IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 07:44
Oglądałeś może wczoraj programik redaktorka Lisa "Co z tą Polską?". Został poruszony temat który o ile dobrze pamiętam poruszałeś, mianowicie Daniel Olbrychski posądził Wildsteina że był donosicielem w sprawie jakiegoś gościa. Czy mógłbyś przybliżyć jeszcze raz temat Wildsteina ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Jakubie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 07:05
      To prawda, widzialam, ze odpowiedziales. Hmmm... nawet nawiasow Ci nie
      zostawili:))).Podpadles:))). Mnie czasami zostawiano nawiasy i przynajmniej z
      przyjemnoscia moglam o sobie przeczytac, ze bywam nieprzyzwoita:))).I niezgodna
      z regulaminem.
    • Gość: Ian_Curtis Re: Jakubie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:40
      A wogule to chciałem powiedzieć że w tym tygodniu sporo wątków zaginęło w tajemniczych okolicznościach z forum... Czyżby Mosad czuwał ?

• Gość: Ian_Curtis Re: Halo - co jest ?!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:55
        Czy poziom cenzury na forum sięgnąl absurdu ??? Niedlugo wyjdzie na to ze rozmawiam sam ze sobą gdyż GW będzie systematycznie wycinać wypowiedzi innych niepoprawnych...
    • Gość: benek Re: Jakubie ! IP: *.pu.kielce.pl / 81.26.13.* 06.02.05, 16:30
      aha
    • Gość: xyz Re: Jakubie ! IP: *.kielce.net.pl 08.02.05, 11:37
      Oglądałem ten program. Do zwolenników Red.Widelszteina nie należę. Jadnak po
      oskarżeniu sformułowanym przez Olbrychskiego a dotyczącym tego, że w
      Paryżu "donosił on jakoby" na innego Działacza opozycji - Redaktor "dawał sobie"
      całkiem dobrze radę. Zdecydowanie zparzeczył wsystkiemu twierdząc, że tamtejszy
      sąd przyznał jemu rację - oświadczył rownież spokojnie, że nie "będzie się
      kopał z osłem" czyli z Olbrychskiem. Kiedy jednak Pan Daniel powtórzył
      to "oskarżenie" twierdząc iż przedstawi "dowody" na jego poparcie - Widelsztein
      zapowiedział wystąpienie do sądu przeciwko niemu. Co do mnie to przekonał mnie
      Redaktor, a nie Aktor.
    • ck_forever Re: Jakubie ! 08.02.05, 11:53
      Nie należę do twoich fanów, ale wycięcie postów dotyczących przyłączenia
      pewnych miejscowości do Sandomierza to juz sk...syństwo. Czy aby GW nie
      przesadza wycinajac automatycznie wszystkie posty, które są maja w autorze
      Jakuba. Gazeto nie przesadzaj, a propo ciekaw jestem co było w nich łamiacego
      prawo i regulamin, który przecież jakiś jest. Więc albo regulamin i prawo, albo
      samowolka.
      Mmo, ze nie z wszystkim się zgadzam to jednak pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: Jakubie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:19
      Nie przejmuj sie:))). Chociaz z nawiasami Ci bardziej do twarzy:))). Jakos mi
      sie juz nie chce pisac na forum przez te wszystkie akcje cenzorskie. Przesada
      bywa niebezpieczna...
      • Gość: Ania Re: Jakubie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 08:33
        To byla moja odpowiedz na Twoje pytanie, czy z nawiasami lepiej wygladasz.
        Jakubie, widac z tego, ze chyba wszystkie Twoje posty (nawet bardzo niewinne)
        sa wycinane automatycznie. A coz takiego niebezpiecznego bylo w tym zdaniu
        o "nawiasowasach"? Hmmm... To byl jakis szyfr????:))))
        • Gość: . Re: Jakubie ! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 23:38
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=19862214&a=19865082
    • Gość: Hm?? Re: Jakubie ! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 08.02.05, 19:51
      IPN BU 00225/26 SANDOMIERSKI JÓZEF

To Twój ojciec?
      • drs Re: Jakubie ! 08.02.05, 19:59
        Mimo ,że nie należę do Twoich Jakubie wielbicieli,byłem przez Ciebie opluwany
        to mimo wszystko nie mogę sie pogodzić z tym,aby GW wycinała wątki tylko
        dlatego,że autorem jesteś Ty Jakubie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka