13.08.02, 03:10
Ty syary smarusie :-)) wrzczm w sobotę rano a ty czekaj i chłodź browary :-
))) i nie trz... gr..... :-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: balon Re: Balon !!! IP: *.ctk.com.pl / 10.0.0.* 14.08.02, 08:15
      no i co ja bede chlodzil jak wy po takim wypoczynku to bedziecie kompletnie bez
      formy
      ale chetnie wyskocze w sobotni wieczor pomilczec przy stoliku w ckmie
      duzo slonka redbuli v... browarow i 15
      pozdrowionka dla calej ekipy
      • hamsterek Re: Balon !!! 15.08.02, 02:00
        Dzieki za życzenia :-))

No popatrz Balom jak się człowiekowi po paru lufach język (tzn. klawisze)
        plącze :-))))))
        • nowyy Re: Balon !!! 16.08.02, 09:23
          He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-))) organizm
          wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
          • Gość: Hamster Re: Balon !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 15:52
            nowyy napisał:

> He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-)))
            organizm
            > wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Na browara i na browara, już od tego browara to mnie głowa boli. Ale dziś
            sobota weekend i ostatki urlopu tak więc.... NA BROWARAAAAAAAA !!!!!!!!!!
            • nowyy Re: Balon !!! 19.08.02, 07:50
              Gość portalu: Hamster napisał(a):

> nowyy napisał:
              >
              > > He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-)))
              > organizm
              > > wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
              >
              > Na browara i na browara, już od tego browara to mnie głowa boli. Ale dziś
              > sobota weekend i ostatki urlopu tak więc.... NA BROWARAAAAAAAA !!!!!!!!!!

:-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka