Gość: Jeanny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:49 JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE PISZ NA ADRES ich-troje@tlen.pl LUB Justyna Marut Więckowskiego 39 m 24a 90-734 Łódź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 12:02 Gość portalu: Jeanny napisał(a): > JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE PISZ NA ADRES > ich-troje@tlen.pl > LUB > Justyna Marut > Więckowskiego 39 m 24a > 90-734 Łódź :) Chyba cie pojebało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: ICH TROJE & SPOOKO 15.04.02, 07:58 Gość portalu: Ja napisał(a): > Gość portalu: Jeanny napisał(a): > > > JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE PISZ NA ADRES > > ich-troje@tlen.pl > > LUB > > Justyna Marut > > Więckowskiego 39 m 24a > > 90-734 Łódź :) > > Chyba cie pojebało !!! Oj Stuś-Tuś coś mi się wydaje że zaraz wystawisz tyłek, ale tym razem do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:23 Dziewczyno!!!! - Czy Ty mówisz poważnie? Jeśli tak, to szczerze współczuję - chyba bardzo musisz cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
oakk Re: ICH TROJE & SPOOKO 15.04.02, 11:27 Tak jest...popieram...koleżanko chyba cię poje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: 212.244.153.* 15.04.02, 14:39 My tu na Formu mówimy zdecydowane nie, ichtrójkowym prowokatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaryk Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: 213.25.91.* 15.04.02, 14:58 proponuję przyjąć konstrukcję metafizyczną i przyjąć, że obiektywnie w naszej rzeczywistości nie istnieje taka formacja (nie nazwę tego zespół) nie ISTNIEJE. Po prostu nie ma ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: 195.117.18.* 15.04.02, 15:22 Gość portalu: Alaryk napisał(a): > proponuję przyjąć konstrukcję metafizyczną i przyjąć, że obiektywnie w naszej > rzeczywistości nie istnieje taka formacja (nie nazwę tego zespół) nie ISTNIEJE. > Po prostu nie ma ich Dokladnie ! Gdy cos jest zerem to mówimy ze tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeanny Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:44 To dlaczego ja widzę co tu piszecie. Przecież zer nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi !!!! 16.04.02, 09:26 A ja ich kocham! To znaczy kocham Ich3. Tak samo ich kocham, jak kocham Leszka Millera! Tak samo Millera kocha Wiśniewski Czerwony Wokalista. Zresztą Wiśniewskiego też kocham. Kocham wszystkich, którzy kochają Ich3 i Leszka Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: !!!! IP: 195.117.18.* 16.04.02, 09:37 _rafi napisał(a): > A ja ich kocham! To znaczy kocham Ich3. Tak samo ich kocham, jak kocham Leszka > Millera! Tak > samo Millera kocha Wiśniewski Czerwony Wokalista. Zresztą Wiśniewskiego też koc > ham. Kocham > wszystkich, którzy kochają Ich3 i Leszka Millera. Czyzbys nie wzial dzisiaj tych malych niebieskich pigulek, które ci przepisal pan doktor ???? Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Hamster, uważaj... już tłumaczę... 16.04.02, 10:02 Te małe, niebieskie pigułki mi się niestety skończyły, a teraz mnie nie stać na nowe, bo ostatnio leki potaniały, czyli podrożały. A Leszka Millera* i tak będę kochał, jakoby równolegle do mojej miłości, którą pałam w stosunku do Ich3. * - Leszka Millera kocham za to, że: ograniczył bezrobocie do 10%, obniżył inflację do 0,1%, nie chce upolitycznienia mediów prywatnych i oczywiście za Jego Uwielbienia Godny Uśmiech, którego nie jestem godzien oglądać. Czy już rozumiesz Hamster? Czy potrzebne są dalej idące tłumaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Hamster, uważaj... już tłumaczę... IP: 195.117.18.* 16.04.02, 10:27 _rafi napisał(a): > Te małe, niebieskie pigułki mi się niestety skończyły, a teraz mnie nie stać na > nowe, bo ostatnio leki > potaniały, czyli podrożały. A Leszka Millera* i tak będę kochał, jakoby równole > gle do mojej miłości, > którą pałam w stosunku do Ich3. > > * - Leszka Millera kocham za to, że: ograniczył bezrobocie do 10%, obniżył infl > ację do 0,1%, nie chce > upolitycznienia mediów prywatnych i oczywiście za Jego Uwielbienia Godny Uśmiec > h, którego nie > jestem godzien oglądać. > > Czy już rozumiesz Hamster? Czy potrzebne są dalej idące tłumaczenia? Aaaaaa to ja tez palam takimi uczuciami do niego ;-). Tyle ze inflacje to faktycznie obnizyla ale Rada Polityki Pienieznej z Balcerkiem na czele ale za to jakim kosztem !!! Schlodzenie gospodarki i prawie 20% bezrobotnych. I tak od muzyki do polityki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś