somnambulik1 16.01.05, 12:34 A moze by tak zrobic liste postów usunietych? Niech sie wpisuja ich autorzy. Najlepiej tylko opisac o czym post był, aby nie było powodów do usuniecia takiego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: redakcja_Kielce Odpowiedź IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 13:10 Pański post usunięto na żadanie pana prezydenta W. Lubawskiego, a nie - jak Pan sądzi - z powodu interwencji pana Jana Gierady. Redakcja Kielce (na czerwono) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Odpowiedź IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 16.01.05, 23:30 czy mi sie zdaje czy zniknął stąd post kobyły? Ech , ten tchórzliwy cenzor z kieleckiej GW Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Wczoraj cenzor oczyścił przed poniedziałkiem 17.01.05, 00:24 Z tego wątku usunięto mój jeden post, który był już kiedyś usunięty wraz z całym wątkiem, a traktował o przyszłym Prezydencie Kielc Panu Janie Gieradzie. Także wczoraj usunięto cały wątek zatytułowany „Znalazłem w moim archiwum :)”. Fakt, że był to wątek założony dziwnym trafem :) Z tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=18000667 usunięto kilka postów Jakuba i moich. Traktowały m.in. o Kieleckim Wieszczu i Autorytecie z „Ulubionych Dobrodziejów” Ja bardzo lubię Kieleckiego Wieszcza!!! Nie uważam, że Mąż Autorytetu zrobił w czasie okupacji krzywdę przedstawicielom Narodu Wybranego!!! Odpowiedz Link Zgłoś