sowizdzal6 25.06.04, 11:40 Senat Akademii Świetokrzyskiej zaakceptował wczoraj kupno budynku Exbudu. Podobno są pieniądze z MENiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msz1 Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 11:59 sowizdzal6 napisał: > Senat Akademii Świetokrzyskiej zaakceptował wczoraj kupno budynku Exbudu. > Podobno są pieniądze z MENiS. Wolałbym żeby nie, bo we Wrześniu moja firma ma się tam przeprowadzić, co mi jest bardzo na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 12:38 To juz wiadomo, czemu zabrali pracownikom wynagrodzenia. Jak mozna sie tak prywatnie rzadzic panstwowymi pieniedzmi???? Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdzal6 Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 13:10 Na forum dyskusyjnym Echa Dnia jest dyskusja o tej transakcji. Jest sporo bardzo różnych wypowiedzi. Liczą realnie jest to wydatek ok. 40-50 milionów (dostosowanie do potrzeb Uczelni, konieczne remonty itp.). Średnio na obywatela RP nieco ponad złotówkę. Na podatnika ze dwa złote. www.echo-dnia.com.pl/?watek=forum&mutacja=1&po=temat&temat=209&PHPSESSID=c0974d90950bfa6cd9d7396d56a5b 2cc lub www.echo-dnia.com.pl/?watek=forum&mutacja=1 i poszukac watku a kupnie Exbudu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:46 O to może wreszcie zapłaca mi fakturke zaległa, tydzien temu jeszcze nia bylo na nia srodków, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:54 Podziwiwam metody dzialania akademickiej wladzy, najpierw wmowila pracownikom, ze jest ciezko (wykorzystano nawet haslo:Pomozecie?). A teraz okazalo sie, jaka jest prawdziwa sytuacja. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
bylu.bylu Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 20:17 Pieniądze ma podobno dać Unia Europejska. Więc może brać i nie stawiać pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:47 Podobno nie jest moim ulubionym okresleniem. Podobno bedziemy zyc w normalnym kraju. Podobno beda nami rzadzic madrzy politycy. Podobno nie bedzie korupcji. Podobno uklady przestana sie liczyc. Podobno tak bedzie. Gratuluje optymizmu. Ja jakos nie moge go z siebie wykrzesac. Odpowiedz Link Zgłoś