Dodaj do ulubionych

LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 10:20
Droga Gazeto i wszyscy jej czytelnicy.Musimy cos zrobic aby w Kielcach
uruchomiono linię nocną.Nie wiem co nadal w tej sprawie robi stowarzyszenie
Młodzi Demokraci,ale to wstyd ze w miescie wojewódzkim jeszcze takiej linii nie
ma.Niech MZK sie nie tłumaczy ze taka linia bedzie nie rentowna bo w zadnym
miescie rentowna nie jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: rz Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.uw.gov.pl 19.07.01, 10:59
      właśnie. a co myślę na ten temat napisałem w wątku "nieoszczędności w MZK"
    • Gość: PIOTREK Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 06.08.01, 21:03
      jestem absolutnie zaa!!! nie musi to byc z taka intensywnoscia jak w wawie- co
      30 min, wystarczylo by nawet 1 na 2 godziny!!! w koncu nie wszystkich stac na
      taxowki, a jest to znakomilte rozwiazanie!!!
      • Gość: JUREK Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 13:13
        TYLKO JAK ICH DO TEGO ZMUSIC
    • Gość: trabant Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:47
      Ludzie , nie róbcie z prowincjonalnej mieściny metropolii... Na Boga, jesli
      ktoś musi akurat wracać nocą, to może zamówić taksówkę. Nocne linie byłyby b.
      deficytowe.
      • Gość: msz Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.18.* / *.exbud.com.pl 08.08.01, 11:59
        Gość portalu: trabant napisał(a):

> Ludzie , nie róbcie z prowincjonalnej mieściny metropolii...

Czujesz się jak chłopak z prowincji? Bo jeśli tak to wsiadaj w trabanta i
        jedź leczyć swoje komleksy do wielkiego miasta.
        • Gość: trabant Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 18:22
          Akurat mnie to miasto ma mało do zaoferowania, a wymyślne tytuły tego forum
          utwierdzają mnie jedynie w przekonaniu, że właśnie większość jego bywalców to
          zakompleksione istoty. Nie będę przytaczał przykładów, bo wystarczy przejrzeć
          "spis treści". Nie będę potępiał w czambuł wszystkiego, bo byłbym
          niesprawiedliwy, ale poza tym jest jak jest.
          Pozdrawiam i nie nakazuję Ci odjeżdżać nawet BMW...
      • Gość: jurek Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:06
        znajdz mi miasto w którym linie nocne i nie tylko sa oplacalne i przynosza
        dochody
        • Gość: trabant Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 18:50
          Trzeba by chyba zapytać, czy w ogóle komunikacja miejska jest opłacalna...?
          Chyba nie bardzo. W Kielcach widze to tak:
          - spychacz,
          - równanko,
          - kamyczki,
          - rowery
          A czerwone (?) na złomik.
    • Gość: Joanna Re: LINIA NOCNA W KIELCACH KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 11:40
      Ci Młodzi Demokraci, którzy swego czasu starali się o utworzenie w Kielcach
      linii nocnej są teraz członkami Stowarzyszenia "Młode Centrum"( Młode Centrum
      powstało po tym, jak Młodzi Demokraci zerwali współpracę z Unią Wolności).
      Obecni Młodzi Demokraci z tą inicjatywą nie mają nic wspólnego!!!
      • Gość: msz Re: Do trabanta!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.18.* / *.exbud.com.pl 13.08.01, 07:51
        Kolego trabant.
        Jeżeli nie chcesz opuszczać Kielc a mało mają Ci one do zaoferowania to co za
        problem wejść do dwusuwa i wyruszyć do sąsiednich zacnych metropolii na
        spotkanie z kulturą bądź rozrywką albo zakupami (zależy co kto woli).
        • Gość: trabant Re: Do trabanta!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:16
          Na razie nie skorzystam, bo mam tu jeszcze kilka rzeczy do załatwienia, a
          Ciebie zaciekły EXBUDmsz-ecie miasto kielce powinno odznaczyć jakimś medalem (
          nawet z minionej epoki) za fanowanie mu. Załóz FanClub kielc, może ktoś się
          zgłosi i jak juz będzie nocny autobus zorganizuj objazdową wycieczkę po
          Mieście, koniecznie o północy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka