Dodaj do ulubionych

Sieć firmy Hyperion

IP: *.mitex.com.pl 05.06.01, 10:27
Czy ktokolwiek wie coś na temat założenia sieci na KSM-ie, lub innym kieleckim
osiedlu przez firmę Hyperion? Wpłaciłem zaliczkę i nie wiem czy dobrze
zrobiłem, bo ponoć w innych miastach firma miała problemy z dotrzymaniem umowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: sayonara Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.kiel.gazeta.pl 05.06.01, 11:33
      U mnie położyli kable w bloku, ale nie zjawili się jeszcze z umową. A ja czekam
      i czekam :((

• Gość: Adam Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.mitex.com.pl 06.06.01, 08:14
        Gość portalu: sayonara napisał(a):

&#62 U mnie położyli kable w bloku, ale nie zjawili się jeszcze z umową. A ja czekam
        &#62
        &#62 i czekam :((
        &#62
        A można wiedzieć ile trwa Twoje czekanie i ewentualnie jeśli nie sprawi Ci to
        problemu na jakim kieleckim osiedlu...
        pozdrawiam i życzę owocnego czekania

• Gość: sayonara Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 09:28
          Około 6 miesięcy. Kabel kładli jesienią. A osiedle - KSM.
          • Gość: Adam Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.mitex.com.pl 06.06.01, 10:19
            To dziwne, że jesienia kładli kabel na KSM bo ja wlanie tam mieszkam i nie
            zauważyłem żeby coś robili.
            Wysłałem emalie do nich z zapytaniem kiedy na KSM beda zakładac sieć i odpisali
            mi,tu cytuje:
            "Plany osiedli KSM zostały przesłane do wykonania dokumetacji technicznej.
            Rozpoczęcie prac instalacyjnych jest planowane w drugiej połowie czerwca".

Co więcej chodziła ich przedstawicielka handlowa (bylo to w zeszlym tygodniu) i
            namawiała do podpisania z nimi umowy o dostarczenie internetu i mówiła że
            zaczeli kłaść kable na Ślichowicach. Nic to, pożyjemy zobaczymy.
            • Gość: sayonara Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 10:24
              Gość portalu: Adam napisał(a):

&#62 To dziwne, że jesienia kładli kabel na KSM bo ja wlanie tam mieszkam i nie
              &#62 zauważyłem żeby coś robili.
              &#62 Wysłałem emalie do nich z zapytaniem kiedy na KSM beda zakładac sieć i odpisali
              &#62
              &#62 mi,tu cytuje:
              &#62 "Plany osiedli KSM zostały przesłane do wykonania dokumetacji technicznej.
              &#62 Rozpoczęcie prac instalacyjnych jest planowane w drugiej połowie czerwca".
              &#62
              &#62 Co więcej chodziła ich przedstawicielka handlowa (bylo to w zeszlym tygodniu) i
              &#62
              &#62 namawiała do podpisania z nimi umowy o dostarczenie internetu i mówiła że
              &#62 zaczeli kłaść kable na Ślichowicach. Nic to, pożyjemy zobaczymy.
              U mnie nie było żadnej przedstawicielki. Po prostu rozkopali ulicę, wiem że
              robili coś w klatkach. Ale jak mówię nikt się do mnie z tej firmy nie zgłosił.
              Ul. Romualda to stamtąd nadaje :))

• Gość: Adam Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.mitex.com.pl 06.06.01, 10:26
                To widzę że nadajesz z niedaleka, ja nadaję z Włoszka.
    • Gość: maam Re: Sieć firmy Hyperion IP: *.acn.waw.pl 21.06.01, 02:52
      Ludzie!
      Nie wierzcie na słowo przedstawi-cielom handlowym. Jeśli nie macie nowej
      instalacji na klatce, to nie podpisujcie żadnych umów. Położenie takiej
      instalacji kosztuje i prawdopodobnie firma będzie chciała te
      pieniądze "pożyczyć" od ludzi, albo się zabezpieczyć przed rozwiazaniem umowy.
      Chyba, ze ktos lubi kupować kota w worku, za wszelką cenę... A może nie mam
      racji? W każdym razie trzeba być ostrożny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka