Gość: gregmal IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 18:13 Szanowni Państwo, Pan Nowak został Posłem z listy Samoobrony. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczusia Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 18:49 Gratuluję, nie wiem tylko czy program pana Nowaka nie kłóci sie z programem Samoobrony. Wszak p. Nowak opowiada się tak samo jak Balcerowicz za podatkiem liniowym. A jak wszyscy wiemy LB według Leppera to szatan, siła nie czysta sprawca wszelkich nieszczęść w Polsce. Nie wiem, ale jeżeli wszyscy posłowie Samoobrony są za podatkiem liniowym, to chyba też zapiszę się tam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinczow Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: 192.168.13.* / *.ds13.agh.edu.pl 26.09.01, 09:16 Gratulowalem juz od pocztaku, ale teraz moge oficjalnie :) A wiec GRATULUJE ! Mam nadzieje ze sie nie zawiode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.bbnplanet.com 26.09.01, 10:23 no cóż stało się proszę przyjąć moje gratulacje Panie Nowak mam tylko jedną prośbę do Pana proszę zajmować się w Sejmie tylko tymi sprawami na którym się Pan zna a omijać komisje sejmowe zajmujące się sprawami na którym wydaje się Panu że się na nich zna. to będzie z korzyścią dla Polski. reasumując proszę trzymać się z daleka od Komisji Sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 09:16 Ale stary wontek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:44 A co, nareszcie się wyleczył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_D Myśałem, że to wontek o Ziemku NOWAK'u..... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 11:31 Pozdrowienia dla PIKO'sha.... Odpowiedz Link Zgłoś