Gość: Mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:15 Teraz czas na Ślichowice a zwłaszcza na nowe ulice obok Malikowa sytuacja jest identyczna.Czekamy na interwencje Administracji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kia Re: Bezpieczniej na osiedlu Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:53 a gdzie jest osiedle Zacisze ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Bezpieczniej na osiedlu Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 03:10 Zawsze myślałem, że Zacisze to osiedle domków w pobliżu ulicy Spacerowej ale widać się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Bezpieczniej na osiedlu Zacisze IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 27.07.06, 11:02 Zacisze jest to sąsiednie osiedle do Barwinka!!!!!!Jadąc ściegiennego w strone np.Bilczy ,Jędzrzejowa po prawej stronie za barwinkiem taki bloki z zielonymi pasami !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr G. to chyba wlasnie od grochu IP: 207.235.53.* 27.07.06, 18:37 Bo piszesz jakby twoja glowa o sciane. Jak nie znasz jezyka polskiego to wroc do podstawowki i spytaj pani od polskiego co znaczy 'wystawac' (oprocz znaczenia ktore wszyscy znaja). Albo po prostu zajrzyj do Slownika Jezyka Polskiego (wiesz co to takiego? wiesz w ogole co to slownik? czy tez trzeba Ci wytlumaczyc?). A po co bramy? Po to m.in. wlasnie zeby ciezarowki nie wjezdzaly na uliczki osiedlowe balwanie. Wiec czep sie psiego ogona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Zacisz Re: G. to chyba wlasnie od grochu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:33 Popieram twoją wypowiedź "xtrmntr".A co do ławeczki,która ma tylko jeden szczebel, dzięki właśnie młodzieży,która nad ową ławką się pastwiła (jesienią i zimą),to nalezy wspomnieć to, że jak ktoś coś niszczy-to mu jest nie potrzebne.W związku z powyższym o jaką tu wymianę czy naprawę ławki chodzi.Właśnie już teraz o godz.19.30 na owej ławce z jednym szczeblem (między blokami Szwedzka 8 a 10), siedzi piątka młodych gniewnych i czeka na resztę kompanów, co by rozprawiać o tym i o niczym do godz.0.30 a nieraz i dłużej.Gdzie sa rodzice tych młodych ludzi i czy ich w ogóle nie interesuje co porabiają i gdzie do tak późnej pory?To jest widocznie bezstresowe wychowywanie,które mamy w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody mieszkaniec Macie groch zamiast mozgow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:36 Panie/Pani mieszkancu. Tak sie sklada ze to ja wlasnie bylem tym jednym z tych pieciu mlodych gniewnych ktorzy wczoraj "wystawali" na slynnej jednoszczebelkowej laweczce. Jesli chcecie wieczorem spac, przeszkadza wam to ze zachwowujemy sie zbyt glosno to przeciez mozna to powiedziec w stylu: "chlopcy badzcie ciszej bo moje dziecko nie moze spac", wtedy gwarantuje ze uciszymy sie. Lecz wy nie potraficie normalnie, myslicie ze jestesmy patologia z rodzin alkoholikow czy narkomanow. myslicie ze wszystko co zlego na osiedlu to my. Biorac chodzby ostatni przyklad gdy stalismy na owej lawce i nagle uslyszelismy glos ktorym w razie czego bylo zgaszone swiatlo, niemila Pani straszyla nas policja w przypadku gdu nie rozejdziemy sie. Wierzcie ludzie ze takie gatki zadnego mlodego nie przekonaja tylko jeszcze bardziej zmotywuja do zrobiena na zlosc. I jeszcze jedno, nie potraficie dopuscic do tych waszych lepetyn ze to rowniez nasze osiedle na ktorym mamy swoje domy i naprawde o nie dbamy. Na koniec dodam zebyscie nauczyli sie rozrozniac "mlodych gniewnych" z waszego wlasnego osiedla ktorzy po prostu chca sobie miedzy soba porozmawiac i cwaniaczkow przebywajacych na naszym osiedlu mieszkajacyh nieopodal naszego pieknego, spokojnego, bezpiecznego i jakze urokliwego osiedla jakim jest zacisze. P.s Pani/Panie mieszkaniec, interesuja sie nami rodzice i nie wiem czy nawet nie bardziej niz tymi wszystkimi malymi gowniarzami z przedzialu 7-14 lat ktorzy czasem robia na tym osiedlu co im zywnie podoba lecz potem wszystko jak zawsze jest na nas. Wiec to moze jest to "modne ostatnio" bezstresowe wychowanie.To wszystko.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:37 Trzeba poprosić ? dziwne. To Ty młdy nie wiesz że po 22 wypadabyć ciszej lub przenieś towarzyskie rozmowy w miejsce gdzie nikomu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody mieszkaniec Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:57 Wiem ze wypada byc, lecz co mam poradzic w momencie gdy rozmowa dalej sie ciagnie a nie ma u nas na osiedlu miejsca w ktorym moglibysmy spokojnie gadac bez "narazania sie" nadwrazliwym mieszkancom. I naprawde krzyki z ciemnych okien w stylu: "wynocha do domu bo zadzwonie po policje" naprawde nie sa skuteczne i nie beda. Czy trzeba az tak? Czy nie umiecie inaczej? Przeciez mozna powiedziec to normalnie, ale wy myslicie ze trzeba gowniarstwu pokazac. Powiem jedno: gowno wam to da, i prosze nie traktowac tego jako grozba bo to nie jest grozba tylko jasne przedstawienie sytuacji. Nie bede sie nigdzie przenosil bo od tego mam swoje osiedle by to wlasnie na nim spotykac sie z najblizszymi znajomymi. Chcecie drodzy mieszkancy naszego osiedla doswiadczyc ciszy w te upalne noce? Prosze bardzo, mozecie sie wykazac. Wystarczy ze na spotkaniu mieszkancow wymyslicie lokalizacje lawki w ktorej bysmy wam nie przeszkadali. Ale nikomu nie chce sie tym zajac, wolicie pisac interwecje do gazet i straszyc nas ze zostaniemy przez was pogonieni, nawet cieciowi konserwatorowi ktory mial nam zamontowac deski na naszej laweczce. I czekamy juz sobie ze 3 miesiace i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Macie groch zamiast mozgow IP: 80.48.255.* 28.07.06, 11:10 Szczerze mówiąc to podobają mi się wypowiedź "młodego mieszkańca". Młody myślący człowiek. I o ile pamietam w wieku nastu lat w wakacje również i ja spotykałem się ze znajomymi pod blokiem - i powiem tak - miło wspominam te wieczory. Uważam ze były czescią mojej młodości i radziłbym wszystkim pokrzykującym na taką młodzierz jak "młody mieszkaniec" żeby raczej spojrzeli na siebie, a nie zajmowali się w ten sposób jaki to prezentują młodymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Zacisz Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:01 Młody Kolego Mieszkańcu, każdą rozmowę, która się ciągnie, można zawsze podsumować lub zakończyć (tylko trzeba chcieć i mieć jeszcze odwagę z tym wystąpić do swojego forum słuchaczy).W każdej grupie jest jeden tzw. "góru",którego wszyscy - się słuchają.To jest coś w rodzaju dowódcy drużyny,ale Ty młody kolego nie wiesz na ten temat nic - bo wojsko Ci obce lub wręcz szkodliwe, ale to tak - na marginesie.Więc wyciągnij sam wnioski ze swojego zachowania (oczywiście jak potrafisz - w co wątpię) i reszty "drużyny" po godz.22. PS.A jesli chodzi o remont "ławeczki", to proponowałbym "drużynowe złamanie ostatniego jej szczebla", przed całkowitą jej likwidacją -niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Młodzi Gniewni":P Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:14 Prrrrr szalony!!!!! Mieszkaniec Zacisz- JAPA KONIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie damy wyburzyc naszej ławeczki!!! Lepiej zajmijcie sie remontem i obiecywanej drugiej ławki i kosza obok niej bo wam śmieci przeszkadzają!!! dzieci radnego Jacka W. zachowuja sie głosniej niz my,próbując siebie przekrzyczeć!!! To tylko kawałek drewna (ławka) a dla nas to jest cała młodosć!!! P.S. jak chcecie miec cicho to przeprowadzcie sie na wies gdzie psy członkami wode pompują!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PitBull Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:33 Takim zachowaniem to na pewno "ławeczki" nie uratujecie i tego typu wyzwiskami.Raczej to "Wy bedziecie wodę na wsi pompować - w końcu macie wakacje, a na wsi wszystko schnie". To jest następny kamyk za...likwidacją ławeczki. W ten sposób nie wygracie i nikt z reszty mieszkańców, Wam się - nie podporządkuje. W końcu nie jesteście - tu najważniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody mieszkaniec Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:08 Panie mieszkaniec zacisz, wiadomo ze mozna, wszystko mozna. Tak jak pisalem i my mozemy, mozemy sie jakos do was dostosowac. Lecz napewno nie w przypadku gdy bedziecie nas gnoic, grozic pogonieniem i nazywac patologia i chuliganstwem. Jestescie jak te stare babcie co sluchaja RM i myslicie ze kazdy mlodzieniec z papierosem czy taki ktory siedzi do poznych godzin nocnych to chuligan/bandyta/recydywista. Rozumiem, to co dzis przedstawia TV nie napawa nikogo optymizmem co do jutra. Ale powinniscie sie nauczyc rozrozniac mlodych ludzi i umiec dzielic ich pomiedzy tymi w miare normalnymi a patologia i innymi podobnymi. Wbrew temu co myslicie to jestesmy wlasnie tymi w miare normalnymi mlodymi ludzmi. To ze siedzimy wieczorem na lawce nie znaczy ze jestesmy patologia czy chuliganstwem. Czy mozna byc chuliganem gdy tylko glosno sie mowi? Cos mi sie zdaje ze chyba nie bardzo. Wiec puknijcie sie w te wasze lby i rowniez czasem zastanowcie nad soba, pomyslcie ze komus innemu przeszkadzaja wasze glosne klotnie rodzinne w ktorych ku*** to co drugie slowo, glosne imprezy czy "tylko" puszczanie muzyki do poznych godzin nocnych. Nie mowie ze my tak nie robimy ale zastanowcie sie czy innym to nie przeszkadza. Bo sami tez nie jestescie swieci i wierzcie ze z perspektywy naszej laweczki mozna naprawde dobrze poznac naszych sasiadow z naszego wspanialego osiedla zacisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:18 Czy my Wam tak na prawdę przeszkadzamy? Czy może to Wy macie fobie, wydaje Wam się, ze to osiedle to VIPy, że tutaj ludie chodzą jak w zegarkach? Czy Wy za wcześnie straciliście swą młodość? Powiesz, ze wtedy były inne czasy. Ale co z tego. Teraz są wakacje, kazdy chce odpocząć i się zrelaksować. Artykuły tego typu są smieszne, rozmawiałem na ten temat z wieloma młodymi ludźmi, którzy to potwierdzili. To Wy wydajecie się na posmiewisko ogółu. Za wcześnie straciliście młodość ? A może wasza młodość ogranoczona była do przysłowiowego "trzymania pod koszem" . Czy tymże zastraszaniem, poprzez lokalna gazetę, co jest wg. mnie totalnym tchórzostwem, macie zamiar coś polepszyć? Każdy jest mocny w gębie, tutaj, na forum, wślepiony w monitor, siedzący ze słownikiem wyrazów obcych. ale czy stać Was na to, drodzy mieszkańcy, ktorym tak przeszkadzamy, aby wyjść i porpzmawiać? Albo zbudować jakieś miejsce dla nas - młodych, abyśmy mogli spokojnie posiedzieć i porozmawiać, niezakańczając rozmowy o jakiejś określonej porze, jak by miała nastapić "godzina policyjna". Rozumiem, ze godz. 22.00 jest uznawana "dedlajnem" hałasu, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Czy Wy za młodych czasów nigdy się nie bawiliście? Czy może Wasza zabawa kończyła się o 22. Powiedzie, że tak nakazuje kultura - cięka riposta. Pozatym nie mamy naszego góru, to nie są gangi, to nie jest menelstwo, to jest młodość, którą, w czym coraz bardziej jestem przekonany, Wy utraciliście zawcześnie. I prosze mi tutaj nie pisac że mam używać Słownika Poprawnej Polszczyzny, bo nie liczą się błedy tylko treść. A taka riposta jest tylko wyrazem Waszej słabości. A wiąząc uruchomienie bram ze przyszłym zmniejszeniem huligaństwa - nic nie wiecie. Zapraszam na inne osiedla, zapraszam do innego miasta. Jesteście zbyt rozpuszczeni, zwróccie uwagę jakie są realia. My nic nie niszczymy, nic nie kradniemy, nie handlujemy telefonami pod klatkami, nie zygamy pod balkonami, nie rzucamy kamieniami, ludzie, to co Wy opowiadacie to jest poprostu chore! Dajcie jakies dowody, wyjdzcie do nas i porozmawiajmy jak cywilizowani ludzie, nie przez okna, kiedy krzyczycie - "Zamknąć się, bo zadzwonie na policję, gó..arstwo!" , nie poprzez smieszne artykuły o "Chuliganach z Zacisza", tak nie ma sensu "walczyć". Zachowujecie się nader dziecinnie, niewyłażąc ze swej piaskownicy. Może My myslimy inaczej od Was, ale to przeciez wy jesteście mądrzejsi, to Wy powinniście podejść i powiedzieć: "Słuchajcie, jest już taka pora, mogli byście trochę ciszej." W tedy nie ma problemu, taka kulturalna wypowiedź jest zawsze mile widziana i odebrana w porządku. Czy to taki duzy problem o coś poprosić? Przecież nie powiemy "zamknij się". Nie obrzucimy żadnymi epitetami, jak to ponoć robimy. Ale zachowaniem " zamknąć się gó..arze" - nic się nie wniesie. Przyjeżdzająca policja też nic nie wniesie. Co my jesteśmy do cholery kryminalistami? Nie znacie nas i nie możecie nas oceniać. I wypraqszam sobie mówienia ckolowiek o naszym wychowaniu, bo to jest przegięcie. Cfaniactwo zza ekranu. Pan który pisał o tym, że sami zdewastowaliśmy nasą łakę grubo się myli. To nie my, choć tak trudno w to uwierzyć, bo przecież jesteśmy waszymi "chuliganami". Zastanówcie się nad sensem całej tej dzieciniady. Czy naprawdę zabrakło Wam odwagi? Brak desek zgłaszaliśmy wiele razy. Jak widać, nadal desek nie ma. Może to będzie tak jak z dojazdem od strony Czachowskiego... O kosz też prosiliśmy, nawet jakiś stary, żeby był - jak widać, nadal go nie ma. Istna błogość przez 9 miesięcy. Więc naprawdę Wam się nic nie dzieje, że przez 3 miesiące , ktos raz na jakiś czas może głośniej prowadzic rozmowe. Nie wierze, ze przez to nie mozna spać. Nie wierze, że aż tak przeszkadzamy. Mnie śmieszą te wypowiedzi. Wy się boicie. Zatem bójcie się dalej i publikujcie te dziecinne wypowiedzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody mieszkaniec Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:55 Jeszcze jedno panie mieszkaniec zacisz, mianowicie jest Pan w stanie obrazac nas i ponizac na tym forum. A czy bedzie Pan na tyle odwazny by powiedziec nam to prosto w oczy lub chociaz mi na osobnosci? Jestesmy/Jestem chetni/y do podjecia dialogu na temat jakiegos rozwiazania ale wtedy i tylko wtedy gdy dostrzezecie w nas myslacych, nie zepsutych i nie ogarnietych polswiatkiem ludzi i bedziecie w stanie z nami powaznie porozmawiac. W innym przypadku nie ma to najmniejszego sensu, i mozemy dalej wymieniac sie myslami na tym forum, ciagle sie wyzywajac i ublizajac. Bo nie damy sobie w kasze dmuchac. Nie pozwolimy sobie przypiac plakietki "chuligani z zacisza". Jest godzina 23.51, i co? Na naszej laweczce pusto, nasza laweczka jest juz sama i odpoczywa w oczekiwaniu na jutro. Rozmawialismy dzis przy niej na temat tego watku, bylo to tak glosno ze jestem prawie pewien ze musial Pan slyszec chociaz kawalki naszych wypowiedzi... To wszystko na dzis. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Mieszkaniec Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:38 Więc dopieliście swego. Ławeczka właśnie jest demontowana. Wystawialiśmy do was rękę w celu jakiegoś konsensusu. Nie to nie. Macie nas dalej za chuliganów skoro zostało to zrealizowane. Więc najwidoczniej musimy sie nimi nauczyć być i zacząć rzygać pod balkonami, handlować telefonami, ku**** kolpaki i straszyc dzieci. Naprawdę za mało macie emocji na tym osiedlu, więc chyba nadszedł czas na terapię wstrząsową. Jeśli nie zaczęła się ona wczoraj... Nie z naszej inicjatywy... To wszystko nadrazliwa choloto co chce sie nachlapac i zmieniac cudownie swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Macie groch zamiast mozgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:41 No i pięknie tchórze. Pięknie to rozegraliście. Trzęsiecie portami i baliście sie do nas wyjść? Tak się zachowaliście ? No to powodzenia w przyszłości ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PitBull Re: Bezpieczniej na osiedlu Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:13 Przedstawicielu "Młodych Gniewnych" używający tekstu PrrrKoniu itd.proponowałbym Ci, zdać raport ze swojej codziennej służby "na ławeczce" do godz.0.30, kopytniakowi Rafałowi wraz ze swoim wozakiem. Podpowiedź - spotkasz ich o godz.5.20 codziennie, jak zdążają po ul.Sciegiennego do Zieleni miejskiej. Wówczas to uzyskasz,myślę od wozaka - podręcznik komend końskich typu PRRR,HETTA,WIOO - a które Ci są dotąd obce. Stosujesz je ze słyszenia - nie wiedząc jakie mają znaczenie w praktyce. Słowem jesteś dyletantem totalnym lub łancuchowym inteligentem i nie wchodź w polemikę ze mną - 16-17 latku (gdyż język twój cię demaskuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koksu Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:54 Zamiast robić jakieś bramy, furtki (które oczywiście zaraz będą skradzione)to zajijcie budowaniem sie drogi osiedlowej. Od początku istnienia Zacisza droga doprowadzająca do osiadle zbudowana jest z betonowych płyt. Między płytami są wielkie odstępy przez co komfort jazdy jest porównywalny z jazdą na koniu. Płyty są popękane i wygląda to raczej na wiejską uliczke niż droge osiedlową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.R.O.S.T.Y Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:21 Mieszkam na osiedlu o którym mowa . Moje okno znajduje sie vis-a-vi ławeczki .Moim zdaniem młodzi ludzie spotykający się przy niej nie czynią żadnych szkód. Oprócz sporadycznie zdarzających się wulgarnych słów nie widze żadnych objawów huligaństwa.Zawsze gdy przechodzę koło nich przesuwają się i mówią grzecznym tonem "dzień dobry".Są to po prostu młodzi ludzie lubiący spędzać wolny czas w ten sposób.Dlatego zgadzam się z wypowiedzią pana Koksa i uważam że na osiedlu są pilniejsze rzeczy do zrobienia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:22 Dobrze, że jest choć garstka osób, ktore to zauważają... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Baśka Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:27 Panie P.R.O.S.T.Y zgadzam sie z Panem/Panią w 100% procentach!!! Jestem mieszkańcem Zacisza i również mieszkam vis-a-vi ławeczki i sam równiez na niej siedze!!Lecz kiedys trzeba isc do domu i kiedy mnie juz na ławeczce nie ma, a inni moi rówieśnicy sie tam znajdują to ich rozmowy mi w niczym nie przeszkadzają!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:21 A gdzie boisko...? Nic tylko szum wentylatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.R.O.S.T.Y Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:38 Nie rozumiem ludzi , którzy na siłę wyszukują sobie w życiu problemy . Zamiast zająć się powarznymi sprawami robią "z igły widły". Proszę dać żyć młodzieży ,niech się cieszą życiem dopółki mogą .Naprawdę ich zachowanie nie jest powodem do wszczynania tego typu postępowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:28 Odp.dla KOKSU Droga prowadząca do osiedla po płytach jest poza działką,jaką zajmuje os.Zacisze.Granica owej działki biegnie po ogrodzeniu osiedla w/w lecznicy zwierząt p.Kwiecińskich i parkingu p.Kałużnego. Wobec tego kwestia dojazdu do osiedla jest w gestii miasta.To dla wyjaśnienia p.KOKSU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binladen Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 08:22 Po co wam wieśniaki droga większość was którzy mieszkają na Zaciszu wyprowadziła się ze wsi i tam dróg nie mieliście i teraz jak widze jak dojeżdżacie do Zacisza to jest jeden kurz nikt nie zwolni że ktoś idzie z dzieckiem czy starsza osoba idzie w się pierw sami nauczcie kultury a nie czepiacie sie młodych według mnie powiniście się pozamykać w klatkach wielki mi vipy śmiecie nie vipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psajdak 31.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:59 To co dzisiaj miało miejsce na osiedlu to tylko i wyłącznie zasługa mieszkanców.. Weźcie to pod uwagę kiedy będziecie czytać kolejny artykuł .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Gadanie o pierdołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:33 Dzisiaj to już przesada... Tragedie dzien po dniu... Odpowiedz Link Zgłoś