Dodaj do ulubionych

Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokraty...

14.09.05, 10:42
nie ma nikogo pożądnego ani na liście do sejmu ani do senatu,żałosne...i tak
wygląda przebudowane ,odmłodzone SLD???
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: 81.6.130.* 14.09.05, 19:22
      czym się zajmuje "administratywista"? bo nie wiem...
      • Gość: Ali B. Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:55
        Administratywista, to określenie w paskudnym języku prawniczym człowieka, który
        zajmuje się prawem administracyjnym
    • Gość: Gargamel Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: 81.6.130.* 14.09.05, 19:32
      Przynajmniej w naszym Województwie Świętokrzyskim Kandydaci SLD do Sejmu są
      poza wszelką konkurencją. Nie mogą się z nimi równać wszelkiego rodzaju
      "śmiecie" i "popłuczyny" z PO i PiS-u, o "chamstwie" z Samoobrony i "walniętych
      krzyżem w czółko" z LPR - nie wspominając. Brawo SLD !!!
      • Gość: Polka Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: 213.199.193.* 15.09.05, 10:59
        brawo!!!!!!!rozpadające się SLD - kończy się wasze kolesiostwo..czystych rączek
        wszyscy młodzi i wykształceni kandydaci na listach LPR-u
        przywrócą godność Rzeczypospolitej i staną na straży dobrego
        prawa i sprawiedliwości w Polsce!!!!!
        • miskorabol Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra 15.09.05, 11:30
          bynajmniej sa to osboy które sa zwiozane z regionem nie tak jak na listach LPR
          PiS czy PO. Macie racje oddajmy władze tym co sa z innego regionu Polski a
          startuja tylko jako spadachroniarze z Kielc
        • Gość: ?? dzizas!!! IP: *.kielce.net.pl 16.09.05, 13:31
          Młodzi Ligowcy jeszcze gorsi od swojego guru Romcia!!! Boże broń przed tą
          oszołomiona chołotą. To musi byc gorsze od młodzieżówki Samoobrony!!!
      • Gość: Grazka Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:28
        tak-brawo SLD!!!!!!!!!!!!!!
        • maryjak Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra 17.09.05, 00:56
          Brawo Kizińska ! Miejsce 2 na liście SLD a powinno być 1! Słyszałem Panią
          wczoraj wczoraj w radiu Kielce jak sponiewierała Pani tego prominentnego
          działacza Miodowicza.Brawo!Takimi sposobami jakimi PO wycina konkurencję
          "ręcami" Kostka można zdobyć poklask tylko wśrod jemu podobnych.
          Rzeczywiście to są ludzie z zasadami, zwłaszcza hołdujący jednej, że cel uświęca
          środki. Rzeczywiście masz babo charakter i nie boisz się pułkownikow( Hasło
          kandydatki "KOBIETA Z CHARAKTEREM" )Szkoda,że Pani koledzy nie są tak odważni i
          już kombinują jak ułożyć się z przyszłą władzą żeby miękko wylądować po
          spadnięciu ze stołkow. Szkoda dla nich, bo ja wiem teraz, że warto zagłosować
          właśnie na Panią jako na jedynego ( z charakteru ) mężczyznę na liście SLD.
          • Gość: genia Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: *.gazeta.pl / *.cmdik.pan.pl 17.09.05, 01:00
            Pani Kizińska jest rzeczywiście osobą z charakterem - z charakterem czerwonej
            dziwki.
            • matka_jedyna Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra 17.09.05, 01:08
              geniu jedyna przynajmnie dziwka to zawod i cięzki kawałek chleba, a k...a to
              charakter, niestety twoj. K ... y i pułkownicy grają znaczonymi kartami
              • Gość: genia Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: *.gazeta.pl / *.cmdik.pan.pl 17.09.05, 01:11
                Charakter czerwonej dziwki u Kizińskiej jest potwierdzony badaniami
                klinicznymi. A ja jestem w przeprowadzaniu tych badań specjalistką.
    • Gość: Kronikarz AŚ Re: Wybory 2005. Kandydaci Sojuszu Lewicy Demokra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:47
      A oto nazwiska z list: Wildsteina, Maciarewicza i Milczanowskiego, które są identyczne jak nazwiska wielkich uczonych z AŚ w Kielcach:

1.Massalski Adam, IPN BU 00612/3999;
      2.Jaskiernia Jerzy TW ps. "Prym" vel "Prymus",
      3.Żak Stanisław Jozef TW ps. "Piotr",
      4.Król Teodora, IPN BU 00612/3415;
      5. Saletra Wojciech, TW ps."Tadeusz" aż do roku 1989.

Warto zauważyć, że niektóre z tych osób były posłami, radnymi czy senatorami i nadal mają czelność ubiegać się o tak zaszczytne stanowiska.
      Można domniemywać, że na AŚ jest o wiele więcej SB-ckich konfidentów nie tylko byłych ale i nadal czynnych.
      I tacy ludzie mają czelność nauczać i wychowywać studentów i ubiegać się o prawo do stanowienia prawa

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka