Gość: ewerybody IP: 80.48.119.* 18.08.04, 22:21 HeHe ale jaja chyba tylko jakiś idiota wpuści takiego "kontrolera" do domu lub mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Strachy na lachy :) IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 19.08.04, 01:24 Po pierwsze to poczta ma mi udowodnić że używam telewizora, a <b>więc złapać mnie na gorącym uczynku,</b> a nie ja mam udowadniać że nie jestem wielbładem i nie używam telewizora A bez mojego pozwolenia to może sobie pomajstrować przy świetle na klatce, ewentualnie przy swoim telewizorze :) I jeszcze jedno jak bez nakazu może mnie zmusić do włączenia telewizora i wpisania hasła Pamiętacie dlatego w poprzednim artykule gazeta pisała że kontrolerzy są "specjalnie szkoleni" by wejść, bo nic faktycznie nie mogą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Strachy na lachy :) 19.08.04, 07:54 SZczuć psem... kontrolerów i policję... Skoro policja ochrania mafię starachowicką to trzeba tępić policję... HWDP ! Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc Re: Strachy na lachy :) 19.08.04, 08:17 Pierdole nie płacę ! I mogą mnie cmoknąć w pompkę fajfusy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: 80.51.251.* 19.08.04, 11:12 Ja mam płacić abonament, żeby Juliusz Braun miał wysoka emeryturę, jaką już zapewnił swojemu koledze Sulikowi? To jest nieporozumienie. Niech ten koleś spróbuje jakoś uczciwie na to zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech X Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: 80.51.251.* 19.08.04, 16:54 "Jest się czego bać..." - brawo Gazeta. Ja mam się bać pospolitych złodziei i naciągaczy, bo tak tylko można traktować próby egzekucji abonamentu. Nie tak zachował się Adam Michnik, gdy zjawił się u niego Lew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądry Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 20.08.04, 22:32 Niby za co ten abonament ma być płacony za to że np. mecz Wisły z Realem tzeba oglądać w TVN albo Polską ligę w Canal+, za to że wynagrodzenia pani Czubównej, Kraśki i całej reszty są nieograniczone. Po zatym telewizja publiczna jest tylko z nazwy bo wpływu na nią obywatele nie mają, TVP jest monopolistą i do tego jest przepełniona reklamami wiec dochód z abonamentu niech sobie odpusci namawiam gorąco do niepłacenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Abonament RTV: Płacić, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:48 Płacić abonament? Ok, ale pod jednym warunkiem. Dostęp do TVP 3 KIELCE. Mieszkam w Kielcach, a nie w Krakowie. Co mnie obchodzi, że w Nowej Hucie jest niebezpiecznie, a w Starym Targu remontują jakąś ulicę. Mnie interesuje to co się dzieję kolo mnie... w Świętokrzyskiem. Dlaczego prawie wszystkie miasta wojewodzkie mają swoją telewizję regionalną, a Kielce nie? Większość opłaty abonamentowej "idzie" właśnie na TVP 3. Żądam utworzenia TVP 3 KIELCE! W przeciwnym razie nie ędę płacić abonamentu RTV. Kto się pod tym podpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś