Gość: pisuarek66 IP: *.ny325.east.verizon.net 23.06.06, 23:27 Zyta, Zyta, na co to nam bylo, zlotowka w dol, gielda w dol ale za to Lepperowi do gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SmurfMądrala Re: do pisuarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:46 Tobie to dobrze,Twoje posągi szpalerami wiszą w każdej męskiej toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toaletek48 Re: do Smurfa. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.06.06, 00:03 Moga wisiec i twoje posagi w kazdej meskiej toalecie tylko jeden problem jak wiele tych toalet jest w twoim ukochanym miescie? Czy w twoich toaletach jest klimatyzacja? Moje posagi nie wisza a stoja i to kazdy na marmurowym postumencie i stac beda a twoich bedzie stale i to szybko ubywac jako ze liczba czlonkow w twoim miescie dramatycznie spada, rocznie ubywa ich okolo 1500. Modl sie do swietej Tekli (tej okolo szaletowej) by wam prawdziwych czlonkow stale przybywalo tak samo jak i miejskich radnych z ktorych polowa wyglada na zwyklych zlodzieji.(podobizny na stronie UM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do Smurfa. IP: 82.139.11.* 24.06.06, 10:01 kolejny szczekacz zza granicy na forum. Bladego pojecia nie ma o zyciu tutaj, ale pierdzieli jak potluczony - w przerwach miedzy zrywaniem azbestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczekacz Re: do Smurfa. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.06.06, 18:37 Moim ulubionym zajeciem jest szczekanie na kazdego przechodzacego kmiota za to mi daja miske z zarciem. Warunki zycia i bycia w twojej metrapolii znam lepiej od ciebie choc bywam tam tylko dwa razy do roku. Gratuluje wyboru kryminalisty i wicepremiera na nastepna kadencje przewodniczacego Samoobrony z jednoosobowej listy kandydatow, PPP (Prawdziwa Polska Demokracja). Mnie sie rzygac chce bo ja juz ta demokracje przerabialem jako demokracje socjalistyczna. U was sie dopiero zaczyna zamordystyczna dyktatura kaczoro-leppero-konskoglowa. Przyjemnej demokracji, nie ma takiej nigdzie na calym swiecie z wyjatkiem PPP. Wyrazy szczerego wspolczucia ale w koncu macie to czego sami chcieliscie. Pelnego szczecia dopelni wam zniesienie wiz do Stanow, ciekaw tylko jestem ilu kmiotow wroci z tej bezwizowej podrozy za ocean.Szczakacz. Odpowiedz Link Zgłoś