Dodaj do ulubionych

Kto odpowie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:13
Na jakiej podstawie zostało zlikwidowanych 30 postów pt. Pytanie ? Dlaczego
naruszane są zasady swobodnej wypowiedzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:19
      Bo rozmowa o Adamie i przedstawianie faktów może ludziom myślącym otworzyć
      oczy :)))
      • Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:22
        idiotyczne tłumaczenie, sam poruszasz temat, a później go kasujesz, naruszasz
        prawo swobodnej wypowiedzi. To jest samowola.
        • Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:25
          Tak, tak, sama sobie wszystko robię. Ale to nie ja zaczęłam temat :)))
          • Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:36
            A kto zaczął temat? cyt< inaprawdę objawiła ci to Gazeta Wyborcza i czy
            wierzysz w to, że Adam Michnik był funkcjonariuszem SB i obexcna jego sytuacja
            jest wynikiem jego układów z SB, PZPR, KPZR. Wszak wskazuje na to wiele
            przesłanek. Chociażby to, że broni SB-ckiego układu do utraty tchu> Za dużo
            sobie pozwalasz redaktorku, najpierw szkalujesz ludzi, a potem likwidujesz
            niewygodne dla ciebie posty. Naruszasz prawo do swobodnej wypowiedzi. Ja
            wystąpiłem w obronie M. a ty odwracasz kota ogonem.
            • Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:55
              Jeżeli już cytujesz, to cytuj dokładnie.

Było i jest tak:

"I tę prawdę objawiła Ci Gazeta Wyborcza.
              A czy wierzysz w to, ze Adam Michnik był funkcjonariuszem SB i obecna sytuacja
              jest wynikiem Jego układów z SB, PZPR i KPZR?
              Wszak wskazuje na to wiele przesłanek.
              Chociażby ta, że broni SB-ckiego układu do utraty tchu".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=31071544&a=31071928

Ale pochlebia mi, że przepisujesz moje wypowiedzi ręcznie. To musi być dla
              Ciebie poważny wysiłek umysłowy :)
              • Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:00
                Ty sie nie popisuj, tylko odpowiedz jakim prawem kasujesz posty?
                • Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:02
                  Prawem demokracji :)))
                  • Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:07
                    To gdzie się zgubiły twoje ideały o wolności? dlaczego forum traktujesz jak
                    prywatny folwark? Zamykanie komuś prawa do wypowiedzi uznajesz za demokrację?
                    dlaczego stosujesz cenzurę? co to powrót do czsów komuny?
                    • Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:11
                      To jest moje forum, a nie forum publiczne. Jak Ci się nie podoba to fora z
                      forum :)))
    • Gość: Gargamel Re: Kto odpowie? IP: 81.6.130.* 30.10.05, 01:45
      Babetka ty jesteś TOTALNA ŚWINIA - nieodrodna CÓRA tego ZŁODZIEJSKIEGO KNURA z
      Radia "MA-RYJA". W Polsce WYZNANIOWEJ czeka cię wielka przyszłość - będziesz
      mogła KASOWAĆ wszystko co ci się "nie zmieści" w twoim "przepojonym" WARTOSCIAMI
      KASTOLICKIM /i oczywiście PRAWICOWYMI/łbie. Czeka cię za to pewnie nagroda w
      formie ucałowania dłoni jakiegoś wychudzonego ciagłymi postami Filetowego Bażan-
      ta czyli Biskupa.
      • Gość: papa Gargamel IP: 210.182.89.* 30.10.05, 08:18
        Ty jestes czerwony ch.uj. Takich ch.ujow w SLD jest pelno.
        • prezydent6 Re: Gargamel 30.10.05, 10:46
          czemu nerwy Wam "puszczają" drodzy dyskutanci ?
        • Gość: Gargamel Re: Gargamel IP: 81.6.130.* 30.10.05, 10:55
          Niestety znacznie mniej "Papciu" niż ci się wydaje - ale strach Prawicowców i
          Kościółkowych przed "Czerwoną Zarazą" zawsze ma WIELKIE OCZY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka