Dodaj do ulubionych

http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 18:18
kieleckieinwestycje.w.interia.plLUB
kieleckieinwestyjce.prv.pl
Zapraszam na swoja strone poswieconą w całosci kieleckim inwestycjom.Strona
do konca lata jeszcze troche zmieni swoj wizerunek ale juz mozna ja
ogladac.Nie jest zbyt piekna graficznie ale zawsze to cos. Zapraszam i czekam
na opinie przyslane e-mailem na adres:
kieleckieinwestycje@interia.pl LUB jurs@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 18:20
      taki jest ten pierwszy adres
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl
      a drugi

www.kieleckieinwestycje.prv.pl
    • Gość: jurek Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 16:45
      Na bieżaca na forum postaram sie Was informowac co nowego znalazlo sie na
      stronie.
      Dzieki wszystkim za odwiedziny.Z tego co widze to 80 osob weszlo na moja strone
      po wizycie na stronie gazety.Mialem gosci m.in. Urzedu Wojewodzkiego,Echa
      Investment,KPBP-BICK,portalu kielce.pl i radom.pl oraz waw.pl no i oczywiscie
      pojawil sie tez ktos z GAZETY.pl.Dzieki bardzo i zapraszam.
      • Gość: jurek Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 18:03
        Dzis dodalem w inwestycjach rozpoczetych budowe hali sportowej przy II LO. W
        niedlugim czasie postaram sie takze dodac Osiedle VIP.
      • wyrwizab Re: Nowości na stronie 20.08.02, 18:06
        Gość portalu: jurek napisał(a):

> Na bieżaca na forum postaram sie Was informowac co nowego znalazlo sie na
        > stronie.
        > Dzieki wszystkim za odwiedziny.Z tego co widze to 80 osob weszlo na moja strone
        >
        > po wizycie na stronie gazety.Mialem gosci m.in. Urzedu Wojewodzkiego,Echa
        > Investment,KPBP-BICK,portalu kielce.pl i radom.pl oraz waw.pl no i oczywiscie
        > pojawil sie tez ktos z GAZETY.pl.Dzieki bardzo i zapraszam.

Wiesz o tym z ksiegi gosci czy robisz trace route Ip gosci? Chyba lookne, ale przez jakiegos proxy ukrywajacego ip :0
        • Gość: mtb Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:26
          wystarczyło, że wkleił kod statystyk "STATeria" :)
          jurek, jakbyś chciał pomocy, to daj znać, znam sie troche na tym :)
          • Gość: jurek Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 23:43
            Co to ksiegi to wiem jak ja zamiescic ale z gory dzieki za pomoc,lecz narazie
            jej nie bedzie.
            A jesli chodzi o staterie to jest i bedzie ona tylko dla mnie.
        • Gość: jurek Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 23:46
          Wiem o tym przez staterie,Widze kto i ile razy odwiedza moja strone,na jakiej
          stronie byl zanim wszedl na moja,ale to sa tylko informacje dla mnie.
          • wyrwizab Re: Nowości na stronie 21.08.02, 10:21

> Wiem o tym przez staterie,Widze kto i ile razy odwiedza moja strone,na jakiej
            > stronie byl zanim wszedl na moja,ale to sa tylko informacje dla mnie.

Hehe no to mozesz sobie namierzac anonymizera :)
            • Gość: jurek Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 11:44
              Fajne,nie :)
              Powiem Ci ze bardzo duzo gosci (prawie 80) zanim wejdzie na moja stronke jest
              na gazecie.pl
              • wyrwizab Re: Nowości na stronie 21.08.02, 12:36

> Fajne,nie :)
                > Powiem Ci ze bardzo duzo gosci (prawie 80) zanim wejdzie na moja stronke jest
                > na gazecie.pl

Co bylo do przewidzenia.
                • Gość: jurek Re: Nowości na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 15:28
                  i co bardzo mnie cieszy
      • Gość: jurek NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 15:31
        Dzis dodałem budowe łacznika AŚ :
        kieleckieinwestycje.w.interia.pl/2.%20inwestycje%20budowlane%20akademii%20swietokrzyskiej.htm

oraz "sklepy w centrum echa"
        kieleckieinwestycje.w.interia.pl/sklepy%20w%20centrum%20echo.htm
        Dzis albo jutro dodam jeszcze osiedle VIP z tym ze bedzie ona juz w ine.
        zakonczonych,bo budowa dobiega konca.
    • Gość: jurek JEST JUŻ KSIĘGA GOŚCI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:16
      Tak jak chcieliscie na mojej stronce znalazla sie ksiega gosci.Serdecznie
      zapraszam do zostawienia swojej opini lub napisania czego brakuje na stronie a
      co jest nie potrzebne.Moze macie jakies propozycje lub wiecie cos o jakis
      nowych inwestycjach to piszcie.
      • kaczusia_ Re: JEST JUŻ KSIĘGA GOŚCI 24.08.02, 22:16

> Tak jak chcieliscie na mojej stronce znalazla sie ksiega gosci.Serdecznie
        > zapraszam do zostawienia swojej opini lub napisania czego brakuje na stronie
        a
        > co jest nie potrzebne.Moze macie jakies propozycje lub wiecie cos o jakis
        > nowych inwestycjach to piszcie.

Sorki, ale graficznie i artyystycznie jest ta stronka do kitu, an tyle, że po
        odwiedzeniu bodajże 3 srton wyszedłem z niej i więcej nie wrócę. Cyba, że
        skrobniesz info, że poczyniłeś zmiany w grafice, kolorystyce itp.
        • Gość: jurek Re: JEST JUŻ KSIĘGA GOŚCI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 01:15
          Ta strona nie ma byc przykladem pieknosci ale ma informowac.Grafika zmieni sie
          ale niepredko bo od wrzesnia zaczynam nauke w nowej szkole (Zeromski) no i
          jeszcze zaczyna sie kampania wyborcza,a ja biore w niej udzial gdyz jestem w
          sztabie wyborzczym jednego z kandydatów...
          • wyrwizab Re: JEST JUŻ KSIĘGA GOŚCI 28.08.02, 22:20

> Ta strona nie ma byc przykladem pieknosci ale ma informowac.Grafika zmieni sie
            > ale niepredko bo od wrzesnia zaczynam nauke w nowej szkole (Zeromski) no i
            > jeszcze zaczyna sie kampania wyborcza,a ja biore w niej udzial gdyz jestem w
            > sztabie wyborzczym jednego z kandydatów...

To juz czytalem, daj znac jak zmienisz wyglad, bo inaczej szkoda troche oczu mimo wszystko. Pamietaj - oczy kupuja i nie tylko :)
    • Gość: jurek NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 16:14
      W rozpoczetych inw. mieszkaniowych dodalem Warszawska - inwestycje Ekokalorii.
      Zmienil sie tez troche wyglad strony głownej oraz stron : inw. rozpoczete,
      zakonczone, nie rozpoczete.
    • Gość: Pyt. do Jurka Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 21:38
      Czy to pewne że będzie budowana PLAZA i MULTIKINO czy to tylko domysły?
      • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 23:31
        Plaza raczej bedzie budowana tylko ze trzeba bedzie jeszcze poczekac z powodu
        panujacej dekoniunktury w gospodarce,a co do Multikina to taki projekt
        znalazlem na stronie biura arch. Detan no i postanowilem je zamiescic.
    • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 20:35
      w kazdym rodzaju inwestycji zmienil sie wyglad poszczegolnych linkow: inw. Usł-
      Handl, biurowcow i mieszkan.
      • Gość: :) Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 22:45

> w kazdym rodzaju inwestycji zmienil sie wyglad poszczegolnych linkow: inw. Usł-
        > Handl, biurowcow i mieszkan.

A grafe zmieniles?
        • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:12
          Troszeczke. Nie ma juz tych dluuuuugo :) ladujacych sie zdjec tylko jest
          normalne tlo,sa tylko 2 przyjazne oku kolory i inna czcionka(ale nie u
          wszystkich,co nie kazdy taka ma)
    • Gość: jurek Nowosci na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 19:18
      Nowosci na stronie sot. budowy Ch Echo:
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl/otwarcie%20echa%20jeszcze%20w%20tym%20roku.htm
      • Gość: :) Re: Nowosci na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 20:51

> Nowosci na stronie sot. budowy Ch Echo:
        > <a href="kieleckieinwestycje.w.interia.pl/otwarcie%20echa%20jeszcze%20w%
        > 20tym%20roku.htm"target="_blank">kieleckieinwestycje.w.interia.pl/otwarcie%20ec
        > ha%20jeszcze%20w%20tym%20roku.htm</a>

A grafe zmieniles? Bo wlasnie jem a poprzedni wyglad stronki zle dziala na trawienie.
        • Gość: jurek Re: Nowosci na stronie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 22:19
          tobie to wszystko zle dziala.
    • Gość: jurek NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 00:00
      tym razem zmiany dot. budowy zespolu Planty 16. Nowa wizualizacja i odnosnik do
      strony inwestora,w ktorym jest rozlegle opisana inwestycja.
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl/1.%20zespol%20biurowo-uslugowo-mieszkalny%20ul.%20planty%2016.htm
    • Gość: jurek NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 00:00
      tym razem zmiany dot. budowy zespolu Planty 16. Nowa wizualizacja i odnosnik do
      strony inwestora,w ktorym jest rozlegle opisana inwestycja.
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl/1.%20zespol%20biurowo-uslugowo-mieszkalny%20ul.%20planty%2016.htm
    • Gość: jurek NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 22:26
      Zmiana wygladu plaza centers:
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl/Plaza_centers.htm
      • Gość: JaKi Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 07.09.02, 22:33

> Zmiana wygladu plaza centers:
        > <a
        href="kieleckieinwestycje.w.interia.pl/Plaza_centers.htm"target="_bla
        > nk">kieleckieinwestycje.w.interia.pl/Plaza_centers.htm</a>

Napisalem do nich maila odnosnie tego czy wciaz plany inwestycyjne sa aktualne
        ale nie uzyskalem odpowiedzi :( Nie wiem czy bedzie to dobra lokalizacja -
        IMHO Kielce sa za male na 2 Multikina w tej samej dzielnicy.

--
        JaKi
        • Gość: jurek Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 00:53
          MOZE TROCHE I SA ALE DOBRZE SIE STANIE JAK INWESTYCJA POWSTANIE BO ZNIKNIE
          NIEZAGOSPODAROWANA DZIALKA KOLO EXBUDU.
          • Gość: JaKi Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 08.09.02, 09:04

>BO ZNIKNIE NIEZAGOSPODAROWANA DZIALKA KOLO EXBUDU.

IMO jednak nie Plaza powinna sie tam budowac - w jednym ciagu bedzie Echo,
            Plaza, Real - a inne dzielnice wciaz bez hipermarketow.
            A gdyby tam powstal plac rozrywki, jakies centrum biurowe - akurat fajnie by
            sie komponowalo to z EXBUDem.

--
            JaKi
            • Gość: jurek Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 11:10
              trzeba sie cieszyc ze wogole jest inwestor,a co zbuduje to jego sprawa i jego
              interes.Ale faktem jest ze innym dzielnicom potrzebne sa duze centra handlowe.U
              mnie na slichowicach az sie prosi hipermarket i to jak najszybciej bo ludzie
              tego chca i potrzebuja,a protesty sklepikarzy mam gleboko w....
              • Gość: JaKi Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 08.09.02, 11:21

> mnie na slichowicach az sie prosi hipermarket i to jak najszybciej bo ludzie
                > tego chca i potrzebuja,a protesty sklepikarzy mam gleboko w....

Tez mam protesty daleko - choc wiadomo ze sklepy na osiedlu przy 3
                Hpermarketach straca spora czesc klientow. Ale dla mnie i tak bedzie wygodniej
                isc do warzywniaka do Pani Ani niz leciec przez ulice do TESCO. Przynajmniej
                wiem ze dostane wszytsko swierze i zrobie zakupy w milej atmosferze.

W tym momencie przy oblozeniu Bocianka 3 centrami nie bedzie najlepszym
                rozwiazaniem. Rondo u zbiegu Swietokrzyskiej z Manifestu nie wytrzyma takiego
                natezenia ruchu, a jak wiadomo inwestycje z przedluzeniem Swietokrzyskiej sa w
                dalekich planach. A zabitych pieszych na Warszawskiej, Manifestu,
                Swietokrzysiej nie brakuje :-/

--
                JaKi
                • Gość: jurek Re: NOWOŚCI NA STRONIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 17:35
                  Gość portalu: JaKi napisał(a):
                  > Tez mam protesty daleko - choc wiadomo ze sklepy na osiedlu przy 3
                  > Hpermarketach straca spora czesc klientow.
                  Ale liczy sie wygoda klienta a nie kupca ktory zdziera jak moze i jeszcz nie ma
                  tego co czlowiek potrzebuje,ale sa tez takie sklepiki z przystepnymi cenami,
                  swiezymi artykulami i mila obsluga.
                  > Ale dla mnie i tak bedzie wygodniej isc do warzywniaka do Pani Ani niz leciec
                  przez ulice do TESCO. Przynajmniej wiem ze dostane wszytsko swierze i zrobie
                  zakupy w milej atmosferze.
                  Ja tez takie podreczne zakupki robie w malym osiedlowym sklepiku, gazetke
                  kupuje codziennie w sklepie obok i nie bede po nia latal do marketu :)

> W tym momencie przy oblozeniu Bocianka 3 centrami nie bedzie najlepszym
                  > rozwiazaniem. Rondo u zbiegu Swietokrzyskiej z Manifestu nie wytrzyma takiego
                  > natezenia ruchu,
                  Plaza bedzie zmuszona do poszerzenia Manifestu Lipcowego.Ale zobaczymy co
                  bedzie sie dzialo po otworzeniu Echa ktore nastąpi jeszcze w tym roku.

Jurek S.
    • maam Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl 10.09.02, 23:36
      Na twojej stronie inwestycje dzielą się "na sztywno" na 3 rodzaje:
      mieszkaniowe, handlowo-usługowe i biurowce. A jeśli ktoś będzie chciał
      wybudować fabrykę samochodów, to w której rubryce umieścisz tę informację?
      pzdr
      • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 23:52
        Własnie mialem z tym wielki problem jak nazwac poszczegolne kategorie,ale jakos
        musialem i w koncu nazwalem.Niektore inw. rzeczywiscie nie pasuja.Jesli macie
        jakies propozycje to piszcie a jesli beda dobre to zmienie nazwy na stronie.
        • maam Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl 11.09.02, 00:08

> Własnie mialem z tym wielki problem jak nazwac poszczegolne kategorie,ale
          jakos
          >
          > musialem i w koncu nazwalem.Niektore inw. rzeczywiscie nie pasuja.Jesli macie
          > jakies propozycje to piszcie a jesli beda dobre to zmienie nazwy na stronie.

Myslę, ze powinienes nazwac kategorie tak, jak sie nazywaja poszczegolne
          galezie gospodarki, czyli handel, uslugi, przemysl ciezki, lekki, rzemioslo,
          budownictwo, itp... ale bez przesady. Czasem moze byc problem z dopasowaniem
          kategorii, bo np. turystyka to uslugi, a hotel to budownictwo, czy turystyka?
          ja mysle, ze trzeba kierowac sie przeznaczeniem danej inwestycji, czyli w tym
          przypadku turystyka, czyli uslugi. Moze sie myle? pzdr maam
          • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 16:09
            maam napisał:
            > Myslę, ze powinienes nazwac kategorie tak, jak sie nazywaja poszczegolne
            > galezie gospodarki, czyli handel, uslugi, przemysl ciezki, lekki, rzemioslo,
            > budownictwo, itp... ale bez przesady. Czasem moze byc problem z dopasowaniem
            > kategorii, bo np. turystyka to uslugi, a hotel to budownictwo, czy turystyka?
            > ja mysle, ze trzeba kierowac sie przeznaczeniem danej inwestycji, czyli w tym
            > przypadku turystyka, czyli uslugi. Moze sie myle? pzdr maam

Pomysle nad tym.Czekam jeszcze na inne propozycje.
    • Gość: jurek Nowe informacje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 11:02
      Zmiana dot.inwestycji Ustronie.Zmienil sie inwestor drugiego budynku
      mieszkalnego.Inwestycje PiaPiaseckiego kontynuju Unimax Inwestycje.
      kieleckieinwestycje.w.interia.pl/5.%20unimax%20inwestycje.htm
    • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 12:19
      Strona zmienila nieco wyglad.Dodalem takze nowy link -KIELCE, w ktorym znajduje
      sie krotka charakterystyka miasta oraz ciekawe miejskie obiekty.
    • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 10:36
      W rozpoczetych inwestycjach pojawil sie nowy podzial uwzgledniajacy podzial
      jeszcze na inwestycje drogowe-a w nich modernizacja Sienkiewicza i Jesionowej.
      Jesionowa jest juz w rozpoczetych gdyz ta inwestycja niebawem (mimo malego
      problemu) sie rozpocznie.Poajwila sie takze mala galeria na stronie o
      modernizacji sienkiewicza.
    • Gość: jurek TROCHĘ NOWOŚCI :) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 11:09
      Dodalem sporo nowych informacji o Galerii Echo i uporzodkowalem wyglad tej
      podstrony.Dodatkowo zamiescilem opis budynku WSEiA ktory powstanie na IX Wieków
      Kielc.
      • Gość: hey Re: TROCHĘ NOWOŚCI :) IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 22.11.02, 17:41
        Jurek maniaku, dowiedz się co z BP na Manifestu przy rondzie z Sandomierską.
        • Gość: jurek Re: TROCHĘ NOWOŚCI :) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:17
          W tym temacie cisza :(
          jesli dojdzie do budowy to BP bedzie mialo 2 stacje na MAnifestu gdyz Aral
          niedlugo zmieni barwy na BP.
    • Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 25.11.02, 11:30
      A to Multikino ,które miał Piasecki budować to chyba nie powstanie,no nie?
      • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 11:35
        W obecnej sytuacji mysle ze nie powstanie.
        • Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 25.11.02, 11:51
          A Shella na Ślichowicach juz budują?W którym miejscu ma powstać?
          • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 11:59
            Jeszcze nie poniewaz na placu budowy sa jeszcze maszyny firmy budujacej
            kanalizacje na ul.Piekoszowskiej,ale budowa niebawem sie zacznie-maja juz
            pozwolenie na budowe.
            Inwestycja usytuowana jest na działkach: 3/5, 3/6, 3/2, przy ul.
            Piekoszowskiej, oraz w pasach drogowych ulic: Piekoszowskiej dz. Nr 526/4,
            Naruszewicza dz. Nr 478, Grunwaldzkiej dz. Nr 3/4 - w Kielcach.
            Stacji paliw, obejmująca - budowę instalacji technologicznej z trzema
            dystrybutorami paliwowymi i dwoma podziemnymi zbiornikami paliwa posadowionych
            w wannie żelbetowej, zadaszenia nad dystrybutorami, stanowiska do rozładunku
            cysterny dla paliw, stanowiska kompresora, sklepu samoobsługowego wraz z
            instalacjami wody zimnej i ciepłej, kanalizacji sanitarnej, elektryczną,
            klimatyzacyjną, wentylacyjną i grzewczą, separatora zintegrowanego z
            odstojnikiem szlamu, fundamentów pod znaki informacyjne RVI, śmietnika,
            trafostacji, parkingu, linii energetycznych, dróg wewnętrznych, a także zjazdu
            na ul. Piekoszowską i przyłączy: wodociągowego ze studnią wodomierzową,
            kanalizacji sanitarnej z przepompownią ścieków, kanalizacji deszczowej,
            energetycznego, odcinka linii energetycznej nn. w ul. Piekoszowskiej i
            Naruszewicza, przebudowie istniejącej linii nn. w ul. Piekoszowskiej wraz z
            przepięciem istniejących przyłączy energetycznych do budynków Nr 75 i 86 (linie
            napowietrzne) oraz wykonaniu robót budowlanych trwale zabezpieczających
            istniejące uzbrojenie w miejscu kolizji z projektowanymi zjazdami w ul.
            Grunwaldzkiej i na ul. Piekoszowską, polegających na: przebudowie gazociągu i
            przyłącza gazowego (po istniejących trasach) z montażem rur ochronnych,
            zamontowaniu rury ochronnej na istniejącym przewodzie linii kablowej
            telefonicznej.

• Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 28.11.02, 14:16
      Jurek maniaku (w pozytywnym znaczeniu)nie wiesz kiedy bedzie IKEA w Kielcach?
      • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 15:34
        Jurek jest pewny ze nie powstanie na pewno do konca 2006 gdyz koncern nie ma
        nas w planach...
        • drs Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl 28.11.02, 18:04
          Do Jurka.A co z Mediamarkt,nie planują sasadzenia się na Kielce w najblizszym
          czasie?
          • Gość: nube Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 18:12
            Mediamarkt? Powinni tego zabronić! ;-)

Pozdrowienia
            nube
          • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 18:36
            O MM nie slyszalem nic, ale dziwnym dla mnie jest ze Metro (wlasciciel Adlera
            Reala Praktikera i Media Markt) jeszcze nie wybudowalo tego sklepu,gdyz ma juz
            w Kielcach wszystkie sklepy swoich siecie z wyjatkiem wlasnie MM.Moze jednak
            kiedys zechca rozbudowac kompleks przy realu albo np. otworzyc swoj sklep w
            galerii handlowej na Slichowicach o ile sie doczekamy jej budowy...
            (licze na nowe wladze)
    • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 19:06
      Dzisiaj zamieszcze moze na stronie swoje zdjecie...
      • Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 29.11.02, 12:46
        Metro mogłoby postawic MediaMarkt gdzies obok Reala, bo przeciez teraz Real ma
        konkurencje i Metro musi jakos przyciagnąc klientow do swoich sklepów.Tak wiec
        moze powstac MM(najlepiej przy Radomskiej obok Komfortu w strone centrum jest
        pusta spora działka-moze da sie im to jakos podpowiedzieć)oraz musi powstac
        połączenie Manifestu z Radomską.Potem ,gdy powstanie Plaza przy Exbudzie to
        byłoby niezłe centrum handlowe od Exbudu az do Praktikera, a po drugiej stronie
        Echo.
        • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 14:48
          Widzialbym to podobnie,MM na dzialce obok reala!!!
      • Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 29.11.02, 12:46
        Metro mogłoby postawic MediaMarkt gdzies obok Reala, bo przeciez teraz Real ma
        konkurencje i Metro musi jakos przyciagnąc klientow do swoich sklepów.Tak wiec
        moze powstac MM(najlepiej przy Radomskiej obok Komfortu w strone centrum jest
        pusta spora działka-moze da sie im to jakos podpowiedzieć)oraz musi powstac
        połączenie Manifestu z Radomską w okolicy świateł przy Realu.Potem ,gdy
        powstanie Plaza przy Exbudzie to byłoby niezłe centrum handlowe od Exbudu az do
        Praktikera, a po drugiej stronie Echo.
        • Gość: hey Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 30.11.02, 12:10
          mozna zadzwonic do Metro i zaproponowac im taką lokalizacje,wyjasnic ze teraz
          mają konkurencje (Tesco)i muszą zaoferowac cos więcej.Niech rozważą ta
          lokalizacje, moze kupią tą działke.Albo wysłac im maila,moze cos by z tego
          wyszło.Jurek co ty na to?
          • drs Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl 30.11.02, 12:20
            Spokojnie,myślę,że oni w \Metro maja swoich analityków od rynku i jesli tylko
            analizy wypadną dla nich korzystnie to taki obiekt wybudują na pewno.Czytałem
            np.na forum Łodzkim,ze tam IKEA nie za bardzo w najblizszych latach się chce
            angażować/a trudno porównywać Łódź z Kielcami prawda?.Trzeba poczekac jeszcze
            jest recesja,nikt nie bedzie inwestował w niepewny interes.Kieleckie nie jest
            bogatym i dużym rynkiem.Ale czas pokaże....Kto wie?
          • Gość: jurek Re: http://kieleckieinwestycje.w.interia.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 23:23
            Zawsze mozna sprobowac,ale ja tego nie zrobie,proponuje kogos innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka