Dodaj do ulubionych

Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielcach:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:16
1. W którym miejscu w Kielcach lub okolicy najbardziej lubicie spędzać czas?
Nie chodzi mi tu o jakieś kluby, ale po prostu o jakieś miejsce typu np. park.
Choć jeśli kogoś ulubionym miejscem jest jakiś pub, kino czy nawet jego własne
podwórko to proszę o taką właśnie odpowiedź.
2. Które miejsca w Kielcach i okolicy pokazalibyście przyjezdnym?
Obserwuj wątek
    • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:19
      mnie osobiście bardzo podoba się wyremontowana ul. Sienkiewicza. Mam nadzieję że
      Rynek będzie wyglądał co najmniej tak samo ładnie i remontu doczekają się
      wszystkie uliczki w tej okolicy i kamienice przy nich stojące.

Przyjezdnych zabrałbym w Kielcach na pewno na ul. Sienkiewicza, Kadzielnię,
      Telegraf, Karczówkę, Biesak
      a w okolicy na pewno Jaskinia Raj, Chęciny, Dąb Bartek, Łysica i Święty Krzyż
      • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:45
        A czy wiecie co stanie się z uliczkami Małą i Dużą, po remoncie rynku i
        śródmiejskiej części ulicy Warszawskiej. Czy pójdą do remontu między Rynkiem a
        Sienkiewicza?, a może od Rynku, aż do Katedry. A inne ulice: Leśna, Leonarda i
        inne? co z nimi będzie? Jeśli będą wyglądały tak samo jak Sienkiewicza to byłoby
        przepięknie. Jeszcze kamieniczki poodnawiać.
    • jurek_inw Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 17.09.06, 22:41
      Zamkowa, Wzgórze Zamkowe.
    • Gość: SmurfMądrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:10
      Wzgórze Zamkowe i ulica Zamkowa,Park oraz Ogród WŁoski są wyjątkowe
      w skali Polski.
      Spotkalem kiedyś slawnego architekta z Wiednia-byl zdumiony urodą tego miejsca.
      Gdyby tak jeszcze udala się rewaloryzacja Więzienia.Pomysl zlokalizowania
      tam warsztatów wzornictwa jest genialny.W miejscu tortur,egzekucji
      powstaje użytkowe piękno.W sposób godny ożywi to ponure lecz piękne miejsce.
      Nr.2-Sienkiewicza.
      Nie znam nikogo komu Kielce po zwiedzeniu nie podobalyby się.
      A herbatę na kieleckiej wodzie Krakusy i Warszawiacy piją seryjnie.
      Moje miasto jest jest prowincjonalne w dobrym znzczeniu tego slowa.
      Male,spokojne,urokliwe.Nawet ze Śródmieścia do lasów i pól jest blisko.
      I to jest piękne.Miasta historyczne budowane byly dla ludzi.
      Wspólczesne miasta budowane są z myślą o wygodzie samochodu.Ludzie
      wydają się dodatkiem.Potworne,zwyrodniale miasta amerykańskie nie mają nawet
      chodników(poza down town).W cudownym Paryżu spędza się w aucie od 2 do 6 godz.
      Chore zjawisko.Cieszmy się ,że mieszkamy w mieście o ludzkiej skali.
      • Gość: tak jest Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.gv.edu.pl 17.09.06, 23:19
        Zgadzam się w 100%.
      • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:37
        i ja się zgadzam. Ludzka ta skala naszego miasta:)
    • baciok Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 17.09.06, 23:20
      Mieszkałem w Kielcach 5 lat w latach osiemdziesiątych. Mam straszny sentyment
      do tego miejca. byłem w Kielcach w sierpniu po 20 latach. Jest jeszcze
      piękniejsz.Podoba mi się wszystko a szczególnie Kadzielnia. Chociaż dużo jeżdże
      po świecie to Kielce są moją wielką Miłością.
    • jurek_inw Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 18.09.06, 00:29
      Są w Kielcach tak wspaniale miejsca, z ktorych widac duzą czesc miasta jak na
      dloni. Szczegolnie pieknie wyglada to noca. Takie miejsca to np. wzgorze na
      osiedlu Słoneczne Wzgórze, ktore znajduje sie od strony osiedla Bociankek czy
      tez okolice ulicy Radostowej. W innych miastach nie spotka się tak fajnych,
      naturalnych punktów widokowych.
      • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:35
        O tak, dokładnie. Piękne są miejsca o których mówisz i widok z nich. Ja jako
        mieszkaniec południa Kielc uwielbiam patrzeć na miasto z Telegrafu, na
        Pierścienice mam trochę dalej, ale widok też piękny.
        A propos widoków byłem niedawno (nie po raz pierwszy zreszta)na zamku w
        Checinach. Z tej najwyższej wieży widok przepiękny. Duża częśc Kielc zasłonięta
        przez okoliczne wzgórza, ale i tak pięknie nasze miasto widać. Widziałem również
        całe pasmo Łysogór od Łysicy po Święty Krzyż, tak dobrej widoczności tam jeszcze
        nie miałem nigdy. No i widok na zachód również cudowny, ach te nasze malownicze
        Góry Świętokrzyskie
    • pisdolek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 18.09.06, 02:04
      Najpiekniejsze miejsca w Kielcach sa w kieleckich inwestycjach u niejakiego
      jurka. Buduje sie, buduje, ale w Radomiu buduje sie wiecej i lepiej. Naczelny
      architekt Koprzywnicy kieleckiej.
      • Gość: Filip Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.dsl.bell.ca 18.09.06, 05:27
        ...powiedz pisdolu jaki sens ma twoj powyzszy wPiS...

...widac ze wybory w pelni, bo pojawily sie przy watakch kolorowe
        kropidelka...to oznacza pelna kontrole materialu jaki tu dociera....
        ...zartowac wolno z PiSu, rzadu, naszych reprezentantow ale nie wolno
        krytykowac naszych "aljantow" w drenazu niewolniczo zorganizowanej
        Polski....nie wolno krytykowac zlodzieji jako ze zlodziej to tak jak przyrodnia
        matka polskosci...nie wplno krytykowac lewackich ksiezy, nie wolno krytykowac
        ubecji robiacej media, nie wolno krytykowac adminow innych forow tej samej
        sieci bo to moze sie nie podobac pany wlascicielowi...Gazety Wyborczej...ubecja
        czuwa nad stanem ideologicznym Polski.....
        • Gość: bubak Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:54
          kropidełka żeby kontrolować?!?!?!
          a nie tak szpileczka, która ma na celu przypięcie wątku na górze, żeby każdy
          mógł sobie przeczytać gdzie można fajnie spędzić czas?
          Niektórzy kielczanie sami nie wiedzą co w mieście mają, więc fajnie żeby coś
          wiedzieli i ewentualnie zobaczyli takie miejsce.
          Dla przyjezdnych (odwiedzających nasze forum mieszkańców innych miejscowości)
          może posłużyć to np. do zaplanowania sobie jakiejś wycieczki, czy chociażby
          sporządzenia listy miejsc, które chcieliby zobaczyć.

Nie dawno z kolegą byłem na Telegrafie (kolega ma 20 lat) i mówi mi że fajny
          jest stąd widok. Pytam: to co nie byłeś tu nigdy?. On mówi: nie.
          A mieszka prawie że przy wejściu na Telegraf. Ten watek jest potrzebny. Ludzie
          powinni poczytać i zobaczyć w mieście to czego jeszcze nigdy nie widzieli.

Ja wiem, że na Sienkiewce każdy był (chociaż wydawało mi się że na Telegrafie
          też), ale wiele do zobaczenia jest na obrzeżach miasta, w okolicznych
          miejscowościach i to jest coś co należy promować czym się należy chwalić, bo
          naprawdę, mamy czym się pochwalić
          • Gość: jasiek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.netcity.pl 18.09.06, 13:52
            > Nie dawno z kolegą byłem na Telegrafie (kolega ma 20 lat) i mówi mi że fajny
            > jest stąd widok. Pytam: to co nie byłeś tu nigdy?. On mówi: nie.
            > A mieszka prawie że przy wejściu na Telegraf.

heh, ja ostatnio bylem pierwszy raz w zyciu na wietrzni, niestety byla noc i
            malo widzialem ;)
        • Gość: do Filipa Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:10
          Filipie, czy po każdej wypowiedzi jaką umieszczasz na forum, możesz umieścić
          tłumaczenie na polski
    • Gość: ssslawecki Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.onkol.kielce.pl 18.09.06, 08:02
      Najbardziej lubię 7 wzgórz, na których rozłożone są Kielce. I niedalekie okoliczne też... Związany najbardziej jestem z Pierścienicą (Władczynią Pierścieni ??? ;-) )
    • pisdolek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 18.09.06, 15:06
      Najpiekniejsze miejsca w Kielcach to te stare rudery nawet obfotografowane
      przez jednego starego fotografa. Ach , jakiez te rudery historyczne,
      autentyczne, i stare jak samo miastko. Uwielbiam patrzec na nie od switu do
      zmroku z jedna lezka w oku. Druga trzymam dla paskudnych blokowisk. W Kielcach
      nie ma nic procz pieknych widokow na rozpadajaca sie starzyzne lub zasiedlone
      miastowa wiocha blokowiska. Pozostale widoki mozna sobie darowac.
      Sadzac po tlumach turystow szczekam z oddali - im starsza rudera tym
      piekniejsza. Pozdrowienia dla burka na lancuchu w oplotkach.
    • Gość: edyta Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:08
      moje Kielce to moje miejsca a sa nimi niewatpliwie urokliwy sam w sobie Sw
      Krzyz ,Karczowka....ja ogladam z dalekiej perspektywy z okna..przepiekne pasmo
      Radostowej dzis cieszylam oko jak wracalam z
      Ameliowki...Kadzielnia ..odremntowana ul Sienkiwicza to tam ciagne
      przyjezdnych:))....Kielce maja cos w sobie mowia tak ci ktorzy tu pierwszy raz
      zawitaja...i wracaja:))

• pisdolek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 18.09.06, 17:02
        Obawiam sie, ze wielu przyjezdza, popatrzy i wiecej tam nie wraca bo Kielce nie
        tylko kojarza sie ze slawetnym Klerykowem, one sa jednym acz niewielkim
        Klerykowem podszytym miasteczkiem. Nie ma to jak slumsy Nowego Jorku.
        • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:39
          wielu mówi, że nie jest tu fajnie, ale jak przyjadą zmieniają zdanie.
        • Gość: edyta Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:39
          oj nawet nie wiesz ja sie mylisz:))...przeciez nie o zabytki tu chodzi:))czy
          piekne widoki:)) chociaz co niektorzy sie w nich zakochali:))a o
          Kielczanki:))...a Wy jak zwykle nic nie doceniacie:)))
          • Gość: o tak Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:48
            tak Edytko tu masz racje. Kielczanki to jednak Kielczanki
          • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:20
            moja dziewczyna nie jest Kielczanką, ale ogólnie to Kielczanki są przepiękne. A
            może moja dziewczyna kiedyś też zostanie Kielczanką. Bardzo jej się u nas w
            mieście podobało, szczególnie Sienkiewicza (Plac Artystów i dzieci kąpiące się w
            fontannie), Kadzielnia (zróbmy remont tego amfiteatru) oraz...zalew miejski i
            wierzby w Parku Miejskim:)
    • zolo1 Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 18.09.06, 19:16
      Uważam,że najbardziej urokliwą miejscówką naszego CK miasta są okolice źródełka
      przy ulicy Staszica.Uwielbiam też moje brudne,szare podwórko na blokowisku.Nie
      ma co :P
      • Gość: też Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:08
        zgadzam się piękna okolica i park również, ale jak dla mnie nadal Sienkiewicza i
        te dwa place Artystów i ten przy 4 porach roku (jak on się w końcu nazywa?)
    • Gość: budda Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:25
      zachęcam również do wpisywania tego co podobało sie w naszym mieście i okolicy
      przyjezdnym, którzy mieli okazję gościć w Waszych domach.

Co im się podobało, jak również co według nich należałoby w naszym mieście poprawić.
      Was również zachęcam do wpisywanie pomysłów na zmianę wyglądu niektórych miejsc
      w mieście, które dzięki kilku zabiegom kosmetycznym mogłyby również stać się
      wizytówką naszego miasta
    • student.kielce.pl Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 19.09.06, 12:15
      Uwielbiam spacery na Kadzielnię :)
      • Gość: SmurfMadrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:13
        Kadzielnia jest wyjatkowa.
        Ale!Jej urok polega na surowości starego kamieniolomu,a ten ostatnio
        zanika pod chaszczami-samosiejkami.
        Wygolono Chęciny-jest sto razy lepiej.
        Golić też należy Rynek,parking za Magistratem,Psie Górki i kilka innych
        chaszczy.Ni to zieleń ogrodowa,ni parkowa czy leśna.Zbędne "owlosienie".
        • pisdolek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 19.09.06, 18:49
          A nie dalo by sie tez wygolic Smurfa co sie madrala zwie tak samo jak
          zarosniete chwastami Kielce????Wygolic go szczegolnie pod pachami bo cuchnie
          jak Silnica przy ujsciu.
          • Gość: chris Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 03:28
            pisdo lek idż sobie pospaceruj po pachnących slamsach NY bo monitor ci
            najwyrazniej źle służy
        • student.kielce.pl Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 19.09.06, 18:50
          Coś w tym jest, to prawda...

A tu mam super zdjęcia nadesłane przez jednego z internautów. To był koncert na
          Kadzielni z dnia 8 września

www.student.kielce.pl/index.php?gallery=60
    • Gość: salonowiec Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:24
      A w szczegolności od kilku nocy cudowne jest Uroczysko między blokami X-cio
      piętrowymi. Dzięki ciemnościom egipskim nie musimy odwiedzać ojczyzny faraonów,
      chociaż właściwie "Faraon" był nasz. Przebywając samotnie każda niewiasta może
      skosztować przymusowych kontaktów "miłosnych" a krzyki wzywające pomocy
      całkowicie giną w tych ciemnościach. Natomiast normalką jest u "podróżującego"
      po osiedlu fioletowe oko, rozkwaszony nos i plucie ząbkami. Jednym słowem na
      osiedlu jest przebojowo jak na liście M. Niedźwieckiego <life is wonderful>.
      • Gość: SmurfMadrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:21
        A w szczegolności od kilku nocy cudowne jest Uroczysko między blokami X-cio
        > piętrowymi. Dzięki ciemnościom egipskim nie musimy odwiedzać ojczyzny
        faraonów,
        >
        > chociaż właściwie "Faraon" był nasz. Przebywając samotnie każda niewiasta
        może
        >
        > skosztować przymusowych kontaktów "miłosnych" a krzyki wzywające pomocy
        > całkowicie giną w tych ciemnościach. Natomiast normalką jest
        u "podróżującego"
        > po osiedlu fioletowe oko, rozkwaszony nos i plucie ząbkami. Jednym słowem na
        > osiedlu jest przebojowo jak na liście M. Niedźwieckiego <life is wonderful&
        > #62;.

"Uroczysko" nie jest wadą ani chorobą Kielc.
        Socjalistyczno-betonowo-inwentarskie przechowalnie na siłę roboczą
        stanowią problem od dawnego NRD po ZSRR.
        Francuski wynalazek tak sie komunistom spodobal,że zabetonowali miasta
        Europy Srodkowej i Wschodniej,a także Azji.
        Problem kryminogenny,zdrowotny,estetyczny,kulturowy,urbanistyczny,spoleczny
        itd.,itd.,,,,,,,
        Napewno moje Kielce są tu tylko ofiarą a nie sprawcą.
    • wojciech.domagala S.A.D.Y 20.09.06, 00:33
      przed chwilą o północy przeszedłem z kolegą przez Sady i fragment Szydłówka
      bardzo spokojnie, nikt w nas butelką nie rzucił
      • Gość: są na Węgrzech Re: S.A.D.Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:50
        wszyscy pojechali obrzucać sie w Budapeszcie:)
    • Gość: SmurfMadrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:46
      Karczówka.Pocztówkowy,malarski pejzaż.Krajobraz w obie strony.
      Gdyby tak jeszcze braciszkowie piwo warzyli i trocha klasztor otworzyli szerzej,
      nawet dla grzeszników-a nuz sie nawróci.
      • Gość: bubak Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:48
        o tak frekwencja by się zwiększyła niewątpliwie:)
        • oryganion1 Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc 22.09.06, 09:31
          juz nie mówiac o smrodzie
    • Gość: ckamil Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:42
      tylko czemu te budy na Sienkiewce co chwile stoją? Ja nie mam nic przeciwko
      takim budom, ale nie na głównym deptaku miasta. Kiedyś idąc w okolicach godziny
      11 naprawdę ciężko było mi się przecisnąć. A przecież nie są to godziny jakiegoś
      wzmożonego ruchu.

P.S. Za ta wypowiedz zaraz sie dowiem ze nie jestem kielczaninem, moi rodzice
      przybyli tu ze wsi, moj dziadek nie pracowal przy budowie miasta, a co najwyzej
      zbudowal sobie jakas stodole na podworku, a ja jestem ciemny i lecze tu swoje
      kompleksy
      • Gość: SmurfMądrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:41
        > tylko czemu te budy na Sienkiewce co chwile stoją? Ja nie mam nic przeciwko

W Krakowie podobne budy na Rynku stoją i nikomu nie przeszkadza.
        Miasto powinno mieć trochę jarmarcznej atmosfery( patrz Jarmark Dominikański
        w Gdańsku).
    • oryganion1 Stadion! 23.09.06, 10:38
      tak duży kompleks leśny w granicach miasta - to wyjątkowa rzecz - i jeszce do
      tego ze stadem saren!, naturalnymi wrzosowiskami, do tego Biesak i ciekawy szlak
      turystyczny, widokowy, z rzadkimi ptakami- wsród nich bardzo rzadkie gatunki
      dziecioła i wiele innych rzeczy, świetne miejsce dla turystyki pieszej a dla
      rowerów gratka niesamowita
      i to wszystko w zasięgu spaceru lub autobusu - 15 minut
      niewiele miast w Polsce ma taki skarb
      inna rzecz co my z tym robimy

ktos niezle pomyślał i wybudował wiate z kominkiem do grilla i placem zabaw-
      komin juz zaczeto burzyć
      z dziecmi nie bardzo mozna wejsc bo jak tylko jakąs grupa "przyszłości narodu
      wpadnie" nawwet bez piwa - to kur..zaj..itd , wokół walające sie butelki i
      smieci - nie mówiąć juz o ryku motyocyklistów rozjeżdzajacych wszystko wokoło
      itd itd
      ktos pomyślał i wybudował "ściezke zdrowia" - zarasta
      itd itd
      najbolesniejsze dla starszego pokolenia jest poniewieranie tym miejscem każni -
      tu zamordowano ponad 1000 Kielczan - sa tam jeszcze ich groby - wokół śmietnisko
      wiele jest pieknych miejsc w samych Kielcach i poza - takich któych nie ma nigdzie
      większóśc ludzi dopiero z dużej perspektywy może to ocenić
      tylko co my z tymi miejscami robimy - to jest własciwe pytanie
      • Gość: SmurfMadrala Re: Stadion! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:51
        Bardzo trafna opinia!Mamy zloty róg,obyśmy...(nie chcę kończyć)
        • Gość: bubak Re: Stadion! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:18
          jeśli ino sznur się nam ostanie to będziemy mieli spory problem kogo na nim
          powiesić. Kandydatów jest wielu
    • Gość: misterxy Dąbrowa- ul. Warszawska, "park" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:35
      Ja bardzo lubie spędzać czas w "parku" (formalnie nie jest to park/skwer) przy
      ul. Warszawkiej (między tą ulicą- ogródkami działkowymi (wejście od ul.
      Północnej) a obiektami sportowymi, administrowanymi przez KS "Orlęta". Na tym
      terenie znajduje się mały zbiornik wodny (źródełko zasilające Silnicę), a przez
      sam "park" przepływa rz. Silnica. Miejsce bardzo zaniedbane, ale ciekawe i
      atrakcyjnie zlokalizowane- bo w sawym centrum dzielnicy Dąbrowa.
    • Gość: lulek Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.zeork.com.pl 25.09.06, 08:33
      w kinie w lublinie
    • Gość: bubak Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:00
      a czemuż to ten wątek został odpięty? czyżby pięknych miejsc w Kielcach już nie
      było? Czy nie należy się pochwalić przybyszom co mamy do pokazania?
      • Gość: SmurfMądrala Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:19
        Popieram bubaka.
        • Gość: mer Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 06:23
          Slichowice
          • Gość: bubak Re: Nasze ulubione/najpiękniejsze miejsca w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:23
            Slichowice ladnie sie prezentuja tam w okolicach szkoly. Naprawde ladne osiedle
            sie zbudowalo, ale ja wole osiedla domków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka