Gość: miki IP: 82.139.11.* 09.05.06, 23:53 Money, money, money.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: save Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: dns1.d* / *.mofnet.gov.pl 10.05.06, 07:54 Ta szkoła to kpina... jedna wielka. Traumatyczne przezycia, wrzody i pusta kieszeń. Taki wlasnie jest efekt studiow na tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudus Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: 60.233.15.* 10.05.06, 08:43 Uczelnia? Studiow? To kursy dla przychlastow prowadzone przez przychlastow na czele z przychlastem rektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.man.poznan.pl 10.05.06, 09:17 cała ta szkółka nadaje się tylko do zamknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:21 niech oddadzą nam pieniądze złodzieje! Z rektorem na pierwszym miejscu i całą rodzinką która tam pracuje ! Pokolenia, wszyscy nazwisko maja to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: 81.26.15.* 14.05.06, 21:43 w tym roku koncze tam inforamtyke! wiem ze ta szkola to żenada ale taki wałek!!! to jakaś kpina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.sistbg.net 17.05.06, 21:44 W powyższym artykule jest niezgodność, ponieważ zgodnie z artykułem znajdującym się pod adresem www.studiuj.pl/aktualnosci.php?lp=755 jest jasno opisane że jeśli uczlnia dostanie ocenę negatywną tak jak jest to w WSU to "Negatywna ocena (wystawiana najczęściej z powodu braku wystarczającej liczby profesorów, niedostatecznego wyposażenia sal wykładowych lub złych programów nauczania) oznacza, że szkoła nie ma prawa naboru nowych studentów na kierunek, który oceniono negatywnie. Ci, którzy już się uczą, kontynuują jednak naukę do uzyskania dyplomu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faken mać Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.06, 23:26 No to, ku... nieźle. Czyli wszyscy zostali nabici w butelkę... wody Sienkiewicz (made by Błachut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:55 Ta szkola to jakis jeden wielki przekret...ostatnio 3 tygodnie rzed obronami kazali wszystkim dopisac rozdzial majacy cos wspolnego z nowym patronem szkoly ktory byl ekonomista..czesc prac juz byla oddana a ty se pisz rozdzial...paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeta Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.06, 23:32 a co wy kcecie ot pana rehtora i całey jego rodziny htura tam pracóje.jezd wolny ryneg.majom oni prawo mieć sfój cyrk i sfoje małupy/mam na myśli tyh depili co usiujom siem zwać stódentami purdelu pt.WSU/ Dajta se spokuj ten pan to komuha nie wygrata s nim,płaćta kase i "stutjiujta" dalej. Ale wiedzta że waszymi dyplomami nawet sie nie wytrze dópy bo sie nie nadajom!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrófta Baśke ode mnie bo razem kończyłyśmy ochotniczy hufiec pracy w 70 roku i mamy dyplomy cholewkarza. Ja skończyłam w Radoskórze,a Bacha na "skórze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sth Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 21:11 a jakby inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:25 IP: 62.111.139.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: student 23.03.05, 19:15 + odpowiedz po co automat po kawie pali zgaga- hehe, lepjej by pomysleli o jakims bufecie z prawdziwego zdarzenia bo to co jest to pozal sie "BOZE" Ale moi kumple na WSEiA i WSH dostali w tym samym czasie. A swoją drogą cieszcie się, że nie jesteście na WSU tam dopiero są przekręty z kaską! IP: *.internetdsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: studentka 25.03.05, 16:40 + odpowiedz studencie na narzekaj, dobry rydz niż nic!:)teraz bardziej niz bufet irytuje mnie sprawa stypendium naukowego to sa po prostu kpiny co oni wyprawiaja!dorosli ludzie ktorzy uwazaja sie za tak powaznych doktorow i magistrow a w rzeczywistosci oszukuja studentow tylko nie wiem na co licza chyba na nasza glupote i "kalectwo" w sprawach urzedowych!musze wiec niestety "panstwa" zasmucic bo tym razem nie damy z siebie zrobic idiotow i bedziemy walczyc o to co nam sie prawnie nalezy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: studentka 22.06.05, 17:55 + odpowiedz drogi studencie zdaje sobie sprawe ze obracanie taka kwota przynosi niebanalne korzysci i ze pieniadze sa wplacane na konto tez wiem opadlo mi juz cisnienie z tym zwiazane tak szczerze mowiac to nic juz nie jest w stanie mnie zdziwic jesli chodzi o ta szkolke musze przyznac ze no nie jest najgorzej ale tak zupelnie na 100% na tak mnie nie przekonali! wezmy np dziekanat, pani tam pracujaca pani jest osoba nieodpowiednia na to stanowisko informacje przez nia udzielane sa malo rzetelne o ile w ogole zna odpowiedz na zadawane jej pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: tom 20.07.05, 09:50 + odpowiedz nie wiem wogóle po co ta szkoła, kształci samych idiotów i debili, przecież poziom to tam jest prawie zerowy! 15.09.05, 13:30 + odpowiedz To wszytko co wypisuja tu o tej szkole to szczera i bolesna prawda-wiedza ci co tam studiuja-sam jestem studentka tej pożal się "szkoły wyższej"-wyższej chyba tylko w nazwie-brak ławek to jest problem-bo wyobraź sobie 200 paru studentów w przerwach-gdzie na korytarzu mieści sie zaledwie ze 50 osób a po 1,30 zajęciach w zadusznych,bo okien nie mozna otworzyć bo wtedy nawet nie słychać wykładu czy ćwiczen-salach,potrzebuje student oddychnąć w miarę świezym powietrzem-a tam tylko przed szkoła parking i w pobliżu ruchliwa ulica-więc gdzie ma usiąść!to mało-gdzy zapisywałam sie do szkoły to z dużźą trudnościa trafiłam na sam budynek szkoły-bo ani nie oznaczona jakimś duzym logio że to tu a po drugie cała szkoła mieściła sie twedy na 1 piętrze i tylko na tym poiętrze-przy liczbie studentów 240 zaocznych,juz nie mówiąc o dziennych-teraz wynajmowane sa inne budynki,ale za ta kasę kjaka zgarniaja od nas zaocznych i od dziennych-to na spokojnie stac ich na kupno porzadnego lokalu-owszem profesorowie są w miarę okey-tylko życie żyiem niektórzy studenci są bardziej uprzywilejowani od innych- mówie tu o pewnej grupie pracujacej-co nie motywuje innych tez oracujacych studentów do efektywnej, zaangażowanej pracy-skoro i tak za większy wysiłek sa oceniani dużo gorzej,lub za tą sama ocenę muszą pracować więcej niz inni-a stypendium maja takie same jak ci wybrańcy uczelniani-no i ta kwestia stypendium w tej uczelni-od stycznia nie widzielismy tych pieniedzy-pojawiły sie dopiero w maju-podobno cały czas były w ministerswie a w tym samym czasie bez przerw na inyych uczelniach jakos one były-no i ta obnizka -w miało być 30% mniej atak naprawde wypłacali tylko te 30%z sumy naszego stypendium-czyli zaginęło gdzieś nam 70%-tłumaczyli to mniejsza kwotą,a w zasadzie dostali więcej-więc hallo-cos nie rozumiem! szczerze nikomu teraz nie polecam swojej uczelni,życze jej dużo dobrego-ale z taka administracja i takim prowadzeniem jej długo nie pociągnie!wstydzę się mówić o kwocie stypendium-gdzie moi znajomi z o wiele niższą średnią maja 5 razy tyle co ja-i tez nie sa na duzych uczelniach lecz o pokroju takiej jak moja!!wstyd mi za to że uczeszczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: mrowka 23.09.05, 17:50 + odpowiedz czy mam rozumiec ze stypendium wynosi 50 zl przy sredniej 4.2 zastanawiam sie czy to tak na stale czy moze to przez te "problemy" uczelni IP: 82.139.27.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Metalman1984 01.10.05, 00:18 + odpowiedz WSU nie ma jakiś papierów od ministra edukacji, czy kogoś tam. Więc podobno, nie uznają z niej papierów, gdy ktoś chce iść do innej szkoły lub do pracy. Tak słyszałem. IP: 82.139.11.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: pipi 17.12.05, 21:41 + odpowiedz dziwi mnie to ze placowka ksztalci mlodziez nie nadajaca sie do wspolpracy z kimkolwiek hehehehe :-) IP: *.pkp.kielce.msk.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: studentki dzienne 24.11.05, 14:56 + odpowiedz nasze stupendia w zeszłym roku już był problem no i w tym historia sie powtórzyła CHYBA KTOŚ TU MA LEPKIE RĘCE NA NASZĄ KASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli już ktoś zdecyduje sie tu przyjść niech przeczyta 20!!! razy umowę i nie da się zrobić w balona tak jak my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: student zaoczny 01.12.05, 10:16 + odpowiedz moj drodzy ta uczelnia to jest po prostu jedno wielkie bagno.Nauczaja tam banda oszustuw i zlodzieji,czychajacych na kase.jak nie dacie kasy pszy egzaminie to lezycie,zastanuwcie sie zaczym sie zapiszecie,a jak ktos sie zdecyduje to niech przeczyta dokladnie ta piepszona umowe!!!!!!!!PILNUJCIE SIE NIE DAJCIE SIE ZROBIC W KONIA JAK POLOWA LUDZi KTURZY TAM ZOSTALI UZIEMIENI?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: greeston 10.01.06, 20:39 + odpowiedz Nawet nie idzcie do tej szkoly. Studiowalem tu dziennie teraz jestem na studiach zaocznych w tejze szkole. Egzaminy do zaliczenia za drobna oplata: grupa sie zrzuca na prezent i egzamin sie odbywa tylko bez nadzoru. Strata kasy i 3 lat! Po tej szkole nic nie masz. Tylko świstek ukonczenia szkoly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: gr 03.02.06, 19:40 + odpowiedz Gdzie wy studiujecie ludzie... Kartki wam potrzebne, czy wiedza? Jestem przekonany, że w 98% procentach tylko papierki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: student 05.02.06, 18:51 + odpowiedz ta szkoła to jeden wielki bałagan Bufet Przeczytaj komentowany artykuł » easy5 23.02.06, 10:47 + odpowiedz Według bardzo wielu studentów na naszej uczelni jak równiez i w/g mnie ceny w naszym "bufecie" są stanowczo za wysokie. Szok!!! Co Wy o tym sądzicie... • Re: Bufet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: malgosia 27.02.06, 09:23 + odpowiedz masz rację. Myślę nawet czy nie zacząć bojkotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabaa Re: Informatyka na WSU do odwołania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:32 WSU to jedno wielkie gow**;///..Mialam "zaszczyt" bycia "studetka" tejze uczelni AZ 6 miesiecy i uwierzcie ze to bylo najgorsze 6 miesiecy w moim zyciu. Uwazam ze ktos w koncu powinien sie zajac brudami tej uczelni bo takich przekretow nie ma chyba nigdzie..Sama osobiscie doloze wszelkich mozliwych staran zeby zrobilo sie o niej glosno i zeby zamkneli ten pieprz*** burdel.. Ta cala afera z informatyka to tylko JEDEN z wielu jej przekretow..Poprostu brak slow na to co sie tam dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś