hamsterek 09.08.02, 00:35 Jestem tu, ludzi tłum a wszystko takie pijane ;-)))) p.s. Nowy to kiedy idziemy na browara??? a ty Balon mało mnie nie wykończyłeś tym łojeniem browarów w Jastarni pijusie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balon Re: Pozdrowienia z Łeby ! IP: *.ctk.com.pl / 10.0.0.* 09.08.02, 08:23 co ty hamsterek tu publicznie wymyslasz mysle ze w jastarni to wykonczylo cie prawie co innego i ty dobrze wiesz co :)))))) ale nie bede tu cytowal co? A w Lebie to pewnie z kolega nadajecie ton calej tej mlodziezy. Mam nadzieje ze wytrzymasz ten urlop kondycyjnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Pozdrowienia z Łeby ! 09.08.02, 10:24 hamsterek napisał: > Jestem tu, ludzi tłum a wszystko takie pijane ;-)))) > > p.s. > Nowy to kiedy idziemy na browara??? > a ty Balon mało mnie nie wykończyłeś tym łojeniem browarów w Jastarni pijusie ! HAmster:)) ja ciebie z pobierowa pozdrawiam:)) tu tez duzo piwa, ale co z tego....... i sie zamyslilam:))) i duzo ratownikow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: Pozdrowienia z Łeby ! 12.08.02, 10:56 a miało być Mielno! a Ciebie do Łeby wywiało :)) hehe a browarek to jak najszybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś