Gość: Kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:20 Jak jest naj to marcinkiewicz przyjedzie rónież w kwietniu, chyba że mu bracia nie pozwolą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Kielc Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.pkp.kielce.msk.pl 25.01.06, 00:31 bez przesady nikt nie będzie takich jaj robił bo premierowi nie pasuje termin kwietniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic korony znowu Gosiewski cos bełkocze ... IP: *.localdomain / *.czajen.pl 25.01.06, 01:06 znowu Gosiewski cos bełkocze co mu kazali gosc nie ma pojecia o sporcie a sie pcha jak mysz w zimie do mieszkania!!! on chce tylko wstege przeciac na trybunach!!! chyba "bełkota" nie wie ze to sie wiaze z kosztamo taka organizacja przeciecia tylko "wstegi" przez premiera strasznie PiS nawolywal do oszczednosci panstawa polskiego a tu przeciez takie "spotkanie slono kosztuje podatnikow i mieszkancow kielc a co tam przeciez gosiewski za swoje tego nie bedzie robil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Jakie koszty? IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:15 Za to jak poparcie przed wyborami samorzadowymi wzrosnie ze pis wspiera sport i inwestycje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.dyn.optonline.net 25.01.06, 05:34 Stadion powinien otworzyc czlowiek dzieki ktoremu ten stadion jest wybudowany.PiS nie powinien zwiekszac kosztow tej inwestycjj,bez uzasadnienia. " Tanie panstwo" sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.dyn.optonline.net 25.01.06, 05:48 Racja PRL sie klania,niech jeszcze obecni wlasciciele Polski,poleca pomalowac trawe na zielono.Bedzie jazda jak za komuny.Mecz w takim wielkim dla Kielc dniu, jest ukoronowaniem otwarcia a nie przeciecie wstegi jak za Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: 81.6.130.* 25.01.06, 06:17 Poseł Przemek Gosiewski ma RACJĘ - najważniejszy jste Kazimierz KRZYWOUSTY robiący za Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmed Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 06:51 Po co wogóle tam jakieś mecze urządzać ?. Piłkarze trawę zadepczą a kibice naśmiecą. Ładny obiekt w sam raz aby Pan PREMIER z Panem PREZESEM sobie grilla zrobili latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 06:56 a marcinkiewicz to Bóg, żeby wszystko robić dla niego?? bez przesady, stadion ma być dla piłkarzy i kibiców i skoro bezpieczniej będzie, kiedy otwarcie nastąpi 31 marca, to niech tak zostanie. Podejrzewam, ze kibicom nie zależy na oglądaniu marcinkiewicza na stadionie....ale w końcu to darmowa wyżera dla pana premiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.mitex.com.pl / 80.48.255.* 25.01.06, 07:32 Pewnie SKANSKA coś spieprzyła, i chcą jeszcze następne trzy miliony na nawóz do trawników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:09 A co boli Cie konkurencja? Zamiast pracowac czarny PiJar uprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:53 no całkiem jak za komuny, może na 1 maja albo 22 lipca a możę w rocznicę rewolucji październikowej. Niech przyjedzie premier a później niech się nawet ten stadion zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:12 A niech mu tą wstążke wyślą do Wawy i tam niech dokona otwarcia kieleckiego stadionu. Potem niech już przeciętą odeśle i będą wszysyscy zadowoleni bo idea taniego państwa będzie realizowana i ludzie nie będą denerwować się oglądając za przeproszeniem "twarze" polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:21 i już gosiewski z PiSem chca sie podpiąć pod sukces stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.w. Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.intermedia.com.pl 25.01.06, 08:44 Niech se premier-pacynka przetnie pępowinę którą jest podłączony do Jarosława K. Zrozumcie,rząd MUSI mieć sukcesy.Jak ładnie będzie w tv wyglądało; Kazio wejdzie,przetnie,dadzą mu piłkę kopnąć i już będzie propaganda jak to pisiory z Gosiewskim na czele sport wspierają i stadiony dla ludu budują.Jak Gosiewski,albo Kazio mówią,że rząd jest dobry,to mówią! Jak za Gierka:) Edek byłby dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć 25.01.06, 08:53 wstęgę ale po 4 kwietnia bo wcześniej mam ważniejsze sprawy na głowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć IP: 212.160.196.* 25.01.06, 09:03 widzę że Was zazdrość zrzera że w Kielcach coś Prezydent Lubawski robi,a otwarcie stadionu przy udziale takich władz jest dobrym momentem do reklamy i pozyskania środków na następne inwestycjie czy wy tego nie rozumiecie ,czy was szlak trafia że czerwonych nieudaczników braknie na trybunach w czasie otwarcia ,precz z nimi za doprowadzenie kielecczyzny do rujny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:50 > szlak trafia że czerwonych nieudaczników braknie na trybunach w czasie > otwarcia ,precz z nimi za doprowadzenie kielecczyzny do rujny szlag trafi czarnych, jak przerżną wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr A pis czego chce? IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:21 Wizyta premiera pomoze? Chyba jakbys chcial nowy kosciol zbudowac. Czy wy tego nie rozumiecie towarzyszu ze oni sa tak samo czerwoni jak sld? No wlasciwie ciemniejsi bo czarnym podbarwieni. A to otwarcie to znakomita okazja do reklamy...marcinkiewicza i pisu - ale to dla ciebie zbyt duzo myslenia na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr To i tak szybszy ode mnie jestes IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:17 Ja moglbym dopiero na poczatku czerwca bo na 10tego do polandii wracam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.t. Ludzie z PiS zawsze walczyli z komuną IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:02 A jak wiadomo żeby walka była skuteczna trzeba dobrze poznać wroga, przeniknąć do jego wnętrza. Więc PiS-owcy poznali dogłębnie komunistów i zasady komuny stały się ich zasadami. Teraz mamy mieć jedyną słuszna partię, a obecność na wszystkich ważnych imprezach towarzysza sekretarza KC PiS jest dla ludu zaszczytem, zesłaniem niebios,a widok towarzysza powinien zastąpić chleb i wodę. Brawo Wiwat I sekretarz KC PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiklif Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:09 a co konus-spadochroniarz ma do naszego stadionu ? Jeszcze Go tam brakowało jest wszędzie w każdej stacji radiowej ,telewizyjnej prasie partyjnej i kościelnej boję sie iz otworzę puszkę z rybami i on wyskoczy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re:Co jeden to"mądrzejszy" IP: *.mitex.com.pl / 80.48.255.* 25.01.06, 10:03 Nie wierzę że w Kielcach są same oszołomy którzy piszą głupie komentarze.PIS i Gosiewski ma posunięcia które mnie też się nie podobają ale pozwólcie mu pomóc Kielcom póki chce to robić/nawet jeżeli podłącza się do do budowy stadionu/. Chcą budować drogi,lotnisko,basen,hotele, itp.w Kielcach i chwała im za to bo poprzedni rząd nas generalnie omijał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Od ciebie niejeden jest madrzejszy IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:27 Jak gosia-pis chce pomoc CK? Chciec to ja tez chce lotniska, drog, basenow, hoteli a przede wszystkim pracy kwalifikowanej. Ale co z tego? Nie za duzo niestety wynika - podobnie z pisem... Oni chca tylko pomoc sobie przed wyborami samorzadowymi - nie pomoc Nam. Myslisz ze cos by bylo w materiale z otwarcia? Tylko mowa-trawa. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:13 Tak teraz to wszyscy sie pchaja do stadionu, a jak tzreba bylo to nic niepomogli !! chca byle w mediach ich geby pokazali i wzroslo im poparcie ;/ jeszcze troche to beda mowic ze to dzieki im powstal taki stadion :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel zostaniesz wygwizdany!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:22 Panie Marcinkiewicz, ludzie są zdegustowani Waszymi rządami!!! a tu jeszcze taka propaganda że otwiera stadion - dałeś coś na tą budowe??? Środkowy palec od kibica Korony Kielce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:35 Kasą sypneli to mozna zrobic 2 otwarcia stadionu, a noz premier przywiezie kolejna kase dla miasta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wczesny PRL Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:03 Ha ha! Dobre! Kielczanie zbiorą się w połowie Marca na nowo wybudowanym stadionie w Kielcach (oczywiście wycieczki szkolne, cały Urząd Wojewódzki i pracownicy wszystkich pozostałych jeszcze z udziałem kapitału państwowego przedsiębiorstw w celu 100% frekwencji) by przy grającej hucznie orkiestrze dętej, wręczanych kwiatach, płomiennych przemówieniach - Prezes Rady Ministrów Kazimierz Marcinkiewicz przeciął wstęgę i oficjalnie otworzył stadion piłkarski (oczywiście pilnując by nikt przypadkiem nie zechciał wejść na nową murawę)!!!!!! Ciekawe czy od razu zaproponuje aby stadion nosił imię Prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryt Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:40 A taki był dobry termin na otwarcia: 22lipca.I komu to przeszkadzało????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:00 Bronek Talar by pomógł- 300% normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier I tak najpóźniej na jesieni rozpocznie się remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.01.06, 01:56 Ladnie to sie uklada "czwarta RP=PRL",Gosiewski podobny do tow.Grudnia i te same zagrywki w otwieranie i przecinanie wstegi.Jak to bylo za PRL- klapa,rasia,buzka,gozdzik.Oraz wpaniala "propaganda sukcesu" w wkonaniu Krzywoustego.Gierek rzeczywiscie sie cieszy,szczegolnie z tych trzech milionow mieszkan.I do tego jeszcze brakuje lejacego sie metalu w hutach stali Ach,to bylo "piekne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:58 Mam nadzieję iż otwarcie stadionu nastąpi w kwietniu a otwierającymi będą Lubawski i Klicki. Tych dwóch facetów pokazało jak można szybko i z pasją budować, organizować . Natomiast pomysł Gosiewskiego mnie osobiście obraża , wszędzie go pełno , gadulstwo, kręcenie, przeinaczanie i żonglowanie faktami to PiS . Mamy I ligę ,Piechnę, piękny stadion i co najważniejsze ludzi którzy są otwarci na sport i pragną rozwijać Kielce . Więc proszę polityków zabierzcie od nas swoje łapy !! jak chce Premier czy Prezydent odwiedzić Kielce a może wziąć udział w otwarciu Stadionu, zapraszamy w kwietniu przy okazji jakiegoś ciekawego meczu czy innej imprezy uświetniającej otwarcie obiektu. To nam Kielczanom potrzebna jest promocja , i pokazanie naszego potencjału . Organizowanie natomiast specjalnie sztucznego otwarcia bo Premier może w marcu jest kpiną!!! Zreszta mam nadzieję że do marca wiele sie wyjaśni w polskiej polityce i zostaną zmienieni ludzie którzy nas kompromitują !!!! Stadion , Kolporter i wiele innych osiągnięć -co z tym ma wspólnego Pan Gosiewski - może ktoś mnie oświeci ? Najpierw pokażcie panowie z "Pisu" że umiecie budować a nie dzielić, że wasze słowa i deklaracje nie sa pustą grą niewyżytych polityków próbujących po latach niebytu politycznego (egzystencji na poboczu)uprawiać rządy zemsty i odwetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proletariat Niech żyje komuna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:13 To tak jak za Gierka. Gdy był potrzebny trawnik, to przywożono farbę zieloną. Odpowiedz Link Zgłoś