Gość: babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:32 Niech się Szyszkowski zaopiekuje tym wielbładem, co go chce Burzawa kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: 82.139.11.* 22.11.06, 23:09 I dołożyć mu jeszcze pod opiekę Anię Sowe ,nie załapała się na radną ,bo sama jest bezradna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 05:08 "Uczciwość i kompetencja".Hasło zrozumiał prawidłowo.Prawidłowo ze skutkiem dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 05:10 "Uczciwość i kompetencja".Hasło zrozumiał prawidłowo.Prawidłowo ze skutkiem dla siebie i rodziny -swojej rodziny.Liga Pplskich Rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:41 A coż to za wielka tajemnica co studiuje. Bo nic nie studjuje. Taka tam sobie opowiastka, żeby wszyscy się zamknęli. A ja już jestem za stary na studiowanie, pewno sobie tak myśli ten Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestige Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:22 A moze powinien mieć doktorat? Miejska zieleń- tu trzeba miec wiedze i to nie byle jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łagowiak Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:45 osoba zwiazana z Zielenią mówiła mi że Galas nie miał nic do powiedzenia a teraz pan poseł znika na całe dnie i nikt nie wie czym się zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:17 Jak to niczym się nie zajmuje? Na pewno wykonuje poważne zadania na kluczowym odcinku. Np. oswaja wielbłąda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieleckie grzeszki Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 25.11.06, 18:44 mi tez osoba zw. z zielenią mówiła ,że sam naczelny jest z S ..ileś tam i ma ukończoną politologię.Dlatego chyba znaleziono spec.od zieleni...W głowie się to nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AŚKA Babetka masz rację, IP: 195.116.245.* 23.11.06, 10:24 Babetka masz rację niech się zajmie wielbładem , bo tobą osle ma sie juz ktoś zajmować. Chyba że jesteś sam i nikt nie chce się toba zajmowac. W internecie jest kilka stron dla osób których nikt nie chce, poszukaj, czasami cuda się zdarzaja. Daj jednak ogłoszenie "kto zajmie sie osłem" zainteresowanie bedzie duże. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetka masz rację, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:52 Pan Szyszkowski rzeczywiście nadaje się na pastuszka wielbłąda. A czy Ciebie Asiu ktoś chce? Czy w Jedności odprawiacie różne erotyczne figle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobi Re: Babetka masz rację, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:26 to dziwne w Kielcach jest tak duzo uczelni , ze taki osrodek akademicki jak kraków powinien miec kompleksy i mimo to nikt wyksztalcony nie znalazl sie na to stanowisko.Nie matyra lecz chec szczera................................... , dobry przyklad dla mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumata Re: Babetka masz rację, IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 24.11.06, 21:16 No to już teraz wiem, skąd się wzięły te wiejskie "ogródki " w parku Dygasińskiego.Ciekawe tylko ,ile miasto zapłaciło za kamienie,którymi zostały obłożone klombiki no i i "koronkową " robotę ,zdobniczą ../paskudztwo/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolony Kto zajmuje się parkiem Dygasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:51 Tu akurat Szyszkowski nie maczał palców. Jego partyjna koleżanka Janina D., pracownik Zieleni (podobno z wykształcenia kucharz) niedoszły radny z listy Samorządu 2002 zajmuje się osobiście tym parkiem. Stąd wygląda tak jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: Kto zajmuje się parkiem Dygasińskiego IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.11.06, 17:57 Ło matko,co za czasy kabaretowe.Kucharka projektuje miejską zieleń zamiast zieleninę do garnka...Dużo drzew wyciętych,pozostałe strasznie ogołocone.Ciekawe ,czy była jakaś inwentaryzacja i czy specjalistka od garnków decydowała ,które należy uśmiercić,a które zoperować ?A było tak urokliwie.Czar prysł,pojawiły się klombiki z kamykami i palisada na szczycie,z rotacyjnymi niby-drzewkami.Czegoś takiego,od początku istnienia parku ,nie było..Łza w oku się kręci.A chyba te "upiększenia " nie z pieniędzy pani kierowniczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwww Studia? IP: 195.205.243.* 23.11.06, 10:48 Pewnie politologie jak kazdy kto chce mieć szybko i bez wysilku mgr przed nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:17 A co Ty masz przeciwko politologii?? Przecież wielbłąd jest też polityczny - w tym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:29 ja nie będe się w tym wątku odzywał bo mam garbia. jeszcze mnie wezmą za wielbłąda Burzawy i zabiją jak wyjdę na ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HD Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:14 Czy jeśli Jaś się czegoś nie nauczył, czy nauczy się tego Jan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:01 Tak działa układ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:32 Czy nie tak działa tzw. układ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:04 Bo to jest układ, ale lepszy:). Obecnie. Trzeba wiedzieć, do jakiego układu się zapisać, prawda? Obecnie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorszenie Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.11.06, 22:01 W mojej ocenie - to pospolite draństwo i hipokryzja.Stawiać na fachowość,kompetencje a potem z kuchni awans na kierownika d/s terenów zielonych ,za publiczne pieniądze, a feeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gvf Re: Miękkie lądowanie byłego posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:11 bala bala Odpowiedz Link Zgłoś