Dodaj do ulubionych

Spory o termin otwarcia stadionu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:20
Jak jest naj to marcinkiewicz przyjedzie rónież w kwietniu, chyba że mu
bracia nie pozwolą
Obserwuj wątek
    • Gość: z Kielc Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.pkp.kielce.msk.pl 25.01.06, 00:31
      bez przesady nikt nie będzie takich jaj robił bo premierowi nie pasuje termin
      kwietniowy.
    • Gość: kibic korony znowu Gosiewski cos bełkocze ... IP: *.localdomain / *.czajen.pl 25.01.06, 01:06
      znowu Gosiewski cos bełkocze co mu kazali
      gosc nie ma pojecia o sporcie a sie pcha jak mysz w zimie do mieszkania!!!
      on chce tylko wstege przeciac na trybunach!!! chyba "bełkota" nie wie ze to sie
      wiaze z kosztamo taka organizacja przeciecia tylko "wstegi" przez premiera
      strasznie PiS nawolywal do oszczednosci panstawa polskiego a tu przeciez
      takie "spotkanie slono kosztuje podatnikow i mieszkancow kielc
      a co tam przeciez gosiewski za swoje tego nie bedzie robil
      • Gość: xtrmntr Jakie koszty? IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:15
        Za to jak poparcie przed wyborami samorzadowymi wzrosnie ze pis wspiera sport i
        inwestycje...
    • Gość: Kielczanin Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.dyn.optonline.net 25.01.06, 05:34
      Stadion powinien otworzyc czlowiek dzieki ktoremu ten stadion jest
      wybudowany.PiS nie powinien zwiekszac kosztow tej inwestycjj,bez
      uzasadnienia. " Tanie panstwo" sie klania.
    • Gość: . Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.dyn.optonline.net 25.01.06, 05:48
      Racja PRL sie klania,niech jeszcze obecni wlasciciele Polski,poleca pomalowac
      trawe na zielono.Bedzie jazda jak za komuny.Mecz w takim wielkim dla Kielc
      dniu, jest ukoronowaniem otwarcia a nie przeciecie wstegi jak za Gierka.
    • Gość: Gargamel Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: 81.6.130.* 25.01.06, 06:17
      Poseł Przemek Gosiewski ma RACJĘ - najważniejszy jste Kazimierz KRZYWOUSTY
      robiący za Premiera.
    • Gość: Ahmed Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 06:51
      Po co wogóle tam jakieś mecze urządzać ?. Piłkarze trawę zadepczą a kibice
      naśmiecą. Ładny obiekt w sam raz aby Pan PREMIER z Panem PREZESEM sobie grilla
      zrobili latem.
    • Gość: aha Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 06:56
      a marcinkiewicz to Bóg, żeby wszystko robić dla niego?? bez przesady, stadion
      ma być dla piłkarzy i kibiców i skoro bezpieczniej będzie, kiedy otwarcie
      nastąpi 31 marca, to niech tak zostanie. Podejrzewam, ze kibicom nie zależy na
      oglądaniu marcinkiewicza na stadionie....ale w końcu to darmowa wyżera dla pana
      premiera....
    • Gość: kibic Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.mitex.com.pl / 80.48.255.* 25.01.06, 07:32
      Pewnie SKANSKA coś spieprzyła, i chcą jeszcze następne trzy miliony na nawóz do
      trawników
      • Gość: mieszkaniec Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:09
        A co boli Cie konkurencja? Zamiast pracowac czarny PiJar uprawiasz?
    • Gość: az Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:53
      no całkiem jak za komuny, może na 1 maja albo 22 lipca a możę w rocznicę
      rewolucji październikowej. Niech przyjedzie premier a później niech się nawet
      ten stadion zawali.
    • Gość: mieszkaniec Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:12
      A niech mu tą wstążke wyślą do Wawy i tam niech dokona otwarcia kieleckiego
      stadionu. Potem niech już przeciętą odeśle i będą wszysyscy zadowoleni bo idea
      taniego państwa będzie realizowana i ludzie nie będą denerwować się oglądając za
      przeproszeniem "twarze" polityków...
    • Gość: biskup Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:21
      i już gosiewski z PiSem chca sie podpiąć pod sukces stadionu
      • Gość: w.w. Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.intermedia.com.pl 25.01.06, 08:44
        Niech se premier-pacynka przetnie pępowinę którą jest podłączony do Jarosława K.
        Zrozumcie,rząd MUSI mieć sukcesy.Jak ładnie będzie w tv wyglądało; Kazio wejdzie,przetnie,dadzą mu piłkę kopnąć i już będzie propaganda jak to pisiory z Gosiewskim na czele sport wspierają i stadiony dla ludu budują.Jak Gosiewski,albo Kazio mówią,że rząd jest dobry,to mówią!
        Jak za Gierka:) Edek byłby dumny.
        • hamsterek jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć 25.01.06, 08:53
          wstęgę ale po 4 kwietnia bo wcześniej mam ważniejsze sprawy na głowie ;-)
          • Gość: kielczanin Re: jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć IP: 212.160.196.* 25.01.06, 09:03
            widzę że Was zazdrość zrzera że w Kielcach coś Prezydent Lubawski robi,a
            otwarcie stadionu przy udziale takich władz jest dobrym momentem do reklamy i
            pozyskania środków na następne inwestycjie czy wy tego nie rozumiecie ,czy was
            szlak trafia że czerwonych nieudaczników braknie na trybunach w czasie
            otwarcia ,precz z nimi za doprowadzenie kielecczyzny do rujny
            • Gość: megadeth Re: jak premier nie ma czasu to ja mogę przeciąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:50
              > szlak trafia że czerwonych nieudaczników braknie na trybunach w czasie
              > otwarcia ,precz z nimi za doprowadzenie kielecczyzny do rujny

szlag trafi czarnych, jak przerżną wybory
            • Gość: xtrmntr A pis czego chce? IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:21
              Wizyta premiera pomoze? Chyba jakbys chcial nowy kosciol zbudowac.
              Czy wy tego nie rozumiecie towarzyszu ze oni sa tak samo czerwoni jak sld? No
              wlasciwie ciemniejsi bo czarnym podbarwieni.
              A to otwarcie to znakomita okazja do reklamy...marcinkiewicza i pisu - ale to
              dla ciebie zbyt duzo myslenia na raz...
          • Gość: xtrmntr To i tak szybszy ode mnie jestes IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:17
            Ja moglbym dopiero na poczatku czerwca bo na 10tego do polandii wracam;)
    • Gość: t.t. Ludzie z PiS zawsze walczyli z komuną IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:02
      A jak wiadomo żeby walka była skuteczna trzeba dobrze poznać wroga, przeniknąć
      do jego wnętrza. Więc PiS-owcy poznali dogłębnie komunistów i zasady komuny
      stały się ich zasadami. Teraz mamy mieć jedyną słuszna partię, a obecność na
      wszystkich ważnych imprezach towarzysza sekretarza KC PiS jest dla ludu
      zaszczytem, zesłaniem niebios,a widok towarzysza powinien zastąpić chleb i wodę.
      Brawo Wiwat I sekretarz KC PiS.
    • Gość: wiklif Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:09
      a co konus-spadochroniarz ma do naszego stadionu ?
      Jeszcze Go tam brakowało jest wszędzie w każdej stacji radiowej ,telewizyjnej
      prasie partyjnej i kościelnej boję sie iz otworzę puszkę z rybami i on wyskoczy
      brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
    • Gość: kielczanin Re:Co jeden to"mądrzejszy" IP: *.mitex.com.pl / 80.48.255.* 25.01.06, 10:03
      Nie wierzę że w Kielcach są same oszołomy którzy piszą głupie komentarze.PIS i
      Gosiewski ma posunięcia które mnie też się nie podobają ale pozwólcie mu pomóc
      Kielcom póki chce to robić/nawet jeżeli podłącza się do do budowy stadionu/.
      Chcą budować drogi,lotnisko,basen,hotele, itp.w Kielcach i chwała im za to bo
      poprzedni rząd nas generalnie omijał.
      • Gość: xtrmntr Od ciebie niejeden jest madrzejszy IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 17:27
        Jak gosia-pis chce pomoc CK? Chciec to ja tez chce lotniska, drog, basenow,
        hoteli a przede wszystkim pracy kwalifikowanej. Ale co z tego? Nie za duzo
        niestety wynika - podobnie z pisem...
        Oni chca tylko pomoc sobie przed wyborami samorzadowymi - nie pomoc Nam. Myslisz
        ze cos by bylo w materiale z otwarcia? Tylko mowa-trawa. Tyle.
    • Gość: kibic Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:13
      Tak teraz to wszyscy sie pchaja do stadionu, a jak tzreba bylo to nic niepomogli
      !! chca byle w mediach ich geby pokazali i wzroslo im poparcie ;/ jeszcze troche
      to beda mowic ze to dzieki im powstal taki stadion :/
    • Gość: pawel zostaniesz wygwizdany!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:22
      Panie Marcinkiewicz, ludzie są zdegustowani Waszymi rządami!!! a tu jeszcze taka
      propaganda że otwiera stadion - dałeś coś na tą budowe???

Środkowy palec od kibica Korony Kielce!!!
    • Gość: jurek Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:35
      Kasą sypneli to mozna zrobic 2 otwarcia stadionu, a noz premier przywiezie
      kolejna kase dla miasta?!
    • Gość: Wczesny PRL Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:03
      Ha ha! Dobre! Kielczanie zbiorą się w połowie Marca na nowo wybudowanym
      stadionie w Kielcach (oczywiście wycieczki szkolne, cały Urząd Wojewódzki i
      pracownicy wszystkich pozostałych jeszcze z udziałem kapitału państwowego
      przedsiębiorstw w celu 100% frekwencji) by przy grającej hucznie orkiestrze
      dętej, wręczanych kwiatach, płomiennych przemówieniach - Prezes Rady Ministrów
      Kazimierz Marcinkiewicz przeciął wstęgę i oficjalnie otworzył stadion piłkarski
      (oczywiście pilnując by nikt przypadkiem nie zechciał wejść na nową
      murawę)!!!!!! Ciekawe czy od razu zaproponuje aby stadion nosił imię Prezesa
      Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego????
    • Gość: gryt Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:40
      A taki był dobry termin na otwarcia: 22lipca.I komu to przeszkadzało?????
    • Gość: mk Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:00
      Bronek Talar by pomógł- 300% normy.
    • Gość: Klakier I tak najpóźniej na jesieni rozpocznie się remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:31
    • Gość: Kielczanin Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.01.06, 01:56
      Ladnie to sie uklada "czwarta RP=PRL",Gosiewski podobny do tow.Grudnia i te
      same zagrywki w otwieranie i przecinanie wstegi.Jak to bylo za PRL-
      klapa,rasia,buzka,gozdzik.Oraz wpaniala "propaganda sukcesu" w wkonaniu
      Krzywoustego.Gierek rzeczywiscie sie cieszy,szczegolnie z tych trzech milionow
      mieszkan.I do tego jeszcze brakuje lejacego sie metalu w hutach stali Ach,to
      bylo "piekne".
    • Gość: Sufler Re: Spory o termin otwarcia stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:58
      Mam nadzieję iż otwarcie stadionu nastąpi w kwietniu a otwierającymi będą
      Lubawski i Klicki. Tych dwóch facetów pokazało jak można szybko i z pasją
      budować, organizować . Natomiast pomysł Gosiewskiego mnie osobiście obraża ,
      wszędzie go pełno , gadulstwo, kręcenie, przeinaczanie i żonglowanie faktami to
      PiS . Mamy I ligę ,Piechnę, piękny stadion i co najważniejsze ludzi którzy są
      otwarci na sport i pragną rozwijać Kielce . Więc proszę polityków zabierzcie od
      nas swoje łapy !! jak chce Premier czy Prezydent odwiedzić Kielce a może wziąć
      udział w otwarciu Stadionu, zapraszamy w kwietniu przy okazji jakiegoś
      ciekawego meczu czy innej imprezy uświetniającej otwarcie obiektu. To nam
      Kielczanom potrzebna jest promocja , i pokazanie naszego potencjału .
      Organizowanie natomiast specjalnie sztucznego otwarcia bo Premier może w marcu
      jest kpiną!!! Zreszta mam nadzieję że do marca wiele sie wyjaśni w polskiej
      polityce i zostaną zmienieni ludzie którzy nas kompromitują !!!!
      Stadion , Kolporter i wiele innych osiągnięć -co z tym ma wspólnego Pan
      Gosiewski - może ktoś mnie oświeci ? Najpierw pokażcie panowie z "Pisu" że
      umiecie budować a nie dzielić, że wasze słowa i deklaracje nie sa pustą grą
      niewyżytych polityków próbujących po latach niebytu politycznego (egzystencji
      na poboczu)uprawiać rządy zemsty i odwetu.

• Gość: proletariat Niech żyje komuna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:13
      To tak jak za Gierka. Gdy był potrzebny trawnik, to przywożono farbę zieloną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka