Dodaj do ulubionych

Kierowcy bez swiatel

30.04.03, 10:01
Jade dzisiaj do pracy, patrze i oczom nie wierze.
Nie zauwazylem ZADNEGO kierowcy z zapalonymi swiatlami
mijania, co bylo czeste jeszcze tydzien temu.
Jednak myslenie w narodzie nie ginie, a juz sie
martwilem...
Obserwuj wątek
    • Gość: MirMir Re: Kierowcy bez swiatel IP: 212.244.76.* 30.04.03, 10:45
      Najwyraźniej jechałeś inną drogą niż ja :)
      Zapalenie świateł nie boli, nie przeszkadza nikomu (oprócz znerwicowanych dresiarzy), zwiększa zużycie paliwa niezauważalnie (mniej niż zużywają znerwicowanie dresiarze ponad normę), a w ciągu ostatnich trzech lat wymieniłem w samochodzie jedną żarówkę H4 za 16zł (choć świateł używam na okrągło - lato, zima, dzień, noc).
    • Gość: Twój szef Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 30.04.03, 10:53
      Wiesz co, ty lepiej pracuj, a nie gadaj na forum. Myślisz, że przez kogo jest
      dziura budżetowa, jak nie przez ciebie?!
      • Gość: jerzy Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 22:38
        A ja to nawet w domu w dzień wszystkie swiatła świecę. Przecie to nikomu nie
        przeszkadza.
        • Gość: nie poseł Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.one.pl / 192.168.5.* 02.05.03, 13:00
          Gość portalu: jerzy napisał(a):

> A ja to nawet w domu w dzień wszystkie swiatła świecę. Przecie to nikomu nie
          > przeszkadza.

Na pewno przeszkadza to takim ...(epitety każdy niech sobie dobierze sam)
          jak "jakiś tam ali".
          Facet się uparł ,że skutecznie będzie wkurzał tymi dyrdymałami forumowiczów-
          kierowców. Póki co wychodzi Mu to. Proponuję aby olać Jego wypowiedzi a swoich
          świateł używać przez cały rok. To chyba będzie na "takiego" skuteczne
          lekarstwo.
          pozdrawiam wszystkich (nawet tych co nie używają świateł).
      • Gość: popieram Re: Kierowcy bez swiatel IP: 1.2.3.* 04.05.03, 20:52
        Popieram , nie karmić trolla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka