Dodaj do ulubionych

Abonament RTV: Płacić, czy nie?

IP: 80.48.119.* 18.08.04, 22:21
HeHe ale jaja chyba tylko jakiś idiota wpuści takiego "kontrolera" do domu lub
mieszkania.
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Strachy na lachy :) IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 19.08.04, 01:24
      Po pierwsze to poczta ma mi udowodnić że używam telewizora, a <b>więc złapać mnie na gorącym uczynku,</b> a nie ja mam udowadniać że nie jestem wielbładem i nie używam telewizora A bez mojego pozwolenia to może sobie pomajstrować przy świetle na klatce, ewentualnie przy swoim telewizorze :)
      I jeszcze jedno jak bez nakazu może mnie zmusić do włączenia telewizora i wpisania hasła
      Pamiętacie dlatego w poprzednim artykule gazeta pisała że kontrolerzy są "specjalnie szkoleni" by wejść, bo nic faktycznie nie mogą zrobić
      • pstrykacz.imieninowy Re: Strachy na lachy :) 19.08.04, 07:54
        SZczuć psem... kontrolerów i policję...

Skoro policja ochrania mafię starachowicką to trzeba tępić policję...

HWDP !
        • ksionc Re: Strachy na lachy :) 19.08.04, 08:17
          Pierdole nie płacę ! I mogą mnie cmoknąć w pompkę fajfusy!
    • Gość: MarkS Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: 80.51.251.* 19.08.04, 11:12
      Ja mam płacić abonament, żeby Juliusz Braun miał wysoka emeryturę, jaką już
      zapewnił swojemu koledze Sulikowi? To jest nieporozumienie. Niech ten koleś
      spróbuje jakoś uczciwie na to zarobić.
    • Gość: Lech X Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: 80.51.251.* 19.08.04, 16:54
      "Jest się czego bać..." - brawo Gazeta. Ja mam się bać pospolitych złodziei i
      naciągaczy, bo tak tylko można traktować próby egzekucji abonamentu. Nie tak
      zachował się Adam Michnik, gdy zjawił się u niego Lew.
    • Gość: Mądry Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 20.08.04, 22:32
      Niby za co ten abonament ma być płacony za to że np. mecz Wisły z Realem tzeba
      oglądać w TVN albo Polską ligę w Canal+, za to że wynagrodzenia pani Czubównej,
      Kraśki i całej reszty są nieograniczone. Po zatym telewizja publiczna jest
      tylko z nazwy bo wpływu na nią obywatele nie mają, TVP jest monopolistą i do
      tego jest przepełniona reklamami wiec dochód z abonamentu niech sobie odpusci
      namawiam gorąco do niepłacenia !!!
      • Gość: misterxy Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:48
        Płacić abonament? Ok, ale pod jednym warunkiem. Dostęp do TVP 3 KIELCE.
        Mieszkam w Kielcach, a nie w Krakowie. Co mnie obchodzi, że w Nowej Hucie jest
        niebezpiecznie, a w Starym Targu remontują jakąś ulicę. Mnie interesuje to co
        się dzieję kolo mnie... w Świętokrzyskiem. Dlaczego prawie wszystkie miasta
        wojewodzkie mają swoją telewizję regionalną, a Kielce nie? Większość opłaty
        abonamentowej "idzie" właśnie na TVP 3.
        Żądam utworzenia TVP 3 KIELCE! W przeciwnym razie nie ędę płacić abonamentu
        RTV. Kto się pod tym podpisuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka