Dodaj do ulubionych

prezent ślubny

IP: 81.219.132.* 24.06.06, 17:19
czy macie jakis pomysł na prezent ślubny od chrzestnej??
a może gotówka , to ile??
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: prezent ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:49
      ja kupiłam w NATASZY obrazek ikonę ze dodatkiem srebra strzał w dziesiątkę -
      wisi już w pokoju chrześniaka 9 lat, bardzo chwalono ten prezent + szkaplerz złoty
      Kasa to min.500 wolałam kupić mniej mnie to kosztowało
      Są łyżeczki na których graweruje sie datę chrztu "plater" i jako dodatek do kasy
      się daje
      • Gość: moherowy Re: prezent ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:02
        Bóg opętał cię do tego stopnia, że nie potrafisz już czytać ze zrozumieniem.
      • Gość: kielczok Re: prezent ślubny IP: 81.6.130.* 02.07.06, 21:58
        To naprawdę "strzał w dziesiątkę" Droga "kika" - trzeba mu było jeszcze kupić
        gustowny MOHEROWY BERECIK na stare lata oraz zestaw do odbioru Telewizji "TRWAM"
        i Radia "Ma-Ryja". Ostatecznie może przecież kiedyś zostać ŚWIĘTYM koscioła Wa-
        tykańskiego bez koniczności wymordowania setek "NIEWIERNYCH".
    • Gość: Ola Zapytaj młodych:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 22:05
      Jeśli młodzi mają po 20 lat i mieszkają z rodzicami a dopiero po ślubie mają
      się zamiar przeprowadzic "na swoje" to możesz kupić wszystko, co przyda siędo
      domu - np. zastawę stołową, eleganckie sztućce, albo zrobić z dwiema innymi
      rodzinami zrzutkę i kupić np. pralkę czy lodówkę - z pewnością będą zadowoleni,
      warto jednak najpierw porozmawiać z młodymi, może po prostu powiedzą,co
      chcieliby dostać.

My z narzeczonym mamy nieco inna sytuację - każde z nas ma urządzone na full
      własne mieszkanie, nie potrzebujemy niczego,dlatego przy roznoszeniu zaproszeń
      mówiliśmy wprost, ze nie chcemy prezentów tylko gotówkę - która przeznaczymy na
      podróz poślubną albo na kupno nowego autka dla któregoś z nas.
    • Gość: Wujek Super Rada Re: prezent ślubny IP: *.chello.pl 01.07.06, 22:07
      daj ciała - to najlepszy prezent
      • venus99 Re: prezent ślubny 01.07.06, 22:28
        chrzesniakowi????????
        • Gość: Ewa Re: prezent ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:16
          LUDZIEEEEE po co ta cała szopka ze ślubami!!!!!! toż to PORAŻKA. Nie żeńcie
          się!!!
    • Gość: Gargamel 2i1/2 Re: prezent ślubny IP: *.chello.pl 02.07.06, 19:29
      wybaczcie kielczokowi - zjadł szynkę z lidla i dlatego bredzi
    • Gość: anka Re: prezent ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:36
      Dwa lata temu mój ojciec dał na prezent ślubny swojemu chrześniakowi 1000zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka