IP: *.ny325.east.verizon.net 23.06.06, 23:27
Zyta, Zyta, na co to nam bylo, zlotowka w dol, gielda w dol ale za to
Lepperowi do gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: SmurfMądrala Re: do pisuarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:46
      Tobie to dobrze,Twoje posągi szpalerami wiszą w każdej męskiej toalecie.
      • Gość: Toaletek48 Re: do Smurfa. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.06.06, 00:03
        Moga wisiec i twoje posagi w kazdej meskiej toalecie tylko jeden problem jak
        wiele tych toalet jest w twoim ukochanym miescie? Czy w twoich toaletach jest
        klimatyzacja? Moje posagi nie wisza a stoja i to kazdy na marmurowym
        postumencie i stac beda a twoich bedzie stale i to szybko ubywac jako ze liczba
        czlonkow w twoim miescie dramatycznie spada, rocznie ubywa ich okolo 1500.
        Modl sie do swietej Tekli (tej okolo szaletowej) by wam prawdziwych czlonkow
        stale przybywalo tak samo jak i miejskich radnych z ktorych polowa wyglada na
        zwyklych zlodzieji.(podobizny na stronie UM)
        • Gość: as Re: do Smurfa. IP: 82.139.11.* 24.06.06, 10:01
          kolejny szczekacz zza granicy na forum. Bladego pojecia nie ma o zyciu tutaj, ale pierdzieli jak potluczony - w przerwach miedzy zrywaniem azbestu.
          • Gość: Szczekacz Re: do Smurfa. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.06.06, 18:37
            Moim ulubionym zajeciem jest szczekanie na kazdego przechodzacego kmiota za to
            mi daja miske z zarciem. Warunki zycia i bycia w twojej metrapolii znam lepiej
            od ciebie choc bywam tam tylko dwa razy do roku. Gratuluje wyboru kryminalisty
            i wicepremiera na nastepna kadencje przewodniczacego Samoobrony z jednoosobowej
            listy kandydatow, PPP (Prawdziwa Polska Demokracja). Mnie sie rzygac chce bo ja
            juz ta demokracje przerabialem jako demokracje socjalistyczna. U was sie
            dopiero zaczyna zamordystyczna dyktatura kaczoro-leppero-konskoglowa.
            Przyjemnej demokracji, nie ma takiej nigdzie na calym swiecie z wyjatkiem PPP.
            Wyrazy szczerego wspolczucia ale w koncu macie to czego sami chcieliscie.
            Pelnego szczecia dopelni wam zniesienie wiz do Stanow, ciekaw tylko jestem ilu
            kmiotow wroci z tej bezwizowej podrozy za ocean.Szczakacz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka