Dodaj do ulubionych

Co z Kumanem?

IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.11.01, 21:45
Czy popełnił sepuku na Placu Wolności?
Obserwuj wątek
    • Gość: carlos Re: Co z Kumanem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 15:49
      wrzucić do fontanny na rynku i nie powolić mu się utopić. Robi to tyle
      lat "pływa w gównie".
    • Gość: carlos Re: Co z Kumanem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 16:04
      Żyje.
    • Gość: Rafi co z Kumanem IP: *.pkobp.pl 28.11.01, 09:40
      O co chodzi z Kumanem, możecie mnie uświadomić?????????????????????
      • Gość: Kaczusia Re: co z Kumanem IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:02
        Gość portalu: Rafi napisał(a):

> O co chodzi z Kumanem, możecie mnie uświadomić?????????????????????

To długa historia. Jest tu pare osób, miedzy innymi ja, które uważają, że Kuman
        ośmiesza Kielce. Chodzi między innymi o sprawę koncertu "Dance ma Sens"
        zorganizowanego po 11.09 w dniu kiedy większość odwoływała huczne imprezy,
        przekazanie na rzecz powodzian w Morawicy śmiesznej kwoty z dochodu na tym
        koncercie, kiedy to Kuman Art zgarną grubą kasę z Urzędu MIasta, TVP i od paru
        innych sponsorów. Co prawda po nagłośnieniu tej sprawy przez kieleckie media
        Kuman raczył coś tam dołożyć, ale faktem jest to że gdyby nie ta interwencja to
        pewnie skończyłoby się na marnych groszach.
        • Gość: To Ja Re: co z Kumanem IP: *.pkobp.pl 29.11.01, 13:11
          Gość portalu: Kaczusia napisał(a):

> Gość portalu: Rafi napisał(a):
          >
          > > O co chodzi z Kumanem, możecie mnie uświadomić?????????????????????
          >
          > To długa historia. Jest tu pare osób, miedzy innymi ja, które uważają, że Kuman
          >
          > ośmiesza Kielce. Chodzi między innymi o sprawę koncertu "Dance ma Sens"
          > zorganizowanego po 11.09 w dniu kiedy większość odwoływała huczne imprezy,
          > przekazanie na rzecz powodzian w Morawicy śmiesznej kwoty z dochodu na tym
          > koncercie, kiedy to Kuman Art zgarną grubą kasę z Urzędu MIasta, TVP i od paru
          > innych sponsorów. Co prawda po nagłośnieniu tej sprawy przez kieleckie media
          > Kuman raczył coś tam dołożyć, ale faktem jest to że gdyby nie ta interwencja to
          >
          > pewnie skończyłoby się na marnych groszach.

dzięki Kaczusia, bo nie byłem w temacie.
          Mieszkam w W-wie i rzadko jestem w Kielcach (jestem Kielczaninem).
          Oczywiście popieram Was w całej rozciągłości. Kuman robi kiepską reklamę dla
          Kielc, wg mnie się wypalił, kiedyś maił popmysły, ale teraz to tylko kasa mu w
          glowie. Co do imprez o charakterze charytatywnym to nie pierwszy taki numer
          Kumana, tylko nie piszą o tym, oczywiście nie tylko Kuman tak robi, ale większość
          organizatorów takich imprez.
          jeśli chodzi o wstyd za Kumana, to najpierw były "Urodziny u Krystyny" - robione
          w KCK, takiej lipy to jeszcze nie widziałem, oglądalnośc miało, bo Klan ma więc
          psychologia tłumu zadziałała. Jeśli chodzi o koncert w Kielcahc to przedze
          wszystki powinno się poruszyć sprawę bezpieczeństwa bo ta była olana, ze względu
          oszczędnościowych zapewne. Teraz "na topie" w jedynce jest Tour de maryla -
          takiech kichy to już dawno świat nie widział.
          Ale Kuman ma układy w TVP, dokąd Zieliński i Braun będzie przy korycie Kuman
          będzie robił takie szmiry, ale ludzie w TVP już Go maja dosyć, co można było
          widzieć w Opolu, gdzie Kuman "robił" jeden z koncertów, za dużo nie miał do
          powiedzenia, he,he,he.
          Wyeksmitować Kumana z Kielc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Rafi Jak Rafi do Rafiego IP: *.radiopogoda.pl 29.11.01, 13:06
        Kolego! Zmień nicka, proszę. Ktoś może pomyśleć, że ja "stary Kielczanin" nie
        znam mistera Kumana. Toż to niewyobrażalne!

PS. A co gdybym ja, jako np. Kaczusia, dm, etc pisał jakieś dywagacje
        niepoprawne politycznie? Tak się niegodzi.
        • Gość: To Ja Re: Jak Rafi do Rafiego IP: *.pkobp.pl 29.11.01, 13:12
          sorki już zmieniłem. Podzielam wasze poglądy w całej rozciągłości!!!!!!!!!!!!
          Przeczytaj co odpowiedziałem kaczusi
          • Gość: L eonid Re: Jak Leonid do Rafiego. IP: *.czajen.pl 27.12.01, 21:56
            Uważam że to co robi Kuman jest charakterystyczne dla tego miasta.
            • Gość: Wojtek_D Gdyby nie Kuman... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 07:53
              Gdyby nie Kuman to w tej dziurze nic kompletnie by się nie działo. A jak coś
              komuś ukradł to od tego macie prokuraturę a oprócz tego możecie go obrzucić
              błotem w swojej GW. Pod koncertem podpisał się prezydent kielc - patronat -
              więc jeśli pomoc dla powodzian była niewystarczająca on tez ponosi winę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka