Dodaj do ulubionych

Miękkie lądowanie byłego posła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:32
Niech się Szyszkowski zaopiekuje tym wielbładem, co go chce Burzawa kupić
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: 82.139.11.* 22.11.06, 23:09
      I dołożyć mu jeszcze pod opiekę Anię Sowe ,nie załapała się na radną ,bo sama
      jest bezradna.
      • Gość: Andrzej Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 05:08
        "Uczciwość i kompetencja".Hasło zrozumiał prawidłowo.Prawidłowo ze skutkiem dla
        siebie.
      • Gość: Andrzej Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 05:10
        "Uczciwość i kompetencja".Hasło zrozumiał prawidłowo.Prawidłowo ze skutkiem dla
        siebie i rodziny -swojej rodziny.Liga Pplskich Rodzin.
    • Gość: wiki Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:41
      A coż to za wielka tajemnica co studiuje. Bo nic nie studjuje. Taka tam sobie
      opowiastka, żeby wszyscy się zamknęli. A ja już jestem za stary na studiowanie,
      pewno sobie tak myśli ten Pan.
    • Gość: prestige Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:22
      A moze powinien mieć doktorat? Miejska zieleń- tu trzeba miec wiedze i to nie
      byle jaką.
    • Gość: łagowiak Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:45
      osoba zwiazana z Zielenią mówiła mi że Galas nie miał nic do powiedzenia a
      teraz pan poseł znika na całe dnie i nikt nie wie czym się zajmuje
      • Gość: bziQ Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:17
        Jak to niczym się nie zajmuje? Na pewno wykonuje poważne zadania na kluczowym
        odcinku. Np. oswaja wielbłąda.
      • Gość: kieleckie grzeszki Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 25.11.06, 18:44
        mi tez osoba zw. z zielenią mówiła ,że sam naczelny jest z S ..ileś tam i ma
        ukończoną politologię.Dlatego chyba znaleziono spec.od zieleni...W głowie się
        to nie mieści.
    • Gość: AŚKA Babetka masz rację, IP: 195.116.245.* 23.11.06, 10:24
      Babetka masz rację niech się zajmie wielbładem , bo tobą osle ma sie juz ktoś
      zajmować. Chyba że jesteś sam i nikt nie chce się toba zajmowac. W internecie
      jest kilka stron dla osób których nikt nie chce, poszukaj, czasami cuda się
      zdarzaja. Daj jednak ogłoszenie "kto zajmie sie osłem" zainteresowanie bedzie
      duże.
      Aśka
      • Gość: babetka Re: Babetka masz rację, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:52
        Pan Szyszkowski rzeczywiście nadaje się na pastuszka wielbłąda.

A czy Ciebie Asiu ktoś chce? Czy w Jedności odprawiacie różne erotyczne figle?
      • Gość: dobi Re: Babetka masz rację, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:26
        to dziwne w Kielcach jest tak duzo uczelni , ze taki osrodek akademicki jak
        kraków powinien miec kompleksy i mimo to nikt wyksztalcony nie znalazl sie na
        to stanowisko.Nie matyra lecz chec szczera................................... ,
        dobry przyklad dla mlodziezy
        • Gość: niekumata Re: Babetka masz rację, IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 24.11.06, 21:16
          No to już teraz wiem, skąd się wzięły te wiejskie "ogródki " w parku
          Dygasińskiego.Ciekawe tylko ,ile miasto zapłaciło za kamienie,którymi zostały
          obłożone klombiki no i i "koronkową " robotę ,zdobniczą ../paskudztwo/.
          • Gość: Niezadowolony Kto zajmuje się parkiem Dygasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:51
            Tu akurat Szyszkowski nie maczał palców. Jego partyjna koleżanka Janina D.,
            pracownik Zieleni (podobno z wykształcenia kucharz) niedoszły radny z listy
            Samorządu 2002 zajmuje się osobiście tym parkiem. Stąd wygląda tak jak wygląda.
            • Gość: przerażona Re: Kto zajmuje się parkiem Dygasińskiego IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.11.06, 17:57
              Ło matko,co za czasy kabaretowe.Kucharka projektuje miejską zieleń zamiast
              zieleninę do garnka...Dużo drzew wyciętych,pozostałe strasznie
              ogołocone.Ciekawe ,czy była jakaś inwentaryzacja i czy specjalistka od garnków
              decydowała ,które należy uśmiercić,a które zoperować ?A było tak urokliwie.Czar
              prysł,pojawiły się klombiki z kamykami i palisada na szczycie,z rotacyjnymi
              niby-drzewkami.Czegoś takiego,od początku istnienia parku ,nie było..Łza w oku
              się kręci.A chyba te "upiększenia " nie z pieniędzy pani kierowniczki ?
    • Gość: wwwwwwwwwww Studia? IP: 195.205.243.* 23.11.06, 10:48
      Pewnie politologie jak kazdy kto chce mieć szybko i bez wysilku mgr przed
      nazwiskiem
    • Gość: Klara Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:17
      A co Ty masz przeciwko politologii?? Przecież wielbłąd jest też polityczny - w
      tym wydaniu.
      • Gość: pstryk Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:29
        ja nie będe się w tym wątku odzywał bo mam garbia. jeszcze mnie wezmą za
        wielbłąda Burzawy i zabiją jak wyjdę na ulicę
    • Gość: HD Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:14
      Czy jeśli Jaś się czegoś nie nauczył, czy nauczy się tego Jan?
    • Gość: cccc Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:01
      Tak działa układ !!!!!
    • Gość: dddd Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:32
      Czy nie tak działa tzw. układ?
      • Gość: bziQ Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:04
        Bo to jest układ, ale lepszy:). Obecnie. Trzeba wiedzieć, do jakiego układu się
        zapisać, prawda? Obecnie:).
        • Gość: zgorszenie Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.11.06, 22:01
          W mojej ocenie - to pospolite draństwo i hipokryzja.Stawiać na
          fachowość,kompetencje a potem z kuchni awans na kierownika d/s terenów
          zielonych ,za publiczne pieniądze, a feeee......
    • Gość: gvf Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:11
      bala bala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka