Gość: Adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:13 Na jakiej podstawie zostało zlikwidowanych 30 postów pt. Pytanie ? Dlaczego naruszane są zasady swobodnej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:19 Bo rozmowa o Adamie i przedstawianie faktów może ludziom myślącym otworzyć oczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:22 idiotyczne tłumaczenie, sam poruszasz temat, a później go kasujesz, naruszasz prawo swobodnej wypowiedzi. To jest samowola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:25 Tak, tak, sama sobie wszystko robię. Ale to nie ja zaczęłam temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:36 A kto zaczął temat? cyt< inaprawdę objawiła ci to Gazeta Wyborcza i czy wierzysz w to, że Adam Michnik był funkcjonariuszem SB i obexcna jego sytuacja jest wynikiem jego układów z SB, PZPR, KPZR. Wszak wskazuje na to wiele przesłanek. Chociażby to, że broni SB-ckiego układu do utraty tchu> Za dużo sobie pozwalasz redaktorku, najpierw szkalujesz ludzi, a potem likwidujesz niewygodne dla ciebie posty. Naruszasz prawo do swobodnej wypowiedzi. Ja wystąpiłem w obronie M. a ty odwracasz kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:55 Jeżeli już cytujesz, to cytuj dokładnie. Było i jest tak: "I tę prawdę objawiła Ci Gazeta Wyborcza. A czy wierzysz w to, ze Adam Michnik był funkcjonariuszem SB i obecna sytuacja jest wynikiem Jego układów z SB, PZPR i KPZR? Wszak wskazuje na to wiele przesłanek. Chociażby ta, że broni SB-ckiego układu do utraty tchu". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=31071544&a=31071928 Ale pochlebia mi, że przepisujesz moje wypowiedzi ręcznie. To musi być dla Ciebie poważny wysiłek umysłowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:00 Ty sie nie popisuj, tylko odpowiedz jakim prawem kasujesz posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:02 Prawem demokracji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto odpowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:07 To gdzie się zgubiły twoje ideały o wolności? dlaczego forum traktujesz jak prywatny folwark? Zamykanie komuś prawa do wypowiedzi uznajesz za demokrację? dlaczego stosujesz cenzurę? co to powrót do czsów komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Kto odpowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:11 To jest moje forum, a nie forum publiczne. Jak Ci się nie podoba to fora z forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Kto odpowie? IP: 81.6.130.* 30.10.05, 01:45 Babetka ty jesteś TOTALNA ŚWINIA - nieodrodna CÓRA tego ZŁODZIEJSKIEGO KNURA z Radia "MA-RYJA". W Polsce WYZNANIOWEJ czeka cię wielka przyszłość - będziesz mogła KASOWAĆ wszystko co ci się "nie zmieści" w twoim "przepojonym" WARTOSCIAMI KASTOLICKIM /i oczywiście PRAWICOWYMI/łbie. Czeka cię za to pewnie nagroda w formie ucałowania dłoni jakiegoś wychudzonego ciagłymi postami Filetowego Bażan- ta czyli Biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Gargamel IP: 210.182.89.* 30.10.05, 08:18 Ty jestes czerwony ch.uj. Takich ch.ujow w SLD jest pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Gargamel 30.10.05, 10:46 czemu nerwy Wam "puszczają" drodzy dyskutanci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel IP: 81.6.130.* 30.10.05, 10:55 Niestety znacznie mniej "Papciu" niż ci się wydaje - ale strach Prawicowców i Kościółkowych przed "Czerwoną Zarazą" zawsze ma WIELKIE OCZY. Odpowiedz Link Zgłoś