Dodaj do ulubionych

BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA

IP: *.kie.top.pl 27.08.01, 11:58
Przydaloby sie u nas prawda.
Obserwuj wątek
    • Gość: kwak Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: 195.117.86.* 27.08.01, 12:00
      a słońce aby nie za mocno świeci?
      • Gość: jurek Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: *.kie.top.pl 27.08.01, 12:13
        Chodzi mi o lodowisko w hali takie jak np na Tarchominie w Wawie
        • Gość: darek Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: 192.168.0.* / 62.233.128.* 28.08.01, 16:34
          W Kielcach dużo jeszcze rzeczy brakuje do pełni szczęścia,ale taki Aqua Park to
          rzecz,która gdyby miala inwestora/ zamiast budować kilka dublujących się
          multipleksow na razie wirtualnych/ to całkiem mogłaby być realna i byłaby
          pomysłem trafionym dla miasta.
        • Gość: kwak Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 22:27
          sądzisz ża znaleźliby się chętni? - chociaż reklama Winterfresh robi swoje.
          Zgadzam się, że bardziej potrzebny byłby potrzebny Aquapark.
          • Gość: Yahagi Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 23:54
            Jak dla mnie, to trzeba wymyśleć oprócz AQUA.. jakiś park rozrywki, który
            przyciągałby ludzi z kraju do Kielc, zamiast do innych miejsc... Znajomi z
            Gdyni jeżdżą na basen do Polkowic (zachęcam do sprawdzenia gdzie są Polkowice).
            Wcześniej jeździli na Perłę, bo sam im ją zareklamowałem. Może by gdzies (przy
            okazji AQUA) postawić jakąś zwariowaną kolejkę wysokościową, taką jak miewaja w
            Stanach; nie wiem czy jest już w jakimś mieście w Polsce takowa... I jeszcze
            jakiś kilka ''jingli'' np. gumowe/ruchome zwierzęta jurajskie naturalnych
            rozmiarów...

A jeżeli o lodowisko chodzi, to jestem za.. tylko żeby był tam przynajmniej 1-2
            tory do CARLINGU. Super gra! Bardzo mi się podoba. Z tego co wiem, to nikt w
            Polsce jeszcze w to nie gra. Moglibyśmy być pierwsi.... Co Wy na to ?
            • Gość: msz Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 29.08.01, 15:29
              Jesli chodzi ozwierzęta jurajski to ma być coś takiego w muzeum dinzaurów kolo
              Starachowic. (tak przynajmniej słyszałem)
        • Gość: maam Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 23:01
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> Chodzi mi o lodowisko w hali takie jak np na Tarchominie w Wawie

Chyba chodziło Ci o Torwar?
    • Gość: anty Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: 192.168.3.* / *.czajen.pl 30.08.01, 21:28
      Scyzory - Was to juz calkiem powalilo, lotnisko, tramwaje, lodowisko - to moze
      jeszcze chcecie - port :-)))
      Idiociiii
      • Gość: PJ Re: BRAKUJE U NAS SZTUCZNEGO LODOWISKA IP: *.pgf.com.pl 22.02.02, 11:46
        Gość portalu: anty napisał(a):

> Scyzory - Was to juz calkiem powalilo, lotnisko, tramwaje, lodowisko - to moze
        > jeszcze chcecie - port :-)))
        > Idiociiii

No cóż ! Mamy swoje ambicje. Niektórym to przeszkadza ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka