aniavvv 26.04.05, 23:10 Jestem ogromnie zdumiona, dlaczego ci ludzie nie zajmują się pracą, tylko plotkami. Ci, którzy pracują rzetelnie, nie muszą się niczego obawiać - mówi Cybula. A jak mówi, tooo mówi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KArol Plotki??? IP: *.fortes.pl 27.04.05, 08:21 Droga Pani Dyrektor. Ludzie Panią znają. Już Pani dała poznać jaki jest Pani styl pracy i sposób podejścia do zatrudniania fachowców oraz "fachowców". Stąd przekonanie, że czystki będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Plotki??? IP: 212.160.196.* 27.04.05, 08:36 a na co liczyli czerwoni wciśnięci na stołki przez aferzystę Pana Henia D.że będą spokojnie siedzieć i nic dla tego miasta nie robić,koniec z nieudacznikami Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Plotki??? 27.04.05, 08:54 no a pani od warzyw scoaganie samych 'ekspertów" tylko swoich ktorzy nie znaja sie na niczym jak pani od warzyw. Dziwnym trafem Echo przepycha Warzywo w szczeblach UM a pozniej w ZOZach i teraz NFZ. Dziwna sprawa. Czy warzywo ma az tyle wazeliny czy Echo jest tak zakochany w warzywach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz [...] IP: *.kielce.net.pl 27.04.05, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Ewa Cybula od środy w NFZ 27.04.05, 08:42 Jeszcze nie wiadomo, kto zastąpi ją na stanowisku dyrektora miejskiego ZOZ. Pewnie nikogo to nie zdziwi jak nim zostanie Jan Kubik - ostatni lekarz na etacie ZOZ-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: 80.55.78.* 27.04.05, 09:08 nareszcie oderwali od koryta a reszta ma cykor czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: 80.55.78.* 27.04.05, 10:00 boją się kolesie muzyka to niech założy zespół gitarzystów i gra dość nagrał na nerwach wielki uzdrowiciel-znachor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:02 Gratuluję Pani Dyrektor!!! Należy odpowiednio przewietrzyć środowisko w NFZ. Pozostała jeszcze jego przyboczna "świta", którą dowoził z Jędrzejowa. Michałkiewicz doczekał się wreszcie stosownej zapłaty za draństwa, których sam się dopuścił wobec ludzi, których wyrzucił by wsadzić swoich. To i tak za mało, by solidnie odpokutował za swe grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 27.04.05, 14:16 Jakież wspaniałe są te głosy ziejące miłością bliżniego. Kęsim!!! Kęsim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezio Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: *.globit / 195.117.63.* 27.04.05, 15:39 właśnie. Oby ta itelygencja z jedrzejowa za wszystkie przekręty odpowiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
aniavv Re: Ewa Cybula od środy w NFZ 27.04.05, 16:55 Wiesz, byla Aniu z Maslowa, teraz aniuvvv, jestes beznadziejna. Moglabys sie ode mnie odczepic i nie podrabiac moich nickow. Nic nie umiesz wykombinowac samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: 213.76.134.* 28.04.05, 09:39 Możesz sie wreszcie dziecko ode mnie odpier.... Bo dość mam juz twoich żartów. Znajdź sobie koleżankę w swoim wieku do takich dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:14 Jaki poziom prezentuje Michałkiewicz, świadczą jego wypowiedzi, "że jeszcze nie dostał decyzji prezesa Millera o odwołaniu. Może będzie dwóch dyrektorów? Teraz muszę kurować pękniętą torebkę stawową, a potem czeka mnie długa rehabilitacja, bo jak się nie doleczy takiej kontuzji, to będzie się odnawiać" Ten facet nie rozumie tego, że prezes Miller wprowadził nowe zasady powoływania dyrektorów- należy wygrać konkurs. Wcześniej wsadzało się swoich, nie sprawdzając czy się do takiej roli nadają. Michałkiewicz przystępując do ogłoszonego konkursu poddał się weryfikacji swojej wiedzy. Przegrał, a tym samym dalej nie może już być dyrektorem NFZ. Pewien etap zamknął się za nim i nikt nie musi go odwoływać, bo i z czego?! On tego nie rozumie, czy nie może zrozumieć?! On to właśnie preferował: odwołać i wsadzić swojego, bo się jest przy władzy. Niejedną osobę, bez żadnych skrupułów w ten sposób wykończył. Do tego się nadaje. Co do pękniętej torebki stawowej, to w niczym mu nie przeszkadza, może utrudnia założony gips na nodze i nie jeździ sam tylko go partyjni koledzy wożą. Jednak nie na rehabilitację, tylko na agitację po jędrzejowskich radnych, by bronić przewodniczącą Rady przed odwołaniem. Nie udało się, mimo że niektórych radnych szantażował. Jeżeli tak dalej będzie forsował "chorą" nóżkę, to tak szybko tego gipsu nie zdejmie. A może wtedy konieczna będzie amputacja? Na Panią Dyrektor Ewę Cybulę czeka wielkie sprzątanie, bo śmieci pozostawionych po kątach przez Michałkiewicza nie brakuje. A roztocza są grożne! Życzę Pani Dyrektor dużo wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:39 Gratulacje, Pani Ewo! Trzymać swoją klasę, robić swoje, a będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: Ewa Cybula od środy w NFZ IP: 81.6.130.* 28.04.05, 20:18 miałam okazję pracować z p.Cybuląkilka lat i mogę o niej śmiało powiedzieć,że jest to osoba niesamowicie miła i sympatyczna. Jako szef ogromnie wymagająca ale w każdym calu profesjonalistka. na temat jej nominacji na szefa NFZ mogę powiedzieć tylko tyle:właściwy człowiek na wlaściwym miejscu. Pani Ewo trzymam kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sexteen Ewa Cybula od środy w NFZ - nic po znajomości 28.04.05, 20:40 znajomości z Płoskonką, z Pardyka, z Lubawskim z.. na nic sie przydadzą, będzie nieugięcie kontrolować pracę podległych jej ludzi zatrudnionych nie po znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś