Gość: asia IP: 81.219.132.* 24.06.06, 17:19 czy macie jakis pomysł na prezent ślubny od chrzestnej?? a może gotówka , to ile?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: prezent ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:49 ja kupiłam w NATASZY obrazek ikonę ze dodatkiem srebra strzał w dziesiątkę - wisi już w pokoju chrześniaka 9 lat, bardzo chwalono ten prezent + szkaplerz złoty Kasa to min.500 wolałam kupić mniej mnie to kosztowało Są łyżeczki na których graweruje sie datę chrztu "plater" i jako dodatek do kasy się daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy Re: prezent ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:02 Bóg opętał cię do tego stopnia, że nie potrafisz już czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: prezent ślubny IP: 81.6.130.* 02.07.06, 21:58 To naprawdę "strzał w dziesiątkę" Droga "kika" - trzeba mu było jeszcze kupić gustowny MOHEROWY BERECIK na stare lata oraz zestaw do odbioru Telewizji "TRWAM" i Radia "Ma-Ryja". Ostatecznie może przecież kiedyś zostać ŚWIĘTYM koscioła Wa- tykańskiego bez koniczności wymordowania setek "NIEWIERNYCH". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Zapytaj młodych:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 22:05 Jeśli młodzi mają po 20 lat i mieszkają z rodzicami a dopiero po ślubie mają się zamiar przeprowadzic "na swoje" to możesz kupić wszystko, co przyda siędo domu - np. zastawę stołową, eleganckie sztućce, albo zrobić z dwiema innymi rodzinami zrzutkę i kupić np. pralkę czy lodówkę - z pewnością będą zadowoleni, warto jednak najpierw porozmawiać z młodymi, może po prostu powiedzą,co chcieliby dostać. My z narzeczonym mamy nieco inna sytuację - każde z nas ma urządzone na full własne mieszkanie, nie potrzebujemy niczego,dlatego przy roznoszeniu zaproszeń mówiliśmy wprost, ze nie chcemy prezentów tylko gotówkę - która przeznaczymy na podróz poślubną albo na kupno nowego autka dla któregoś z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Super Rada Re: prezent ślubny IP: *.chello.pl 01.07.06, 22:07 daj ciała - to najlepszy prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: prezent ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:16 LUDZIEEEEE po co ta cała szopka ze ślubami!!!!!! toż to PORAŻKA. Nie żeńcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel 2i1/2 Re: prezent ślubny IP: *.chello.pl 02.07.06, 19:29 wybaczcie kielczokowi - zjadł szynkę z lidla i dlatego bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: prezent ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:36 Dwa lata temu mój ojciec dał na prezent ślubny swojemu chrześniakowi 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś