Gość: Andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 02:13 Panie Mariuszu, z przykrością stwierdzam, nie dostanie Pan mojego głosu. Nie powiedział Pan nic konkretnego. To ja więcej powiem o Kielcach nie ubiegając się o elekcję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysio60 Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszewski.. 10.11.06, 09:16 Odp. dla Andreasa Dla Ciebie może uratowanie tych 60 domów nie jest niczym konkretnym, ale zapytaj ich włąścicieli co o tym sądzą. Może koło Ciebie też kiedyś będą budować drogę i zobaczysz jak to jest, kiedy nikt nie zapyta Cię o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszewski.. IP: 80.54.176.* 10.11.06, 09:35 A ja popieram p.Olszewskiego.Młody,szlachetny,nieskorumpowany człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim40 Re: Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszews 10.11.06, 09:40 I tak byś na niego nie zagłosował bo jesteś zwolennikiem obecnego Prezydenta. Żeby powiedzieć coś konkretnego tzreba mieć konkretne pytania, a na 11 pytań zadanych przez Pana redaktora 9 dotyczyło rzeczy średnio ważnych dla rozwoju miasta. Pytania w stylu: Czy jako prezydent zgodziłby się Pan na Paradę Równości w Kielcach? Czy w kieleckich szkołach należy wprowadzić mundurki dla uczniów? Jakich chciałby Pan mieć zastępców? Czy jest Pan skłonny do zmiany zdania? Kto może mieć na to wpływ? Proszę podać nazwisko człowieka, który jest dla Pana autorytetem. Takich pytań nie zadaje się człowiekowi, który strtuje na urząd prezydenta i potencjalnie może sterować polityką rozwoju miasta przez następne 4 lata . Pytania do Niego to wg. mnie nieporozumienie. Jeśli chodzi o zachęcanie inwestorów to sie zgadzam z Olszewskim, w Kielcach brakuje inwestycji skutkujących powstaniem dużej liczby miejsc pracy, a ludziom trzeba chleba a nie igrzysk. jeśli faktycznie będzie dążył do ściągnięcią tu inwestorów dając ludzom prace to ja jestem za obiema rękami. Z artykułu wynika jeszcze jedna rzecz, a mianowicie to że może w końcu w magistracie byłby ktoś kto faktycznie liczyłbysie z potzrebami i ze zdaniem mieszkańców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Mariusz Olszewski prezydent Kielc IP: *.kielce.com.pl 10.11.06, 10:13 Jezeli chodzi o dbiektywizm Gazety Wybiorczej przyklad wywaidu jest bardzo dobry jak to jest że kandydat WL oraz Joanna Grzela dostaja całą stronę w gazecie a Mariusz Olszewski 1/3 strony Brawo wyborcza oby wasza sprzedaż spadał tak jak poparcie dla LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszewski.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:55 a ja zaglosuje na olszewskiego. chocby po to aby mój glos nie przypadł budowniczemu pomników wszelakich, podpisujacego sie pod robota innych.Nie przypadł opalonej ropuszce,która rozbiła malżeństwo.Dlatego ze znajomymi zagłosuje na Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
korcipola Panie Mariuszu Olszewski! 10.11.06, 11:06 Mówi Pan, że nie jest doktrynerem, to może chociaż kretynem? :) W każdym razie posiada Pan zadatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Panie Mariuszu Olszewski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:09 cóz jeszcze jeden postsowiecki łeb i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daytek Re: Panie Mariuszu Olszewski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:28 a to co zrobiłes dla kielc ze tak sie mądrzysz moze sam jestes tym co napisałes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: Panie Mariuszu Olszewski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:14 ja na nie go zaglosuje. solidny , madry człowiek . zawsze mysli o ludziach nie o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Panie Mariuszu Olszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:42 brawo za madra, merytoryczna i kulturalna wypowiedz. Twoj glos na pewno przyda sie komus na podobnym poziomie, np. p. Kononowiczowi z Bialegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkar Re: Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszews IP: 81.219.210.* 10.11.06, 21:18 Po tym wszystkim co słyszałem, czytałem zagłosuję właśnie na młodego, odważnego człowieka, jakim jest Olszewski, z całej tej trójki uważam , ze jest najbardziej wiarygodny, ciągle pamiętam jego obronę województwa - nie zawiódł, sądze że będzie taki nadal, a sondaże - żadna wykładnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszewski.. IP: 81.219.210.* 10.11.06, 21:28 Świtny występ w Regionalnej - mnie Pan przekonał, a miałem głosować na kogoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:49 Miło,że mamy w kielcach polityka, o niespotykanej tu -kulturze osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrka2 Re: Nie jestem doktrynerem - mówi Mariusz Olszews 10.11.06, 23:57 A to dobre: „solidny , mądry człowiek . zawsze myśli o ludziach nie o sobie” a oto dowody - W 1997 został posłem na Sejm RP z listy Akcji Wyborczej Solidarność (z rekomendacji Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego); po wystąpieniu z AWS został członkiem Koła Poselskiego Porozumienia Polskiego, a następnie Koła Parlamentarnego ALTERNATYWA. W wyborach samorządowych 1998 współorganizował do Sejmiku Województwa Świętokrzyskiego listę "Wspólnoty Świętokrzyskiej", której radni weszli następnie w koalicję z SLD i PSL, a on sam zasiadł w Zarządzie Województwa. Bez powodzenia kandydował z ramienia Alternatywy Partii Pracy: 2001 na posła w okręgu kieleckim, 2002 na Prezydenta Miasta Kielce, 2003 na senatora w okręgu białostockim; z ramienia Polskiej Partii Pracy: 2004 na posła do Parlamentu Europejskiego w okręgu małopolskim, 2005 na posła w okręgu kieleckim. Już wcześniej Kielczanie się na nim poznali. Czy robi coś poza tym, że nieustannie kandyduje? Odpowiedz Link Zgłoś