kobylybbb Re: O to biedny Romek S. Co on teraz zrobi? ;( 05.09.04, 00:43 Łyka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott Maffin wam teraz pokaże ktop jest gościem w partii 06.09.04, 00:12 Trzeba było Romeczku blokować jego ludzi, a Ty się cieszyłeś, to teraz masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Maffin wam teraz pokaże ktop jest gościem w p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:16 Brawo Maffin tak dalej, konkretny gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Czy bravo to jeden z przydupasów Maffina??? 08.09.04, 17:11 Biedny Romeczek, Sławuś, Dareczek, FMS i cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Maffin prewodniczącym Rady Miejskiej SLD 08.09.04, 17:15 Sekretarzem zostanie Katarzyna S. albo Kocoń A Rada Miejska to całe koło 6.1 (bez Romka bo po co Maffinowi Romek - swoją rolę juz spełnił, więc może odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: A może bravo to Kocoń - największy inteligent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:19 Gadajcie co chcecie ale maffin glupi nie jest jesli potrafi co miesiac placic za lacze i jeszcze na spokojne zycie mu zostaje wiec...wcale nie jest taki glupi Odpowiedz Link Zgłoś
djablu kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie? 16.09.04, 16:39 i co on robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 18:31 Maffin to jest ten pokrywacz tej pieknej dupy z SLD, o której marzył tu jakiś młokos na forum. Marzył, ale zniknął, gdy napisał o Maffinie. Może się powiesił z rozpaczy w parku, tam gdzie ostatni raz zobaczył tę piękną dupę z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
macho69 Re: kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie 17.09.04, 18:32 Mam prosbe powiedz mi cos wiecej na Jej temat. Niepowiesil;em sie jeszcze i niemam zamiaru. Napisz mi duzo duzo o Niej wszystko co wiesz prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mott_echo_b Re: Maffin prewodniczącym Rady Miejskiej SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:14 Czy koło 6.1 to same niedojebki z NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Pierwszym sekretarzem będzi ta, IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 16.09.04, 18:25 co dała już komu co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mott_echo_b Która w SLD daje najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:27 Blond NFZetka z koła 6.1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytjajnik Re: Która w SLD daje najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:55 Gość portalu: mott_echo_b napisał(a): > Blond NFZetka z koła 6.1? Masz na myśli statystyczną blondynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Chorych IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 16.09.04, 20:09 Wspomniana wyżej towarztzka była zdecydowanie najlepsza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytjajnik Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:25 Gość portalu: SLD-UPek napisał(a): > Wspomniana wyżej towarztzka była zdecydowanie najlepsza, Wiesz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:47 maffin to taki kolo co mial kiedys x-com ale ze zrobil kumpla w wala to przyszli pewnego dnia jacys goscie i wytlomaczyli mu jak trza sie zachowywchac. A ta czorna pieknosc oj...to juz z 7 lat ja pokrywa, heh miala chyba wtedy z 16 lat jak sie poznali Odpowiedz Link Zgłoś
macho69 Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho 17.09.04, 18:31 czy mozesz mi powiedziec cos wiecej na Jej temat? bardzo mi na tym zalezy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor ojboli Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:07 Blondynka. Pracuje w Funduszu Zdrowia. Szczypła. Niezły biust. Chodzi w stringach. Ma szparę pomiędzy zębami na przedzie. Czy to o niej piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
macho69 Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz 18.09.04, 09:36 Gość portalu: doctor ojboli napisał(a): > Blondynka. > Pracuje w Funduszu Zdrowia. > Szczypła. > Niezły biust. > Chodzi w stringach. > Ma szparę pomiędzy zębami na przedzie. > > Czy to o niej piszecie? Zdecydowanie nie o niej. Piszemy o Kobiecie obdarzonej nieziemska uroda, ma ciemne lekko krecone wlosy,, wysoka, szczupla,i ma sliczny aparacik na zabkach (szczerze mowiac to prawie go niewidac). MA na imie Kasia.....Napiszcie co o Niej wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor ojboli Wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:44 Moje pytanie odnosiło sie do "Blond NFZetki z koła 6.1", o której wspomniano kilka postów wyżej. Z wypowiedzi wynika, ze jest ona zdecydowanie rozrywkowa. W Oddziale Funduszu kilkakrotnie widziałem blondynkę, o której napisałem i pytam czy to ta "Blond NFZetki z koła 6.1"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor ojboli Koło 6.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:47 Koło 6.1 to jak sie domyślam jedno z kielceckich kół SLD. Kto w nim jest, że aż tyle się o nim pisze? Dlaczego ma taki dziwny numer? Odpowiedz Link Zgłoś
korcipola Re: Koło 6.1 18.09.04, 09:59 Z 6.1 często u mnie bywają. Romek S. ma kłopoty ze wzwodem. Zapraszam! Apolonia Korcicipińska ul. Nimfy 69 Odpowiedz Link Zgłoś
korcipola Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz 18.09.04, 10:02 Ty sobie złotko daj z nią spokój. Ona więcej członków zaliczyła niż ty klusek zjadłeś. Wpadnij lepiej do mnie. Zapraszam! Apolonia Korcicipińska ul. Nimfy 69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:09 Weź sie za nią doktorku! To co wyssie, szparą wypluje! Ale to nie jest -statystyczna blondynka- Odpowiedz Link Zgłoś