Dodaj do ulubionych

Tanie okna plastikowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:02
Czy ktos wie gdzie mozna kupic w przystepnej cenie okna plasik(oczywiscie nie
najgorsze)Dziekujeeee
Obserwuj wątek
    • Gość: oko Re: Tanie okna plastikowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:42
      no ja tez jestem ciekaw
      • Gość: realista Re: Tanie okna plastikowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:51
        Wytworca Jezierski Lekomin
        • Gość: madziara Re: Tanie okna plastikowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:01
          jego okna są najdroższe,cena porównywalna z drewnianymi,ale b.dobre
    • Gość: marek Re: Tanie okna plastikowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:38
      Dobre i tanie plastiki kupisz koło dworca pkp-APOLLOPLAST,szybki termin
      realizacji,nie sa drogie,transport gratis,i naprawde miła obsługa-polecam
      • Gość: kazik fachura dobre, dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:56
        fajne zareklamowałeś Apolloplast :-) ale ok, tam naprawdę są mili ludzie

poszukaj dobrych okuć: np. ROTO później np. WINKHAUS, z ROTO poszukaj serii NT albo wyższej, w WINKHAUS poniżej AutoPilot nie schodź. Unikaj z WINKHAUS okuć FLEX (choć jak ktoś porządnie okuje to ujdą).

z profili: tego jest peło, jest sporo chińszczyzny na rynku np. DECCO. Proponował bym sprawdzony profil np. REHAU-wyśmienicie sprawdzi się THERMO DESIGN, DECEUNINCK np. ZENDOW(nie polecam BRUEGMANN, KBE, GEALAN, ROPLASTO, PLASTMO miało niezłą wersję 4.0 ale jak weszli pod skrzydełka Roplasto to nie wiem czy jeszcze istnieje)

W Kielcach masa dealerów sprzedaje okna wyprodukowane w warunkach "garażowo-partyzanckich" po atrakcyjnej cenie, baaa są producenci okien którzy nawet nie produkują ich ale sprowadzają od innych gotowe i sprzedają jako swoje wyroby z odpowiednią ceną a ludziska za to płacą niemało. Reasumując rynek jest tak nasycony że cena bierze górę, niestety tak gdzie cena jest niska niska jest też jakość. Proponuję postąpić w myśl zasady - jestem biednym człowiekiem i nie stać mnie na tanie rzeczy. I rzecz najważniejsza kupuj i sprawdzonej firmy, nie u firmy widmo np. VICTOR z ul Skrajnej, o zgrozo ta firma działa nadal.
        • Gość: Filip Re: dobre, dobre IP: *.dsl.bell.ca 15.03.07, 20:17
          ...a czy dostane okna aluminiowe...?
          aluminiowe sa najtrwalsze...chociaz maja ta wade ze aluminium jest doskonalym
          przewodnikiem temperatury...stad duzy uplyw ciepla.

widzialem jeszcze okna robione z winylu (to sa wlasnie te plastyki)...ale z
          wluknem weglowym w srodku...niezwykle wytrzymale...

a czy dostane okna drewniane oklejane w blache miedziana...?...albo
          mosiezna ...?...zlote okna .
          • Gość: paweł Re: dobre, dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 00:14
            Co,w główke ziazi?100pytan do....
    • Gość: fthjkfgh Re: Tanie okna plastikowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:24
      dghjdghj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka