hamsterek 13.08.02, 03:10 Ty syary smarusie :-)) wrzczm w sobotę rano a ty czekaj i chłodź browary :- ))) i nie trz... gr..... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balon Re: Balon !!! IP: *.ctk.com.pl / 10.0.0.* 14.08.02, 08:15 no i co ja bede chlodzil jak wy po takim wypoczynku to bedziecie kompletnie bez formy ale chetnie wyskocze w sobotni wieczor pomilczec przy stoliku w ckmie duzo slonka redbuli v... browarow i 15 pozdrowionka dla calej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Balon !!! 15.08.02, 02:00 Dzieki za życzenia :-)) No popatrz Balom jak się człowiekowi po paru lufach język (tzn. klawisze) plącze :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: Balon !!! 16.08.02, 09:23 He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-))) organizm wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Balon !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 15:52 nowyy napisał: > He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-))) organizm > wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Na browara i na browara, już od tego browara to mnie głowa boli. Ale dziś sobota weekend i ostatki urlopu tak więc.... NA BROWARAAAAAAAA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: Balon !!! 19.08.02, 07:50 Gość portalu: Hamster napisał(a): > nowyy napisał: > > > He he he Hamster to teraz będziesz odpoczywał po urlopie!! co?? :-))) > organizm > > wycieńczony :-) Wracaj do domu i na browaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! > > Na browara i na browara, już od tego browara to mnie głowa boli. Ale dziś > sobota weekend i ostatki urlopu tak więc.... NA BROWARAAAAAAAA !!!!!!!!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś