Gość: kuba IP: *.lanet.net.pl 20.03.07, 12:48 do mnie dzisiaj przyszły bilety na mecz na Łazienkowskiej ;) sweet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Master Cztery dni wcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:51 Nie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Cztery dni wcześniej 20.03.07, 13:45 4 dni wczesniej, 24 z Azerbejdżanem, 28 z Armenią Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Cztery dni wcześniej 20.03.07, 14:00 Tak to jest, jak reprezentacja gra na stadionie wielkości kurnika, który tylko w Kielcach (ach ci buraczano-żółci) może uchodzić za Europę. O obiekcie legii przez litość nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorn Re: Cztery dni wcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:17 A na jakim pastwisku gra twoja ulubiona drużyna?! Zgrubny ociosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 13:12 kielce moje city number 1, jak wlasna kieszen ta wioske znam - buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re:o której wiosze mówisz IP: 80.48.255.* 20.03.07, 13:30 Czy chodzi Ci o mecz z Azerbejdżanem? Masz racje wszędzie można liczyć na pełny stadion Chorzów, Poznań czy nawet Kielce tylko nie Warszawa.Mentalna wiocha nie ma takich nawyków żeby mecz reprezentacji był wydarzeniem.Ale żeby wpadać w kompleksy z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re:o której wiosze mówisz IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 13:47 mowie oczywiscie o kieleckiej dziurze. w Warszawie - Stolicy Polski zawsze byl komplet i robil taki doping ze sami pilkarze chcieli tam grac zamiast przed dzikim zakompleksionym tlumem zacofanych ludzi na slasku. ale skoro od dluzszego czasu w Warszawie mamy ceny na kadre z kosmosu to nikt nie bedzie wyrzucal duzych pieniedzy w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres O warszawskiej wiosce!!! 20.03.07, 14:00 Zawsze był komplet??? A pamiętasz mecz eliminacyjny z Serbią? Ilu było kibiców na Łazienkowskiej - pięć, sześć tysięcy? Trochę mało, jak na stadion, na którym może się pomieścić do 14 tys. kibiców. A towarzyski z Włochami, który wygraliśmy 3:1??? Ilu warszawiaczków się na ten mecz pofatygowało? Najbardziej złoszczą mnie warszawscy kibice, którzy bojkotują mecze kadry, bo skomlą, że PZPN coś tam zrobił nie tak ich ukochanej Legiuni. Wyżej cenią klub, niż drużynę narodową. Takim tylko splunąć pod buty... albo i w twarz! Pozdrawiam wszystkich kibiców z Kielc! Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: O warszawskiej wiosce!!! IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 14:10 wlasnie na meczu z Serbia byly ceny z kosmosu i zadnego Legionisty w skladzie wiec niby czemu mam placic absurdalne pieniadze i sie wybierac na taki mecz??? na meczu z Wlochami akurat bylo calkiem sporo kibicow. Listkiewicz i Pzpn musza zrozumiec ze produkt ktory oferuja to czarnobialy tv za cene plazmy. Oczywiscie ze wyzej cenie Legie niz kadre - awans do MS czy ME zamienilbym z miejsca na MP dla Legii. I nie rozumiem czemu z urzedu mam sie identyfikowac z reprezentacja?? Prawdziwe emocje pilkarskie przezylem wlasnie z Legia podczas pamietnego sezonu w Lidze Mistrzow, a kadra to wstyd i rozczarowania - wiec pewnego pieknego dnia stwierdzilem ze w zasadzie kadre w obecnym skladzie mam w glebokim powazaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re:o której wiosze mówisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:19 Gdybyś wiedział o czym piszesz, to nie używałbyś debilnych argumentów. Tak się składa, że jestem dumnym przedstawicielem "dzikiego zakompleksionego tłumu zacofanych ludzi ze Śląska" i chodzę na każdy mecz kadry w okolicach. Bilety na mecze zawsze (z wyjątkiem ostatniego spotkania z Portugalią) były droższe niż na mecze w Warszawie. Sprawdź sobie. Obraziłeś mnie swoją wypowiedzią, ale jako osoba tolerancyjna i wyrozumiała wybaczam Ci. Wiem, że nie każdy człowiek potrafi prezentować wysoki poziom kultury, a Ty po prostu miałeś pecha i urodziłeś się z mniejszym potencjałem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re:o której wiosze mówisz IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 14:26 to moze sam sobie sprawdz ceny biletow na mecze w Warszawie (ostatnie 5 spotkan)- nie mam zamiaru placic takich pieniedzy za ogladanie nieudacznikow. dla mnie to zawsze bedzie "dziki zakopmleksiony tlum zacofanych ludzi ze Slaska" po akcjach z Deyna i Borucem. Szczegolnie oczywiscie chodzi o Deyne. nie obchodzi mnie czy cie obrazilem, i przeciez nie prosilem cie o wybaczenie wiec idz wybaczac komus innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic okolice pałacu kultury i nauki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:36 Deyna, Boruc nie są z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 no więc w czym twój problem? 20.03.07, 19:59 wszyscy chcemy najwyraźniej tego samego - żeby mecze kadry odbywały się poza Warszawą. Ty nie będziesz musiał "płacić takich pieniędzy za oglądanie nieudaczników", my je z przyjemnością zapłacimy. Dlaczego w takim razie płaczesz, bo nie rozumiem? Kompletny brak logiki. Polska reprezentacja, jak sama nazwa wskazuje, reprezentuje nas wszystkich, wy, warszawiacy, stanowicie raptem 3% populacji. Nie widzę powodu, dla którego większość meczów miałaby się odbywać na Łazienkowskiej. Że stolica? Też mi symbol. Wembley to to nie jest, żeby było czym straszyć rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązok warszawski bucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:44 od......l sie od Śląska a twoja legła z bucem Borucem niech zgnije w IV Lidze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re:o której wiosze mówisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:33 Zakompleksiony to ty jesteś w stosunku do ludzi ze Śląska palancie z warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATAMAN Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.03.07, 13:46 Myslę, że powinno się również uchwalićustawę o DEKRETYNIZACJI Społeczeństwa Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Je(L)onki Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: 193.201.167.* 20.03.07, 13:50 Takimi odzywkami przynosisz wstyd wszystkim mieszkańcom Warszawy. O ile jesteś z Warszawy, bo nie zdziwię się jak "jesteś z Warszawy a dokładnie z Raszyna" (nie ujmując nic mieszkańcom Raszyna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 14:03 no to ty raczej jestes "z Warszawy a dokladnie z Jelonek" - kazdy mieszkaniec Warszawy powie ci co sadzi o zadupiu na ktorym mieszkasz. Za moje odzywki wstydzic sie nie musisz bo nie mam i nie chce miec z toba nic wspolnego jelonku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwony Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.chello.pl 20.03.07, 14:17 Ludzie o czym wy mowicie jak Polska gra to niewazne czy mecz jest w Warszawie w Kielcach czy Poznaniu, kazdy kibic reprezntacji powinien tam byc. Ja akurat mam bilety na oba mecze. Do zobaczenia na meczach. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:21 No jednak są jacyś normalni forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press vienna Re: wydarzenie na wsi to wiesniaki sie jaraja IP: *.3.14.vie.surfer.at 20.03.07, 16:58 kielce.niebylem tan nigdy ,ale jakbym mial bilet.........dlaczego nie.to tylko miasto jak dziesiatki w polsce.nie znajac ludzi ,nie obrazaj ich.to stare przyslowie.warszawa,kielce ,poznan i inne miasta...to tylko miasta.polska reprezentacja ma wygrac i wygra. jeeeeedziemy z pileczka do brameczki i jest 1- 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west ham do warszawiak, adminów i forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:51 do warszawiak: wyciąg z regulaminu Forum Gazeta.pl: "4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, _wzywających_do_nienawiści_ rasowej, wyznaniowej, _etnicznej_, czy też propagujących przemoc." -obraziłeś mieszkańców Kielc "5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety (stąd: Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców)." do adminów: AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 (...) niniejszego regulaminu -czemu jeszcze te wypowiedzi nie zostały zatem usunięte? do forumowiczów: wyciąg z netykiety: "Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności." -jest tu wiele osób z interesującymi poglądami, którymi możemy się wymienić a tracimy czas na dyskusję ze szkodnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:51 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Akademia Świętokrzyska 20.03.07, 19:52 dzięki zastanawia mnie teraz czy jest to tak znany skrót poza regionem że nie trzeba go wyjaśniać przy wiadomościach ogólnokrajowych, a akurat ja go nie znałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: Akademia Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 01:00 Tak chyba działa gazeta.pl, czasem coś lokalnego trafia na stronę ogólnopolską. W zasadzie cały czas trafia tam coś lokalnego tyle, że pisząc krótką notkę piszący nie jest w stanie przewidzieć: a)że trafi na gazeta.pl, b)że ludzie nie znają skrótu AŚ (czemu nie specjalnie się dziwię - tzn. że nie znają skrótu, albo cokolwiek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikedo@0p.pl Re: Bilety na Armenię sprzedane w 45 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:18 Mikedo !!! dobrze że tak BENI zadecydował /dlaczego bo to jest najbardziej ''Europejski stadion /wybaczcie o 10 razy mogli to zrobić lepiej '' Lubię Odrę W-W Śl.ale za KORONĘ'' oddam SERCE Stary KIbic onegdaj "Partyzanta " Kielce " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek prośba do PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:53 Nie róbcie meczy reprezentacji Polski w tym zdegenerowanym mieście jakim jest Warszawka gdzie nie ma ani sportowców, stadionu ani kibiców. Warśawiaków sport nie interesuje oni mają swoje uzależnienia i zboczenia i nie wychodzą poza te "przyjemności". Sport jest dla nich zbyt trudny i szlachetny. Przykład - najwięksi obecnie polscy sportowcy: Adam Małysz-Śląsk, Robert Kubica-Kraków, Otylia Jędrzejczak-Śląsk itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający zenona Re: prośba do PZPN IP: *.devs.futuro.pl 20.03.07, 17:27 a ja mam prośbę do ciebie kmiotku znajdź jakąś ścianę weź rozbieg i zdrowo przy....ierdol swoja pusta głową a od Warszawy i warszawiaków raz na zawsze się odpie....rdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi GDZIE mozna kupowac bilety Online ? IP: 167.83.10.* 20.03.07, 17:11 Jest jakas strona, gdzie mozna kupic bilety przez internet na rozne mecze pilki noznej (reprezentacji, klubowe, etc...) Dzieki, Adi Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: GDZIE mozna kupowac bilety Online ? 20.03.07, 18:59 Gość portalu: Adi napisał(a): > Jest jakas strona, gdzie mozna kupic bilety przez internet na rozne mecze pilki > > noznej (reprezentacji, klubowe, etc...) ................................................ Tak na www.kupbilet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: GDZIE mozna kupowac bilety Online ? IP: 167.83.10.* 20.03.07, 19:16 Dzieki Serdeczne ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyru I znowu pełny stadion. 11tyś kibiców... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:20 żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: I znowu pełny stadion. 11tyś kibiców... IP: *.echo.com.pl 21.03.07, 13:00 1. nie stawiamy kreski nad "s" w tys. 2. 15 500 a nie 11 tys. (nie dosc, ze sie mylisz to jeszcze prawie o 1/3 - to jest dopiero żenada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metts Re: Bilety na Armenię sprzedane w 45 minut IP: *.jmdi.pl 20.03.07, 18:19 a ja mam bilet na Armenie i na Azerbejdzan i moi znajomi też, jesteśmy z Wami Polacy jeasteśmy z wami......... Odpowiedz Link Zgłoś
smooch sprzedane w 45 minut - moze ten Stadion Narodowy.. 20.03.07, 19:03 ...wybudowac w Kielcach? Wyglada na bardziej zaangazowane spoleczenstwo niz warszawskie, jesli chodzi o frekwenje na meczach pilki noznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Stadion Narodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:11 kolega był na warszawskim stadionie, ludzi dużo, najwięcej azjatów, złodzieje itp. taka Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan Re: Bilety na Armenię sprzedane w 45 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:03 A po co tak wszyscy do tej armenii chcą??? nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GlowaCK kiepska organizacja IP: *.netcity.pl 21.03.07, 04:59 a was nie denerwuje ze w wolnej sprzedazy w Kielcach było tylko 1800 biletów? reszte kupowali ludzie przez net ( niekoniecznie kielczanie, kupowac mógł kazdy, nawet z ostrowca) Spora pula przypadła zapewne tzw vip'om i na socjal do zakładów pracy. Była mowa ze na Kielce ma zostać 7,5 k biletów ale sie jakos rozeszły. Dlatego doszło do awantur przed salonikami. Kibic, który chodzi na kazdy mecz w Kielcach, a i wyjazdy nie sa mu obce obejrzy kadre w tv. działkowicze i krawaciarze z kolportera siada na stadionie. to dla kogo budowali ten stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyote Re: kiepska organizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:07 Sam na mecze nie chodze, ale kumple nigdy problemów z kupnem nie mieli.Może po prostu sie z ręką w nocniku obudziłeś :)p.s. bez urazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Bilety na Armenię sprzedane w 45 minut 21.03.07, 08:55 A ja nie mam k... biletu!!! :-((( O shit! Trzeba było zmówić przez net :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygla A w Warszawie pewnie będzie pusto :-( IP: *.chello.pl 21.03.07, 18:43 Ale trudno się dziwić bo bilety kosztują jakieś kosmiczne ceny jak na Azerbejdżan! Szkoda że do stolicy nigdy nie przyjedzie porządny rywal bo szkoda mi 60zł na Azerów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyote Re: A w Warszawie pewnie będzie pusto :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:13 Podejście typowe dla "warszawiaka".Co chcesz od Ormian? Przypuszczam że tak samo o Polakach myśleli Portugalczycy. I co??? no w dupe dostali, więc jeśli na prawdę tak myślisz o reprezentacji Armenii lub Azerbejdżanu to zachowaj to dla siebie.Poza tym jakby Ci szkoda na bilet z Azerami nie było to może inną frekwencje byście mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Bilety na Armenię sprzedane w 45 minut 21.03.07, 18:55 Jak kto ma bylet abo trzy na mecza we warszawie niech mię da cynk na @ ;) Odpowiedz Link Zgłoś