Gość: nana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.12.05, 20:07 lubię wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: farel1282153372556 kogo to obchodzi......................... ......... IP: *.chello.pl 03.12.05, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel lubię Smerfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:11 krak.janski.edu.pl/~przeczer/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Idą świeta IP: 80.54.187.* 03.12.05, 20:34 lubię święta, białe, zimowe, prezenty, jedzonko i pogaduchy rodzinne, spokojny czas. A jak ktoś nie lubi, to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Idą świeta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.12.05, 12:17 jazz pochwalam Twoje nastawienie do świąt Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Idą świeta 20.12.05, 14:41 nie cierpie świąt-2 dni przygotowań żeby godzinke posiedzieć i zjeść kolacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Idą świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:35 Przeciez to nie chodzi o siedzenie i jedzenie... bo chyba codziennie cos jesz, prawda? Nie chodzi tez o o siedzenie. Ani o kupowanie w Tesco (czy w innym sklepie). Swieta sa czasem cudnym i magicznym. Jesli tego nie czujesz, jestes bardzo biednym... i pewnie okrutnie samotnym, zagubionym czlowiekiem. Ja kocham Swieta Bozego Narodzenia. I bardzo na nie czekam. Jak dziecko.I mam nadzieje, ze sie to nigdy nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Cieszcie się świętami póki czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:57 Bo niewiele już się świąt pozostało. Kolega Józef Niedziela, ksywka „Agnostyk1”, z APP Racja zapewni zniesienie świąt. Bo wg Józia Niedzieli święta są przejawem zniewolenia społeczeństwa przez kler. Świadczą o istnieniu państwa wyznaniowego. Dlatego święta zostaną zniesione i powstanie nowa świecka tradycja. Np. Dzień Pederasty Potulnego, Tydzień Miłości Lesbijskiej, Święto Onanisty Wytrwałego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Cieszcie się świętami póki czas IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.12.05, 21:58 pomyslowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fellatio Re: Cieszcie się świętami póki czas IP: 81.6.130.* 21.12.05, 22:00 Nim to uczynią ja ci zrobię dobrze chłoptysiu. Odpowiedz Link Zgłoś