Gość: czarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:02 Jest oczywiscie za Unimaxem któremu bede kibicowac w najblizszych meczach i w całym turnieju WSH,wygrajcie ten turniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 20:52 Unimax może wygra, ale trzeba też zainteresować sie zespołami które grają bardzo amatorsko i mają radość z piłeczki jak choćby MOSir. Byłem na ich meczu z Wkrętakami, wielka ambicja. Brawo MOSiR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoSiR brawo Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:03 MOSiR gra coraz lepiej. Szybki Romek, a ten bramkarz z meczu z Wkretakami kapotalny. Zagraliście chłopcy znakomity mecz, a po Lidze MOSiR was skreślano, niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega darka Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:06 Mam przyejmność znać bramkarza MOSiR Darka Misiorowskiego. Ekstra Darku sie spisałeś i jeszcze Ci podziękuje. Prowadź swój zespół do sukcesów.Ta wygrana ze Skarżyskiem była pierwszym krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:09 Darek, pozdrawia Cię ziomek z basenu. Słyszałem o Twoich wyczynach w Radiu Fama. No powiem, że nie spodziewałem się że masz taki talent do kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka grzesia w. Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:18 liczyłam na świetną grę Grzesia Wajdy i mnie nie zawiódł, ale jestem szczególnie pod wrażeniem bramkarza MOSIRU, tego co grał w drugim meczu, ale strzały bronił, zakochałam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoSirunio Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:36 Darek Misiorowski najlepszym bramkarzem POLSKI! Dobry transfer z tym Pajdą! Pajda ekstra grał z Wkrętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka grzesia w. Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:45 nie Pajda tylko Wajda, i nie Misiorowski tylko Kisiorowski z tego co słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas$ Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:48 Nom wszyscy jesteście zajebiści, cud, miodzo, szkoda, tylko, że gracie słabo. Tylko tego wam brakuje - wyników. Poza tym jesteście BOSCY, wszyscy bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daj spokój Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:52 Co ty wiesz lukas o piłce. MOSiR to perspektywiczna ekipa, dobrze grają z kontry,Ich problem to słaba obrona. Za często zmieniali bramkarzy,a le ten Maciorowski jest gicior. Oni jeszcze zamieszają w kieleckich turniejach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanko Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:53 Pitbul grał w MOSiR czy nam się wydawało? To w takim razie nie może być perspektywiczna drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagi anioł Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.eranet.pl 06.03.07, 21:49 Niezłe laski kibicowały temu MoSIR! Ta blondynka to chyba żona bramkarza, bo sie strasznie cieszyła jak wybronił w końcówce. Ekstra parada. Za rzadko wpuszczali tego biołego, ale typ szybki, za szybki na tych chłopaków z Akademii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka grzesia w. Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 21:56 eeeej to ja bylam ta bladynka! i kibicowalam wajdzie, ale to prawda, ze Kisiorowski ma cos w sobie... szkoda tylko ze ten szybki bladyn tak malo gral:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas$ Re: Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektor IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.03.07, 22:41 no tak samo namieszają, jak namieszali w lidze moosiru. 1 miejsce, szkoda, że od końca, więc może przestańcie sie podniecać niezdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKręt Wyniki 4. kolejki piłkarskiego Pucharu Rektora WS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:59 Słabiutko WKrętaki, słabiutko... Trzeba skład zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw WSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:38 #wkrętaki to spoko chłopaki i dobrze, że grają w kieleckich turniejach, bo się dobrze bawili #drużyny, które na podstawie jednego meczu myślą, że są sportowcami, ba dobrymi piłkarzami wysyłam do psychologa, bo rzecztwistość może okazać się dla nich okrutna #rada dla SPortingu, drużynę buduje się od tyłu Odpowiedz Link Zgłoś