Gość: barteq IP: *.pkp.kielce.msk.pl 02.12.05, 20:22 jak cosik proszę o kontakt z barteq z wolnastrefa.pl - pierwszego kieleckiego radia interentowego www.wolnastrefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macius Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 08:46 Bogu dzieki ze jest cos takiego jak wici. Tylko dzieki nim mozna cokolwiek dowiedziec sie ze cos sie dzieje w Kielcach i ze nie jest to taka dziura jak pisza inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel zaGargameluje to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 08:47 a jaki jest adres tego radia wiciowego bo nie moge tego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrozny Re: Wici ma swoje radio IP: 141.30.75.* 03.12.05, 10:54 Brawa dla wici, robia swietna robote. W ramach ostroznosci: a jak z ZAiKSem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:15 > jak cosik proszę o kontakt z barteq z wolnastrefa.pl - pierwszego kieleckiego > radia interentowego a skąd wiesz, że pierwszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:38 bo byliśmy pierwszym kieleckim radiem internetowym i nadal jesteśmy jestem założycielem więc wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:46 > bo byliśmy pierwszym kieleckim radiem internetowym i nadal jesteśmy > jestem założycielem więc wiem :-) Założycielem, ale nie pierwszego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Wici ma swoje radio IP: *.pkp.kielce.msk.pl 03.12.05, 17:00 pierwszego kieleckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:01 > pierwszego kieleckiego oj w Kielcach wcześniej były ze 3 radia. Sam miałem jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Wici ma swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:05 ja jezdem super w każdym calu słuchajcie ino mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Wici ma swoje radio IP: *.pkp.kielce.msk.pl 03.12.05, 21:18 co za ekhm... sie za mnie podszywa? no widzisz były ale już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś