Mąchocice, naucz sie korzystrać z mapy.
      A w Kielcach nie ma hoteli ?? Trzeba było sie wysilic i poszukac. 1000 zł. nie
      przesadzasz czasem ?? Tyle to kosztuje ale w Exbudzie. Marna prowokacja
      • Gość: aammm Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:55
        Nie obrażam Kielc tylko podkieleckie wsie. A cena była prawdziwa ok. 1000 zł za
        dwa dni. Nawet przepraszam nie usłyszałem po zapłaceniu rachunku za parking na
        którym stał mój samochód. Szerokim łukiem bedę omijał ... innym też radzę.
        • Gość: a Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.06.04, 22:22
          Gość portalu: aammm napisał(a):

> Nie obrażam Kielc tylko podkieleckie wsie. A cena była prawdziwa ok. 1000 zł
          za
          >
          > dwa dni. Nawet przepraszam nie usłyszałem po zapłaceniu rachunku za parking
          na
          > którym stał mój samochód. Szerokim łukiem bedę omijał ... innym też radzę.

A może byś nam tu wyjaśnił, za co zapłaciłeś te 1000 zł, bo to wygląda dziwnie.
          • Gość: a Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.06.04, 22:23
            I co to za samochód, do którego szyba i 2 lusterka kosztują 6 tysięcy?
    • Gość: oooo!!! Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 19:58
      bo to raczej nie jest hotel tylko zajazd:( tam nie nalezy bron boze nocowac!!
      idiota z ciebie jezeli wlasnie tam spedzales wolny czas!! trzeba bylo wynajac
      cos w kielcach!! tutaj panuje kultura!!!
      • Gość: aammm Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 24.06.04, 22:44
        Mieszkałem w pokoju dla mnie, żony i trojga małych dzieci - dwa dni 1000 zł.
        Mam rachunek. A samochód to SAAB: dwa lusterka, szyba i wycieraczka - razem
        6200 zł. Mieszkam w mieście więc po co miałem nocowac w Kielcach ? Wolałem
        nocleg z dala od miasta ale za to blisko gór.
        Zza niektórych wypowiedzi wygląda coś co mi przypomina sposób myślenia sposób
        myślenia tych debili, którzy mi zniszczyli samochód - bezinteresowni zniszczyli
        i nie maja z tego nic. Żeby chociaż ukradli to ieliby z tego jakąś korzyść a
        tak ...
        Kiedyś przekonywano mnie, że Góry Świętokrzyskie są fajniejsze niż Mazury. Tam
        nie ma takich cen i ludzie mądrzejsi. Bo tutaj zamiast pilnować parkingu wolą
        pobrać opłatę i nawet przepraszam po wszystkim nie wyduszą. A później będą
        narzekać, że region biedny i turystyka kuleje.
        • Gość: a Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.06.04, 23:50
          Źle mnie zrozumiałeś. Na tym forum pojawiają się czasem kłamliwe wypowiedzi,
          pisane przez konkurencję. Początkowo myślałem, że tym razem też tak było.

Z drugiej strony - bardzo Ci współczuję, jednak taki incydent mógł Ci się
          przytrafić w każdym innym miejscu w Polsce. Zachowanie dyrekcji obiektu jest
          naganne, skoro nawet Cię nikt nie przeprosił... No coż, smutne to...
    • Gość: darek Re: Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 25.06.04, 11:11
      Ja też kilka razy byłem ze znajomuymi w tym hotelu i o ile dobrze pamiętam to
      wyjechałem zadowolony. Jedzenie bylo smaczne i dużo. Pokoje w których
      przebywałem były czyste a i basen super. Ponieważ bylo cieplo dzieci mogly
      kąpać się w brodziku, albo bawić na placu zabaw. Parking przed hotelem jest co
      prawda ale niestrzeżony, cena dyskusyjna. Widoki wspaniałe. Płaciłem za pokój
      razem z dziećmi i całodobowym wyżywieniem 300zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka