Dodaj do ulubionych

Księgarnia

28.06.13, 21:15
Czy widzieliście księgarnie na dolnym rynku?I co o niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • 2studentka1 Re: Księgarnia 29.06.13, 10:45
      Ja osobiście sama jestem klientką tej księgarniani.Uważam,ze sklep ten jest bardzo dobrze zaopatrzony zwłaszcza w artykuły papiernicze i biurowe.Dużym plusem tego sklepu jest możliwość składania zamówień indywidualnych,przez co klient nie musi chodzić od sklepu do sklepu i wypytywać np. o podręczniki szkolne.Warto wspomnieć także o atrakcyjnych cenach artykułów które nie są zawyżane co dla rodziców w okresie wyprawki szkolnej jest bardzo ważne.
    • 7jack Re: Księgarnia 30.06.13, 10:04
      Księgarnia jest super:) miła obsługa, ceny dostępne dla wszystkich:):):)
    • vi5 Re: Księgarnia 01.07.13, 23:38
      Polecam to miejsce. Księgarnia bardzo profesjonalnie prowadzona, bardzo miła obsługa.
    • maxdemage Re: Księgarnia 02.07.13, 08:17
      Jestem częstym klientem tej księgarni i z czystym sumieniem mogę polecić ją każdej osobie która lubi być obsługiwana miło i profesjonalnie. Dużym atutem jest możliwość zamówienia potrzebnego towaru chociaż zaopatrzenie jest na bardzo dobrym poziomie i nie miałem problemów żeby odszukać tam potrzebny mi towar. Oby powstało więcej podobnych miejsc w Chęcinach.
      • checinyy Re: Księgarnia 02.07.13, 18:02
        Daj Pan/ Pani spokój. Taka autoreklama nie jest czymś wskazanym. Każdy kto czyta te wypowiedzi wie, że pisze/ piszą je osoby związane z tym sklepem, a to nie wpływa pozytywnie na jego wizerunek.
        • hipolit0 Re: Księgarnia 02.07.13, 18:41
          Ja nikomu nie robię autoreklamy ani reklamy i proszę mi nie zarzucać czegoś z czym nie mam nic wspólnego,ponieważ nie jest to w moim interesie.Moim celem jest zakupienie szkolnej wyprawki dla dziecka po jak najniższych cenach,a oczywiste jest że odpowiedzi piszą osoby związane z tym sklepem będące klientami.Dziękuję wszystkim za udzielenie bezinteresownej odpowiedzi.
          • wolnysluchacz30 Re: Księgarnia 03.07.13, 22:34
            żenua Wójtowicze... troche lipa wam wyszła
            • 2studentka1 Re: Księgarnia 05.07.13, 09:34
              Człowieku jeżeli Ci się nie podoba ta księgarnia to porostu napisz co Ci się w niej nie podoba bo krytyka jest wskazana tak samo jak pozytywne opinie,ale przede wszystkim Ty zastanów się co piszesz.Wiesz ze za używanie nazwisk na forach publicznych bez zgody tej osoby możesz mieć problemy?Nikt nie pytał o opinie prowadzących tej księgarnię tylko o sam sklep,wiec jeśli nie miałeś nic co powiedzenia to po co się tak głupio wypowiadasz?Moim zdaniem tym Państwu jak na pierwszy rok prowadzenia księgarni naprawdę dobrze idzie i oby tak dalej:)
    • karolscw Re: Księgarnia 07.07.13, 16:44
      hahahah jesteście prze, fikcyjne konta pozakładane które udzieliły się tylko w tym temacie i to od razu z jakim rozmachem chyba ze 4 na raz. A może ktoś specjalnie dla was konto założył żeby wyrazić jacy jesteście super haha żenada. A bunt o podane nazwisko mistrzostwo świata gdybym wpisał Kowalski czy inny Nowak to też bym miał problemy? Ale pewnie Cię ruszyło jak zobaczyłaś/-eś swoje nazwisko.
      • hipolit0 Re: Księgarnia 08.07.13, 17:42
        Jeśli moje pytanie kogoś bulwersuje to trudno,ale analizując inne tematy i wypowiedzi co nie których osób są tylko i wyłącznie krytyką.karolscw masz rację co do nazwisk,ale bezpodstawne pomówienia nie służą nikomu na dobre.Ja przyjmę każdą wypowiedź, pozytywną czy krytykę bo wszystko jest potrzebne i uczulam osoby zainteresowane jakąś informacją bo zostaną o coś posądzeni.Osoby poważne proszę na nie odpowiadanie na zaczepki.Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka