Dodaj do ulubionych

POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 18:13
Szanowni Państwo,
Pan Nowak został Posłem z listy Samoobrony.
Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczusia Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 18:49
      Gratuluję, nie wiem tylko czy program pana Nowaka nie kłóci sie z programem
      Samoobrony. Wszak p. Nowak opowiada się tak samo jak Balcerowicz za podatkiem
      liniowym. A jak wszyscy wiemy LB według Leppera to szatan, siła nie czysta
      sprawca wszelkich nieszczęść w Polsce. Nie wiem, ale jeżeli wszyscy posłowie
      Samoobrony są za podatkiem liniowym, to chyba też zapiszę się tam ;-)
    • Gość: pinczow Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: 192.168.13.* / *.ds13.agh.edu.pl 26.09.01, 09:16
      Gratulowalem juz od pocztaku, ale teraz moge oficjalnie :)
      A wiec GRATULUJE !

Mam nadzieje ze sie nie zawiode.
    • Gość: hocest Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.bbnplanet.com 26.09.01, 10:23
      no cóż stało się
      proszę przyjąć moje gratulacje Panie Nowak
      mam tylko jedną prośbę do Pana
      proszę zajmować się w Sejmie tylko tymi sprawami na którym się Pan zna a omijać
      komisje sejmowe zajmujące się sprawami na którym wydaje się Panu że się na nich
      zna.
      to będzie z korzyścią dla Polski.
      reasumując
      proszę trzymać się z daleka od Komisji Sprawiedliwości
    • Gość: tt Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 09:16
      Ale stary wontek.....
    • Gość: piko Re: POGRATULUJMY PANU NOWAKOWI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:44
      A co, nareszcie się wyleczył ?
      • Gość: Wojtek_D Myśałem, że to wontek o Ziemku NOWAK'u..... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 11:31
        Pozdrowienia dla PIKO'sha....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka