chemiczny.ali 30.04.03, 10:01 Jade dzisiaj do pracy, patrze i oczom nie wierze. Nie zauwazylem ZADNEGO kierowcy z zapalonymi swiatlami mijania, co bylo czeste jeszcze tydzien temu. Jednak myslenie w narodzie nie ginie, a juz sie martwilem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MirMir Re: Kierowcy bez swiatel IP: 212.244.76.* 30.04.03, 10:45 Najwyraźniej jechałeś inną drogą niż ja :) Zapalenie świateł nie boli, nie przeszkadza nikomu (oprócz znerwicowanych dresiarzy), zwiększa zużycie paliwa niezauważalnie (mniej niż zużywają znerwicowanie dresiarze ponad normę), a w ciągu ostatnich trzech lat wymieniłem w samochodzie jedną żarówkę H4 za 16zł (choć świateł używam na okrągło - lato, zima, dzień, noc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój szef Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 30.04.03, 10:53 Wiesz co, ty lepiej pracuj, a nie gadaj na forum. Myślisz, że przez kogo jest dziura budżetowa, jak nie przez ciebie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 22:38 A ja to nawet w domu w dzień wszystkie swiatła świecę. Przecie to nikomu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Kierowcy bez swiatel IP: *.one.pl / 192.168.5.* 02.05.03, 13:00 Gość portalu: jerzy napisał(a): > A ja to nawet w domu w dzień wszystkie swiatła świecę. Przecie to nikomu nie > przeszkadza. Na pewno przeszkadza to takim ...(epitety każdy niech sobie dobierze sam) jak "jakiś tam ali". Facet się uparł ,że skutecznie będzie wkurzał tymi dyrdymałami forumowiczów- kierowców. Póki co wychodzi Mu to. Proponuję aby olać Jego wypowiedzi a swoich świateł używać przez cały rok. To chyba będzie na "takiego" skuteczne lekarstwo. pozdrawiam wszystkich (nawet tych co nie używają świateł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Kierowcy bez swiatel IP: 1.2.3.* 04.05.03, 20:52 Popieram , nie karmić trolla. Odpowiedz Link Zgłoś