Dodaj do ulubionych

Akademia kupi Exbud

25.06.04, 11:40
Senat Akademii Świetokrzyskiej zaakceptował wczoraj kupno budynku Exbudu.
Podobno są pieniądze z MENiS.
Obserwuj wątek
    • basia996 Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 11:55
      A co a długami Akademii ???
    • msz1 Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 11:59
      sowizdzal6 napisał:

> Senat Akademii Świetokrzyskiej zaakceptował wczoraj kupno budynku Exbudu.
      > Podobno są pieniądze z MENiS.

Wolałbym żeby nie, bo we Wrześniu moja firma ma się tam przeprowadzić, co mi
      jest bardzo na rękę.
    • Gość: Jas Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 12:38
      To juz wiadomo, czemu zabrali pracownikom wynagrodzenia. Jak mozna sie tak
      prywatnie rzadzic panstwowymi pieniedzmi????
    • sowizdzal6 Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 13:10
      Na forum dyskusyjnym Echa Dnia jest dyskusja o tej transakcji. Jest sporo
      bardzo różnych wypowiedzi. Liczą realnie jest to wydatek ok. 40-50 milionów
      (dostosowanie do potrzeb Uczelni, konieczne remonty itp.). Średnio na obywatela
      RP nieco ponad złotówkę. Na podatnika ze dwa złote.

www.echo-dnia.com.pl/?watek=forum&mutacja=1&po=temat&temat=209&PHPSESSID=c0974d90950bfa6cd9d7396d56a5b
      2cc
      lub
      www.echo-dnia.com.pl/?watek=forum&mutacja=1 i poszukac watku a kupnie
      Exbudu

• Gość: Tiger Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:46
      O to może wreszcie zapłaca mi fakturke zaległa, tydzien temu jeszcze nia bylo
      na nia srodków, ciekawe...
      • Gość: Ania Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:54
        Podziwiwam metody dzialania akademickiej wladzy, najpierw wmowila pracownikom,
        ze jest ciezko (wykorzystano nawet haslo:Pomozecie?). A teraz okazalo sie, jaka
        jest prawdziwa sytuacja. No comment.
        • bylu.bylu Re: Akademia kupi Exbud 25.06.04, 20:17
          Pieniądze ma podobno dać Unia Europejska. Więc może brać i nie stawiać pytań?
          • Gość: Ania Re: Akademia kupi Exbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:47
            Podobno nie jest moim ulubionym okresleniem. Podobno bedziemy zyc w normalnym
            kraju. Podobno beda nami rzadzic madrzy politycy. Podobno nie bedzie korupcji.
            Podobno uklady przestana sie liczyc. Podobno tak bedzie. Gratuluje optymizmu.
            Ja jakos nie moge go z siebie wykrzesac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka