Dodaj do ulubionych

Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WSH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:02
Jest oczywiscie za Unimaxem któremu bede kibicowac w najblizszych meczach i w
całym turnieju WSH,wygrajcie ten turniej
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 20:52
      Unimax może wygra, ale trzeba też zainteresować sie zespołami które grają
      bardzo amatorsko i mają radość z piłeczki jak choćby MOSir. Byłem na ich meczu
      z Wkrętakami, wielka ambicja. Brawo MOSiR!!!
    • Gość: MoSiR brawo Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:03
      MOSiR gra coraz lepiej. Szybki Romek, a ten bramkarz z meczu z Wkretakami
      kapotalny. Zagraliście chłopcy znakomity mecz, a po Lidze MOSiR was skreślano,
      niesłusznie.
    • Gość: Kolega darka Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:06
      Mam przyejmność znać bramkarza MOSiR Darka Misiorowskiego. Ekstra Darku sie
      spisałeś i jeszcze Ci podziękuje. Prowadź swój zespół do sukcesów.Ta wygrana ze
      Skarżyskiem była pierwszym krokiem.
    • Gość: Z boku Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:09
      Darek, pozdrawia Cię ziomek z basenu. Słyszałem o Twoich wyczynach w Radiu
      Fama. No powiem, że nie spodziewałem się że masz taki talent do kopanej.
    • Gość: fanka grzesia w. Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:18
      liczyłam na świetną grę Grzesia Wajdy i mnie nie zawiódł, ale jestem
      szczególnie pod wrażeniem bramkarza MOSIRU, tego co grał w drugim meczu, ale
      strzały bronił, zakochałam się!!!
      • Gość: MoSirunio Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:36
        Darek Misiorowski najlepszym bramkarzem POLSKI! Dobry transfer z tym Pajdą!
        Pajda ekstra grał z Wkrętami.
        • Gość: fanka grzesia w. Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:45
          nie Pajda tylko Wajda, i nie Misiorowski tylko Kisiorowski z tego co
          słyszałam...
          • Gość: lukas$ Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:48
            Nom wszyscy jesteście zajebiści, cud, miodzo, szkoda, tylko, że gracie słabo.
            Tylko tego wam brakuje - wyników. Poza tym jesteście BOSCY, wszyscy bez
            wyjątku.
            • Gość: Daj spokój Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:52
              Co ty wiesz lukas o piłce. MOSiR to perspektywiczna ekipa, dobrze grają z
              kontry,Ich problem to słaba obrona. Za często zmieniali bramkarzy,a le ten
              Maciorowski jest gicior. Oni jeszcze zamieszają w kieleckich turniejach
            • Gość: Pytanko Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:53
              Pitbul grał w MOSiR czy nam się wydawało? To w takim razie nie może być
              perspektywiczna drużyna.
          • Gość: Nagi anioł Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:49
            Niezłe laski kibicowały temu MoSIR! Ta blondynka to chyba żona bramkarza, bo
            sie strasznie cieszyła jak wybronił w końcówce. Ekstra parada. Za rzadko
            wpuszczali tego biołego, ale typ szybki, za szybki na tych chłopaków z Akademii.
            • Gość: fanka grzesia w. Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:56
              eeeej to ja bylam ta bladynka! i kibicowalam wajdzie, ale to prawda, ze
              Kisiorowski ma cos w sobie... szkoda tylko ze ten szybki bladyn tak malo gral:(
              • Gość: lukas$ Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 22:41
                no tak samo namieszają, jak namieszali w lidze moosiru. 1 miejsce, szkoda, że
                od końca, więc może przestańcie sie podniecać niezdrowo :)
    • Gość: WKręt Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:59
      Słabiutko WKrętaki, słabiutko... Trzeba skład zmienić.
      • Gość: bmw WSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:38
        #wkrętaki to spoko chłopaki i dobrze, że grają w kieleckich turniejach, bo się
        dobrze bawili
        #drużyny, które na podstawie jednego meczu myślą, że są sportowcami, ba dobrymi
        piłkarzami wysyłam do psychologa, bo rzecztwistość może okazać się dla nich okrutna
        #rada dla SPortingu, drużynę buduje się od tyłu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka