Gość: tom Re: knajpy w Kielcach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:17 Kielce to dziura jakich mało! Radzę ją omijać szerokim łukiem, byłem tam parę razy w delegacji i próbowałem znaleźć jakąś knajpę na wieczór pytając się tubylców, pracowników Makro. Nawet oni twierdzili że Kielce to wiocha. Zgadzam się w 100%. Byłem w Hawanie (w kilku innych spelunach również), jakieś małe to takie, ciasne, same dresy i w dodatku wyrzucono nas o godz. 2! We Wrocławiu to nie do pomyślenia. W samym rynku jest kilkadziesiąt knajp a w całych Kielcach może kilkanaście. Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: knajpy w Kielcach 11.04.02, 15:53 A w Nowym Yorku kilka tysiecy Wiec Wroclaw to tez wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotyz Re: knajpy w Kielcach IP: 192.168.1.* 11.04.02, 18:37 najlepsza knajpa w kielcach sa podzziemia na placu wolnosci :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: knajpy w Kielcach IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* 03.05.02, 18:12 Zajrzyj do "OD ZMIERZCHU DO ŚWITU" na ul.Koziej 9(obok MDK)Jest tam całkiem spoko(obsługa miła,zwlaszcza w piątek dwie przemiłe barmaneczki pracuja)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR PRZYSTOJNI BARMANI IP: *.skane.se 05.05.02, 03:35 Gość portalu: niunia napisał(a): > Zajrzyj do "OD ZMIERZCHU DO ŚWITU" na ul.Koziej 9(obok MDK)Jest tam całkiem > spoko(obsługa miła,zwlaszcza w piątek dwie przemiłe barmaneczki pracuja)!!! ....a gdzie jacys przystojni barmani pracuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARUR Re: PRZYSTOJNI BARMANI IP: *.skane.se 06.05.02, 04:05 Ponawiam pytanie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARUR Re: PRZYSTOJNI BARMANI IP: *.skane.se 09.05.02, 01:52 Gość portalu: ARUR napisał(a): > Ponawiam pytanie............... GDZIE SA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: PRZYSTOJNI BARMANI IP: *.internet.radom.pl 03.12.02, 02:00 Bardzo przystojni barmani sa w nowej knajpce Arizona Caffe. Menago Palus jest najprzystojnieszy. Kelnerki są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziku Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 04:24 W CKM pracuje jeden Pallus Apoollin pracuje jeden HIP hopowiec Gelu i BardzoDługi weekend także jeden no i nie wspomnę o jednym gościu z piwnicy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 07:42 Jestem pedziem dlatego zwracam uwage na ładnych chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: 195.117.18.* 09.05.02, 08:17 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Jestem pedziem dlatego zwracam uwage na ładnych chłopaków. Wiem Wredny ze jestes pedziem ale dlaczego podpisujesz sie moim nickiem ???? Prawdziwego Hamstera mozna poznac po IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:29 Zapraszamy na gej party do Metamorfozy. W czwartki o 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: knajpy w Kielcach IP: *.complex.net.pl / *.radiotak.com.pl 24.05.02, 13:23 Czesc wszystkim, jedyny chyba fajny ogrodek w Kielcach, gdzie zawsze świeci słonko i lekko powiewa wiaterek, jest spokój i cisza, a co najważniejsze otwarty jest po 22.00 znajduje sie w Metamorfozie przy Placu Wolności nr 1 w naszych kochanych Kielcach. Aha mozna przynieść własnego grilla. UWAGI: uważamy na ochroniarza !!! :) ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: 195.117.18.* 24.05.02, 13:34 Gość portalu: Max napisał(a): > Czesc wszystkim, jedyny chyba fajny ogrodek w Kielcach, gdzie zawsze świeci > słonko i lekko powiewa wiaterek, jest spokój i cisza, a co najważniejsze > otwarty jest po 22.00 znajduje sie w Metamorfozie przy Placu Wolności nr 1 w > naszych kochanych Kielcach. Aha mozna przynieść własnego grilla. > > UWAGI: uważamy na ochroniarza !!! :) > > ZAPRASZAM A co ? nosi czerwone podwiazki i zaczepia klientów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 15:31 Ogródek może jest fajny ale parówy z grilla są niezbyt smaczne. Uważajcie na pedałow z tej gejpowskiej knajpy. A ochroniarz Lerry jest tam jedynym porządnym mięsniakiem, choć już podobno stracił dziewictwo. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peocto Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:18 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Ogródek może jest fajny ale parówy z grilla są niezbyt smaczne. Uważajcie na > pedałow z tej gejpowskiej knajpy. A ochroniarz Lerry jest tam jedynym porządnym > > mięsniakiem, choć już podobno stracił dziewictwo. Fuj! Tak jest , właśnie słyszalem że nie jednemu jeż druta ciągnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 01:14 Za przeproszeniem. To nie Lerry ciągnął druta, ale jego wspólnik -szef lokalu. Lerry jest tylko małym mięśniaczkiem z małym ogonkiem. Podobno bardzo małym jak to móiły barmanki z Karczmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procto Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 10:02 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Za przeproszeniem. To nie Lerry ciągnął druta, ale jego wspólnik -szef lokalu. > Lerry jest tylko małym mięśniaczkiem z małym ogonkiem. Podobno bardzo małym jak > > to móiły barmanki z Karczmy. Chyba ne z Karczmy tylko z Winiarni bo jedna z nich troche śmigała z Lerym. Biedny Lerry... :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Lewy Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 02:03 Szkoda chłopa. Ale po co pchał się między pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boze Re: knajpy w Kielcach IP: 2.4.STABLE* / 172.16.1.* 23.08.02, 11:29 Metamorfoza zamknieta i nie wiadomo co z nią bedzie, wczoraj się wyprowadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: knajpy w Kielcach IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 19.12.02, 17:36 Pozdrawiam wszystkich ponownie, widze że forum sie za bardzo nie rozwija. Moze gdzie indziej prężniej rozwija się ten wątek, jeżeli tak to proszę o informację. Dziku daj znać gdzie się podziewasz. Nie bywasz na forum? Nie długo się spotkamy - mówię do wszystkich, którzy mnie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
dziku Re: knajpy w Kielcach 19.12.02, 21:40 Geloo nie mam zbyt dużo czasu na wpisywanie się o wszystkim i o niczym. Jak masz newsa pisz na skrzynkę. Pozdrowienia dla najlepszego radomskiego barmana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kylu Re: knajpy w Kielcach/tylko Zmierzch!!! IP: *.mst.gov.pl 04.07.02, 14:02 Od 2,5 roku bywam w pubie "od zmierzchu do świtu" i z cala powaga moge go polecic wszystkim.Jest ok.Nie ma tych wszystkich przedstawicieli ogrodnictwa kieleckiego(cwaniaczkow,pajacow,gowniarzy i smarkul).Wlasciwie tylko studenci,dla ktorych piwo jest po 3,50.Jest specyficzny klimacik,mila obsluga i fajny wystroj.Poza tym barman nie wyrzuci klientow o 12,bo np chce mu sie spac.Knajpa otwarta tak dlugo jak siedza klienci i to jest fajne!Zawsze w weekend jak sie nastawicie z paczka na dluzsze posiedzenie to siedzicie!Nie raz wychodzilem stamtad rano.Warto zajrzec!Od czasu do czasu ide sie do jakiejs innej knajpy,by przekonac sie czy sie cos zmienilo,ale...marazm.Owszem calkiem ladnie teraz wyglada Karczma,sa fajni ludzie,ale nadal polowa klienteli to szczyle i smarkule.A doprawdy nic mnie tak w knajpie nie denerwuje jak widok gowniarstwa,ktore bluzga na lewo i na prwao,by wyrazic swa niby doroslosc,poza tym te odstawione na maloletnie dziweczki dziewczynki(nie mowie teraz o Karczmie,choc i tam sie czasem zdarzaja takie maloletnie warzywa)szukajace wrazen!!!To wola o pomste do nieba!!Co za czasy!!!Koncze studia,wiec sam niedawno bylem w liceum,ale na milość Boską!!!Co te dziewczynki teraz z siebie robia!!!!????Chlaja,przewracaja sie po schodach,chodza z dupskiem na wierzchu z nadzieja ,ze moze jakis colo z przewiechą i furą weźmie je na przejażdzkę,za którą ochoczo odpłaci mu się ...!!!!Ach ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Katharsis IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 17:20 Co sadzicie o clubie Katharsis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: Katharsis IP: *.internet.radom.pl 03.12.02, 02:05 Lipa przeokrutna, ale i tak widzę, że jeżeli chodzi o knajpki to jest ich coraz wiecej. Mają wysoki standard i obsługa jest miła. Pozdrowienia dla wszystkich barmanów i właścicieli, którzy mnie rozpoznają. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Katharsis 03.12.02, 08:57 Gość portalu: geloo napisał(a): > Lipa przeokrutna, ale i tak widzę, że jeżeli chodzi o knajpki to jest ich coraz > > wiecej. Mają wysoki standard i obsługa jest miła. Pozdrowienia dla wszystkich > barmanów i właścicieli, którzy mnie rozpoznają. Cześć Geloo, pozdrawiam :-) Kiedy przyjedziesz do Kielc i wpadniesz do CKM, może byśmy jakiegoś browarka wykonali. Odwiedź stare śmieci :-))) Romek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: Katharsis IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 18.12.02, 06:50 Już niedługo wracam, najprawdopodobniej na stałe. Do zobaczenia w niedalekiej przyszłości. ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Eutanasia Club IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 21:38 W niedalekiej przyszlosci przy ul.Słowackiego vis a vis Zameczku powstanie Eutanazja Klub (Eutanasia Club) Jeszcze nie wiadomo dokladnie jaki bedzie,aczkolwiek wiadomo ze ma powstac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Eutanasia Club IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 22:07 Fajna nazwa ... hehehe... ja jakbym mial swoją to nazwałbym ją Amnesia (Amnezja) No. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 23:52 dziku napisał: > Co to za knajpa? Dyskoteka? Pub? OK> Dziku powiedz mi wreszcie kiedy dostane w ckm zniżkę na browara jako stały bywalec i tak wpierający działalność ckm dla Kielc, bo to jest k.... skandal żebym płacił po 6 zeta za żywca !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziku Re: knajpy w Kielcach 20.12.02, 22:18 Gość portalu: Hamster napisał(a): > OK> Dziku powiedz mi wreszcie kiedy dostane w ckm zniżkę na browara jako sta > ły > bywalec i tak wpierający działalność ckm dla Kielc, bo to jest k.... skandal > żebym płacił po 6 zeta za żywca !!! :-))) Masz absolutnie rację, przedstawię Twoją sprawę na najbliższym spotkaniu z Marleną Agą i Sylwkiem, a Geloo na pewno cię poprze. Zgłoś się tylko w sobotę do menegera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 00:20 dziku napisał: > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > OK> Dziku powiedz mi wreszcie kiedy dostane w ckm zniżkę na browara jak > o sta > > ły > > bywalec i tak wpierający działalność ckm dla Kielc, bo to jest k.... skand > al > > żebym płacił po 6 zeta za żywca !!! :-))) > Masz absolutnie rację, przedstawię Twoją sprawę na najbliższym spotkaniu z > Marleną Agą i Sylwkiem, a Geloo na pewno cię poprze. Zgłoś się tylko w sobotę > do menegera OK. Dziku w sobotę pogadam z Sylwkiem na ten nie cierpiący zwłoki temat :- ))))) Pozdrówka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 15:25 dziku napisał: > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > OK> Dziku powiedz mi wreszcie kiedy dostane w ckm zniżkę na browara jak > o sta > > ły > > bywalec i tak wpierający działalność ckm dla Kielc, bo to jest k.... skand > al > > żebym płacił po 6 zeta za żywca !!! :-))) > Masz absolutnie rację, przedstawię Twoją sprawę na najbliższym spotkaniu z > Marleną Agą i Sylwkiem, a Geloo na pewno cię poprze. Zgłoś się tylko w sobotę > do menegera Cze Dziku! No i co z tym Żywcem jest o którym mówiliśmy? Wczoraj nie dostałem zniżki na Żywca bo Sylwek wymyślił że tylko na lane jest zniżka ????? Ale ja piję Żywca i o Żywcu gadaliśmy. Eeee coś kiepsko załatwiłwś :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pib Re: knajpy w Kielcach 30.01.03, 12:30 Super watek zostal odgrzany!!! Gratulacje!!! Mam nadzieje, ze bedzie kontynuowany i zauwazylam, ze nawet pojawila sie propozycja rankingu. Jestem za! A tak na marginesie to zaglada tu pewna osoba, z ktora od dawna mialam sie spotkac w jakiejs knajpce na "kawce zanietrzezwiajacej" ona napewno wie o kogo chodzi i tylko jej tyle pisze, zeby sie wreszcie wywiazala z obietnicy co???? Propozycji kochani forumowicze ciagle nowych dostarczaja, pole wyboru ogromne choc mogloby byc ciut lepiej. Ale i tak niezle jest. Pozdrowka dla wszyskich a dla pani na N szczegolne. Napisze jeszcze jak bede miala wene tworcza. Wypijcie moje zdrowie przy nastepnym kufelku! Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek Re: knajpy w Kielcach 21.12.02, 16:26 Ja także chcę zniżek. Rzucam proletariackie, a zarazem świąteczne hasło "Zniżki dla wszystkich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: knajpy w Kielcach IP: *.internet.radom.pl 03.01.03, 06:42 komuszek napisała: > Ja także chcę zniżek. Rzucam proletariackie, a zarazem świąteczne hasło "Zniżki > > dla wszystkich" Na to trzeba troche popracować, takie jest życie nic nie ma za darmo. W pełni popieram sugestię Hamstera, jest jednym z najwierniejszych klientów. Poadrowionka ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: knajpy w Kielcach IP: *.ae.krakow.pl 03.01.03, 18:47 A "wesoła kafke" znacie ? fajny klimacik!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał s. Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 15:32 A ja mam takie pytanie. Bo słyszałem coś o podziemiu, ale co to dokładnie jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik nr 9 mecze ckm IP: *.mac.pl 29.01.03, 09:35 Ckm ma drużynę koszykarską w lidze miasta. opierd....... równo wszystkich. nie ma się co dziwić, przecież co weekend ostro trenujemy w ..... Ckemie.pozdrowienia dla gela!! Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek DZIKU !!! 29.01.03, 12:31 Co jest z tą zniżką na browara dla stałego klienta??? Była...teraz nie ma na Żywca tylko jest na lane! Ale ja piję Żywca i na Żywca się umawialiśmy. ???(:- O ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dziku Re: DZIKU !!! 02.02.03, 22:30 hamsterek napisał: > Co jest z tą zniżką na browara dla stałego klienta??? Była...teraz nie ma na > Żywca tylko jest na lane! Ale ja piję Żywca i na Żywca się umawialiśmy. ??? (:- > O ???? Hello, dopiero dziś wróciłem do CK Miasta. Sylwek mówi, że to jakaś pomyłka. Barmani na ogródku wiedzą o wszystkim, może byłeś na górze lub na dole? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: DZIKU !!! 03.02.03, 09:18 dziku napisał: > hamsterek napisał: > > > Co jest z tą zniżką na browara dla stałego klienta??? Była...teraz nie ma > na > > Żywca tylko jest na lane! Ale ja piję Żywca i na Żywca się umawialiśmy. ? > ?? > (:- > > O ???? > Hello, dopiero dziś wróciłem do CK Miasta. Sylwek mówi, że to jakaś pomyłka. > Barmani na ogródku wiedzą o wszystkim, może byłeś na górze lub na dole? > Pozdrowionka Cze !!!' Słyszałem że się bujałeś po górach :-))) No to ja już sam nie wiem, Długi mówił mi że nie mam zniżki na Żywca tylko na lane bo Sylwek tak powiedział.... i na ogródku oczywiście. Ale jeżeli to jakaś pomyłka i wszystko ok. ta dzięki stary że załatwiłeś sprawę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziku Re: DZIKU !!! 03.02.03, 21:31 hamsterek napisał: > dziku napisał: > > > hamsterek napisał: > > > > > Co jest z tą zniżką na browara dla stałego klienta??? Była...teraz ni > e ma > > na > > > Żywca tylko jest na lane! Ale ja piję Żywca i na Żywca się umawialiśm > y. ? > > ?? > > (:- > > > O ???? > > Hello, dopiero dziś wróciłem do CK Miasta. Sylwek mówi, że to jakaś pomyłk > a. > > Barmani na ogródku wiedzą o wszystkim, może byłeś na górze lub na dole? > > Pozdrowionka > > Cze !!!' > Słyszałem że się bujałeś po górach :-))) > No to ja już sam nie wiem, Długi mówił mi że nie mam zniżki na Żywca tylko na > lane bo Sylwek tak powiedział.... i na ogródku oczywiście. Ale jeżeli to jakaś > pomyłka i wszystko ok. ta dzięki stary że załatwiłeś sprawę :-))) > Nie tylko po górach, ale po drugim CK Mieście też na K. Jakby coś powołuj się zawsze na mnie. To musi działać. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pib jeszcze na chwilke 30.01.03, 12:36 A tak wogole to na czaciku znow proponuja spotkanie moze wspomniana pani N wyrwie sie na nie co??? Czekam na reakcje. I pozdrowka raz jeszcze dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: knajpy w Kielcach IP: *.arl.ostrowiec.pl 30.01.03, 14:35 sama nie mieszkam w Kielcach,ale sa fajne knajpy..moze wtedy zle szukales..i zalezy czego szukales:)Sagafredo na Sienkiweicza fajna knajpka z kulturka i milym nastrojem jedyna wada sa palacze....buee...nie palcie tam ....bedzie milej...ogolnie warto odwiedzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: knajpy w Kielcach IP: *.look.ca 03.02.03, 20:41 Czy zdajecie sobie panowie sprawe ze te tematy, ktore na liscie urosly do najdluzej dyskutowanych juz nigdy gdy zdechna juz nigdy nie wroca na liste. Poniewaz nasz swiat sie zmienia a my razem z nim. Ale ten rozwiniety mocno watek swiadczy o czyms. Swiadczy o was mocno popierdolonych ludziach zamieszkujacych to miasto ! Zrobcie sobie taki wypis kazdego z poszczegolnych osobnikow z tego watku. Moze to wanm pomoze zrozumiec siebie. Moze to da wam szanse przyjzec sie sobie blizej. Moze w tym lustrze nareszcie zobaczycie swoje opuchniete ryje. Niestety tego poziomu juz sie naprawic nieda ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziku Re: knajpy w Kielcach 03.02.03, 21:34 Tak przy okazji, ja nie jestem popierdolony. Aha, Filip jak daleko mieszkasz od Calgary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Filipa Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 22:01 Cześć palancie, który nienawidzisz ludzi z Kielc. Kiedyś pewnie dostałeś po mordzie na dworcu i teraz mścisz się na Scyzorykach. Kocham cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 01:30 Odnówmy ten wspaniały wątek. Ponoć nowa knajpa otwiera się na Wesołej, słyszałem że to Mierny tam walczy z urzędem. Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 22:14 Czy chodzi o słynnego Miernego z Karczmy? Jeśli to on chce otworzyć knajpę to wkrótce kafe padnie, bo przecież on wszystko może. Nawet wypić cały swój alkohol. Chociaż piwo mu się w beczkach nie popsuje, nie zdąży! Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek Re: knajpy w Kielcach 21.05.03, 22:48 Knajpy to temat potęga. Słyszałam , że na Zamkowej przetarg na ogródek wygrał Paweł Lesiek - właściciel Kamelotu = szajsdisko przy Sienkiwicza i słynnego ogródka Dojlidy na pl. Wolności. Chyba najbrzydrzydszego ogródka w województwie. Nieźle to wróźy powodzeniu Zamkowej/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: knajpy w Kielcach IP: *.internet.radom.pl 02.07.03, 02:40 Witam wszystkich ponownie, widzę że nie ma wielu nowych wypowiedzi, chyba troszeczkę to wszystko zdechło, nie wiem czy cos się w Kilecach kręci, co sie dzieje czyżby pozamykali wszystkie knajpy w Kielcach, a może ci co forum odwieczają zaprzestali chodzić. Pozdrowienia dla całej ekipy CKM, Arizona, Zamkowa - jeżeli kogos tam jeszcze znam ;). Adam jak tam Twój Eskobar (dokładnie Ludika i Jarka). Pozdrawiam!!!!!!!!!! :))). Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: knajpy w Kielcach 02.07.03, 09:30 Cześć Geloo !! No co jest z Tobą?? Miałeś wrócić do Kielcowa i co ??? Nie śpieszy Ci się, oj nie śpieszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geloo Re: knajpy w Kielcach IP: *.internet.radom.pl 06.08.03, 18:33 hamsterek napisał: > Cześć Geloo !! No co jest z Tobą?? Miałeś wrócić do Kielcowa i co ??? Nie > śpieszy Ci się, oj nie śpieszy.... Niestety plany sie troszkę pozmieniały. Siedzę w Radomiu ożeniłem sie i cieżko pracuję, ale cały czas pamiętam o znajomych w Kielcach i wspominam dobre czasy!!! Pozdrwionka!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kary777 Re: knajpy w Kielcach 26.08.03, 00:09 Wątek knajpiany ostatnio jest zaniedbany. Nie słychać nic o nowych knajpach. Ponoć nawet złodzieje w Puchatku stanęli z robotą, a i wind zewnętrznych nie będzie. Chała. Na Manifestu dyskoteka jest ale tylko z betoniarką, ponoć urzędasy nie chcą wydać zgody na disco. W Karczmie pustki, a podobno Fiuka wyrzucili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaku Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:13 No przecież wakacje są. Panie nudy, tylko w Kinopleksie siedzieć i już. Basta Odpowiedz Link Zgłoś
kary777 Re: knajpy w Kielcach 26.08.03, 00:19 Nie wakacje ale recesja. Knajpy powstawały i powstawały i siadło. WallStreet padło, Kamelot pada i do sprzedania. Hawana sprzedaje Królewskie, na Wesołej Mierny otwierał kawiarnię, ale zanim otworzył chce sprzedać(70.000 tysięcy), Safari do kupienia(60,000) Fiuk opchął Karczmę, w Tunel lipa i puchy. Dziurka kaszana - poza pijanym Cybulem nic się nie dzieje. W CKM remonty. Ludzie co się dzieje. KRYZYS. Komuchy Drogosz i inni do tego doprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaku Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:21 Ale w ogródkach na placu Wolności trochę luda przecież jest nie narzekaj. Po wkacjach coś się otworzy. Ja marzę o prawdziwym klubie muzycznym, zamiast tej Hipnozy - Huj....ozy. Odpowiedz Link Zgłoś