Dodaj do ulubionych

Do Posła Nowaka

IP: *.pu.kielce.pl 06.06.03, 12:11
Listy z wypłatami za 11-sto miesięczną odprawę,
nieprawnie pobraną przez Łyczaka są w Zesp. Obsługi
Oświaty. A jak to wygląda od strony prawnej i
związkowej najlepiej pytać w miejskim oddziale ZNP w
Kielcach. A najlepiej przepytaj Pan Andrzeja Kuzniara,
bo to on do spółki z Łyczakiem i za pozwolenie Syguta
zrobił ten przekręt.
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Do Posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 08:20
      Gość portalu: x napisał(a):

> Listy z wypłatami za 11-sto miesięczną odprawę,
      > nieprawnie pobraną przez Łyczaka są w Zesp. Obsługi
      > Oświaty. A jak to wygląda od strony prawnej i
      > związkowej najlepiej pytać w miejskim oddziale ZNP w
      > Kielcach. A najlepiej przepytaj Pan Andrzeja Kuzniara,
      > bo to on do spółki z Łyczakiem i za pozwolenie Syguta
      > zrobił ten przekręt.

Widzę ,że nie tylko ja proszę Pana Posła o pomoc.
      Ciekawe czy w koncu Poseł coś z tym fantem zrobi?
      • Gość: BBB A może IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 08:30
        poprosić o pomoc np. Pana Posła Długosza lub Panią Poseł Kizińską ewentualnie
        Pana Posła Miodowicza lub Pana Szczepańczyka?
        Toż oni zrobią wszystko dla narodu :)
        Rozumiem, że właściwych organów kontrolnych nie ma po co prosić.
        Pozdrawiam :)
      • Gość: poseł nowak Re: Do Posła Nowaka IP: *.pinczow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:04
        Drogi Panie!

Zrobie na pewno! prosze zwazyć, że nie jestem pogotowie ratunkowe. Województwo
        jest dość duże, ja jestem sam, i nie jest to jedna jedyna sprawa.
        Ten rodzaj sprawy jest taki, że "nieucieknie".Już napisałem wystąpienie w tej
        sprawie i czekam na odpowiedz
        • Gość: wyborca Re: Do Posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 11:15
          Gość portalu: poseł nowak napisał(a):

> Drogi Panie!
          >
          > Zrobie na pewno! prosze zwazyć, że nie jestem pogotowie ratunkowe.
          Województwo
          > jest dość duże, ja jestem sam, i nie jest to jedna jedyna sprawa.
          > Ten rodzaj sprawy jest taki, że "nieucieknie".Już napisałem wystąpienie w tej
          > sprawie i czekam na odpowiedz

Byłem dziś w urzędzie na Szymanowskiego i z tego co zaobserwowałem nie wynika
          aby ktoś pisemnie pytał o jaja z odprawami. Albo się świetnie maskują.
          Nic też nie słychać o pani Michniewskiej likwidatorce ZOO. Michniewska jest
          chora a na temat jej kursu likwidatora nikt nic nie chce powiedzieć.
          Panie Pośle proszę jeszcze raz o działanie.
          pozdrawiam
          • Gość: poseł nowak Re: Do Posła Nowaka IP: *.sejm.gov.pl / 10.1.2.* 12.06.03, 19:41
            Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Gość portalu: poseł nowak napisał(a):
            >
            > > Drogi Panie!
            > >
            > > Zrobie na pewno! prosze zwazyć, że nie jestem
            pogotowie ratunkowe.
            > Województwo
            > > jest dość duże, ja jestem sam, i nie jest to jedna
            jedyna sprawa.
            > > Ten rodzaj sprawy jest taki, że "nieucieknie".Już
            napisałem wystąpienie w
            > tej
            > > sprawie i czekam na odpowiedz
            >
            > Byłem dziś w urzędzie na Szymanowskiego i z tego co
            zaobserwowałem nie wynika
            > aby ktoś pisemnie pytał o jaja z odprawami. Albo się
            świetnie maskują.
            > Nic też nie słychać o pani Michniewskiej likwidatorce
            ZOO. Michniewska jest
            > chora a na temat jej kursu likwidatora nikt nic nie
            chce powiedzieć.
            > Panie Pośle proszę jeszcze raz o działanie.
            > pozdrawiam

bedę tam w poniedziałek po powrocie z Sejmu.OK?
            Uzyskane informacje opublikuje na forum
            • Gość: nie poseł Re: Do Posła Nowaka IP: *.one.pl / 192.168.5.* 14.06.03, 20:42
              Czekam z niecierpliwością co Panie pośle zastanie Pan w urzędzie.
              W poniedziałek zajrzę tu na pewno.
              pozdrawiam
              • Gość: nie poseł Re: Do Posła Nowaka IP: *.one.pl / 192.168.5.* 16.06.03, 21:38
                Gość portalu: nie poseł napisał(a):

> Czekam z niecierpliwością co Panie pośle zastanie Pan w urzędzie.
                > W poniedziałek zajrzę tu na pewno.
                > pozdrawiam

Zajrzałem i nic nie przeczytałem.
                Pan Poseł Nowak chyba schował głowę w piasek.
                A szkoda bo i ja sie dałem nabrać ,że Pan coś zdziała.
                pozdrawiam
                • Gość: wyborca Re: Do Posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 13:50

> Gość portalu: nie poseł napisał(a):
                  >
                  > > Czekam z niecierpliwością co Panie pośle zastanie Pan w urzędzie.
                  > > W poniedziałek zajrzę tu na pewno.
                  > > pozdrawiam
                  >
                  >
                  > Zajrzałem i nic nie przeczytałem.
                  > Pan Poseł Nowak chyba schował głowę w piasek.
                  > A szkoda bo i ja sie dałem nabrać ,że Pan coś zdziała.
                  > pozdrawiam

Tez zajrzałem i tez nic nie przevczytałem.
                  Szkoda Panie Pośle Nowak bo bardzo w Pana wierzyłem.
                  pozdrawiam
                  • Gość: pińczowianin Re: Do Posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 15:54
                    Gość portalu: wyborca napisał(a):

>
                    > > Gość portalu: nie poseł napisał(a):
                    > >
                    > > > Czekam z niecierpliwością co Panie pośle zastanie Pan w urzędzie.
                    > > > W poniedziałek zajrzę tu na pewno.
                    > > > pozdrawiam
                    > >
                    > >
                    > > Zajrzałem i nic nie przeczytałem.
                    > > Pan Poseł Nowak chyba schował głowę w piasek.
                    > > A szkoda bo i ja sie dałem nabrać ,że Pan coś zdziała.
                    > > pozdrawiam
                    >
                    >
                    > Tez zajrzałem i tez nic nie przevczytałem.
                    > Szkoda Panie Pośle Nowak bo bardzo w Pana wierzyłem.
                    > pozdrawiam

Nie wierzcie w to co wam Nowak obiecuje.
                    przeczytajcie to co napisałem o jego zasługach w poście Apel do Posła Nowaka.
                    Facet obieca wszystko aby tylko uwierzyć w jego dobre intencję.
                    Nie dajcie się robić w balona.
                    • Gość: nie poseł Re: Do Posła Nowaka IP: *.one.pl / 192.168.5.* 26.06.03, 19:31
                      Gość portalu: pińczowianin napisał(a):

> Gość portalu: wyborca napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: nie poseł napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: nie poseł napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Czekam z niecierpliwością co Panie pośle zastanie Pan w urzędzie
                      > .
                      > > > > W poniedziałek zajrzę tu na pewno.
                      > > > > pozdrawiam
                      > > >
                      > > >
                      > > > Zajrzałem i nic nie przeczytałem.
                      > > > Pan Poseł Nowak chyba schował głowę w piasek.
                      > > > A szkoda bo i ja sie dałem nabrać ,że Pan coś zdziała.
                      > > > pozdrawiam
                      > >
                      > >
                      > > Tez zajrzałem i tez nic nie przevczytałem.
                      > > Szkoda Panie Pośle Nowak bo bardzo w Pana wierzyłem.
                      > > pozdrawiam
                      >
                      >
                      > Nie wierzcie w to co wam Nowak obiecuje.
                      > przeczytajcie to co napisałem o jego zasługach w poście Apel do Posła
                      Nowaka.
                      > Facet obieca wszystko aby tylko uwierzyć w jego dobre intencję.
                      > Nie dajcie się robić w balona.

Coś mi sie zdaję ,że "pińczowianin" ma rację.
                      pozdrawiam
            • Gość: nie poseł Re: Do Posła Nowaka IP: *.one.pl / 192.168.5.* 29.06.03, 22:38
              Gość portalu: poseł nowak napisał(a):

>bedę tam w poniedziałek po powrocie z Sejmu.OK?
              >Uzyskane informacje opublikuje na forum

Może pan, panie pośle ma na myśli poniedziałek wielkanocny?
              pozdrawiam
              P.S. Jeżeli o taki poniedziałek panu chodzi, to niech lepiej pan tam wtedy nie
              idzie ,bo urząd na pewno będzie zamknięty.
              • Gość: nie poseł Kłamstwa posła Nowak IP: *.one.pl / 192.168.5.* 05.07.03, 12:07
                Pan kłamie panie pośle Nowak. Obiecuję pan swoim potencjalnym wyborcom coś z
                czego pan się nie wywiązuje.Na dodatek pan podchodzi do tych spraw jakby pan w
                ogóle na tym forum nigdy nie był.
                Wstyd panie pośle tak robić wyborców w "balona".
                Coś mi się zdaje ,że to jest negatywna ze strony pańskiej kampania wyborcza.
                I to negatywna dla pana i tylko przez pana samego.
                pozdrawiam i obiecuję ,ze będą o tej pana "słowności" pamiętał w dniu wyborów
                parlamentarnych
                • Gość: widz Re: Poseł Nowak Kłamie! IP: *.echo / 192.168.21.* 12.07.03, 11:40

> Pan kłamie panie pośle Nowak. Obiecuję pan swoim potencjalnym wyborcom coś z
                  > czego pan się nie wywiązuje.Na dodatek pan podchodzi do tych spraw jakby pan
                  w
                  > ogóle na tym forum nigdy nie był.
                  > Wstyd panie pośle tak robić wyborców w "balona".
                  > Coś mi się zdaje ,że to jest negatywna ze strony pańskiej kampania wyborcza.
                  > I to negatywna dla pana i tylko przez pana samego.
                  > pozdrawiam i obiecuję ,ze będą o tej pana "słowności" pamiętał w dniu wyborów
                  > parlamentarnych
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Mam wrażenie,że poseł Nowak stracił ostatnio nie tylko zdrowy
                  rozsądek,moralność,ale i instynkt samozachowawczy.Ktoś, kto twierdzi,że jest
                  antykomunistą z krwi i kości, a głosuje za Millerem,musi być chory,albo ma
                  rozdwojenie jaźni.Najpewniej jednak chce coś uzyskać dla siebie.Zagłosował za
                  Millerem,bo liczył,że wtedy Kurczuk odwoła prokurator Tomaszewską, której
                  serdecznie nienawidzi.A dlaczego?Bo kiedy nie był jeszcze posłem,kieleccy
                  prokuratorzy stawiali mu zarzuty karne przeciwko pani syndyk (tej też nie
                  znosi,bo uważa,że przez nią zbankrutowała jego firma,kiedy kupił słynną
                  mleczarnię i doprowadził ją do ruiny).Jak został posłem,przeniósł swoje sprawy
                  do innej prokuratury,a ta je umorzyła,bo miała Nowaka dość i nie znała go tak
                  dobrze,jak prokuratorzy kieleccy.
                  Więc od tej pory chce zniszczyć Tomaszewską i prok.Piwko wszelkimi
                  sposobami.Nie dlatego,że zależy mu na dobru kieleckiego wymiaru
                  sprawiedliwości,czy w imię innych,górnolotnych powodów.Tu chodzi o
                  zwykła,prywatną zemstę.Jeszcze i za to,że to w jedej ze spraw w Kielcach
                  toczonych przeciwko niem, rodzimi psychiatrzy dopatrzyli się u niego problemów
                  z osobowością, skłonność do pieniactwa i uszkodzenie OUN.Ta opinia nie jest w
                  pełni rzetelna,ale nie przysporzyła Nowakowa chwały.Stąd kolejny powód do
                  prywatnej zemsty - na prokuratorach i psychiatrach.Potem była niechęć do sądów,
                  bo i te chciały wysłać go do specjalistów od "chorób duszy".
                  Poseł nigdy nie powinien kierować się prywatą. To własnie Nowak zarzuca
                  Długoszowi i innym.Chce walczyć z czerwonymi baronami i korupcją SLD.Ale
                  przecież robi to samo!Wykorzystuje media dla własnej chwały,interesuje się
                  tylko tymi sprawami,które jemu samemu coś mogą ułatwić,albo przekonają go
                  wewnętrznie,że - wbrew pozorom - jest wielki. Czy nie zauważyliście,drodzy
                  Internauci,że posła nie obeszła sprawa nauczycieli,którzy prosili go o pomoc
                  dlatego,że nie wiązała się w żaden sposób z prokuraturą,ani sądem? Że każda ze
                  spraw,jaką się zajmuje,jest w jakikolwiek sposób związana z jego prywatą? A
                  sprawa blacharza z Nowin? Zajął się nią jedynie dlatego,że adwersarzem tegoż
                  był brat notariusza, Janusza P.,który - jego zdaniem - wespół z panią syndyk
                  oszukał go przy zakupie wspomnianej mleczarni. Gdyby chodziło o jakiegoś innego
                  P., nie brata notariusza,którego nienawidzi i szuka na niego pomsty,nawet by
                  nie zająknął się w sprawie skrzywdzonego blacharza.
                  Popatrzecie na Nowaka krytycznie!
                  • Gość: poseł nowak Re: Poseł Nowak Kłamie! IP: 213.77.1.* 12.07.03, 12:07
                    Gość portalu: widz napisał(a):

>
                    > > Pan kłamie panie pośle Nowak. Obiecuję pan swoim potencjalnym wyborcom coś
                    > z
                    > > czego pan się nie wywiązuje.Na dodatek pan podchodzi do tych spraw jakby p
                    > an
                    > w
                    > > ogóle na tym forum nigdy nie był.
                    > > Wstyd panie pośle tak robić wyborców w "balona".
                    > > Coś mi się zdaje ,że to jest negatywna ze strony pańskiej kampania wyborcz
                    > a.
                    > > I to negatywna dla pana i tylko przez pana samego.
                    > > pozdrawiam i obiecuję ,ze będą o tej pana "słowności" pamiętał w dniu wybo
                    > rów
                    > > parlamentarnych
                    > ------------------------------------------------------------------------------
                    -
                    > -
                    > Mam wrażenie,że poseł Nowak stracił ostatnio nie tylko zdrowy
                    > rozsądek,moralność,ale i instynkt samozachowawczy.Ktoś, kto twierdzi,że jest
                    > antykomunistą z krwi i kości, a głosuje za Millerem,musi być chory,albo ma
                    > rozdwojenie jaźni.

Własnie, że głsowanie jest przejawem zdrowego rozsadku. Ja nie kieruje się
                    przy gloswaniu kolorami tylko przedmiotem sprawy. Gdybym głosował tylko z tego
                    powodu, że jestem prawica za prawicą, to napewno musiałbym być chory

Najpewniej jednak chce coś uzyskać dla siebie.Zagłosował za
                    > Millerem,bo liczył,że wtedy Kurczuk odwoła prokurator Tomaszewską, której
                    > serdecznie nienawidzi.A dlaczego?Bo kiedy nie był jeszcze posłem,kieleccy
                    > prokuratorzy stawiali mu zarzuty karne przeciwko pani syndyk (tej też nie
                    > znosi,bo uważa,że przez nią zbankrutowała jego firma,kiedy kupił słynną
                    > mleczarnię i doprowadził ją do ruiny).

co znaczy - kupil słynną pinnczowską mleczarnie o doprowadził do ruiny? Słynna
                    to ona była przed 1992 z tego, ze na Kleparzu w Krakowie tonami sprzedwano
                    masło i ze jako pierwsza w Polsce upadła z powodu wyprowadzenia z niej 2.5 mil
                    USD zł

Ruina to była zanim ją kupilem. Od 1992 do 1998 nic nie zrobiono, nawet nie
                    uszczelniono dachu. Po zakupie wsadziłem w remont 500 tys zł
                    Jak został posłem,przeniósł swoje sprawy

> do innej prokuratury,a ta je umorzyła,bo miała Nowaka dość i nie znała go tak
                    > dobrze,jak prokuratorzy kieleccy.

...a to już jest pomowienie tarnobrzeskich prokuratorów i kieleckich sędziów o
                    bezprawność w działaniu!!!

> Więc od tej pory chce zniszczyć Tomaszewską i prok.Piwko wszelkimi
                    > sposobami.Nie dlatego,że zależy mu na dobru kieleckiego wymiaru
                    > sprawiedliwości,czy w imię innych,górnolotnych powodów.Tu chodzi o
                    > zwykła,prywatną zemstę.Jeszcze i za to,że to w jedej ze spraw w Kielcach
                    > toczonych przeciwko niem, rodzimi psychiatrzy dopatrzyli się u niego
                    problemów
                    > z osobowością, skłonność do pieniactwa i uszkodzenie OUN.

tam jest napisane "cechy uszkodzenia OUN"

Ta opinia nie jest w
                    > pełni rzetelna,ale nie przysporzyła Nowakowa chwały.

a to jak rozumieć?

Stąd kolejny powód do
                    > prywatnej zemsty - na prokuratorach i psychiatrach.Potem była niechęć do
                    sądów,
                    >
                    > bo i te chciały wysłać go do specjalistów od "chorób duszy".

Jezeli chodzi o BUSKO, to chyba wszyscy wiemy, że działania tego sądu były
                    bezprawne
                    > Poseł nigdy nie powinien kierować się prywatą. To własnie Nowak zarzuca
                    > Długoszowi i innym.Chce walczyć z czerwonymi baronami i korupcją SLD.Ale
                    > przecież robi to samo!Wykorzystuje media dla własnej chwały,interesuje się
                    > tylko tymi sprawami,które jemu samemu coś mogą ułatwić,albo przekonają go
                    > wewnętrznie,że - wbrew pozorom - jest wielki. Czy nie zauważyliście,drodzy
                    > Internauci,że posła nie obeszła sprawa nauczycieli,którzy prosili go o pomoc
                    > dlatego,że nie wiązała się w żaden sposób z prokuraturą,ani sądem? Że każda
                    ze
                    > spraw,jaką się zajmuje,jest w jakikolwiek sposób związana z jego prywatą? A
                    > sprawa blacharza z Nowin? Zajął się nią jedynie dlatego,że adwersarzem tegoż
                    > był brat notariusza, Janusza P.,który - jego zdaniem - wespół z panią syndyk
                    > oszukał go przy zakupie wspomnianej mleczarni. Gdyby chodziło o jakiegoś
                    innego
                    >
                    > P., nie brata notariusza,którego nienawidzi i szuka na niego pomsty,nawet by
                    > nie zająknął się w sprawie skrzywdzonego blacharza.
                    > Popatrzecie na Nowaka krytycznie!

A sprawa innego notariusza, który sporzadza opinie dla WAM na mieszkania na
                    Bukówce
        • Gość: nie poseł Do Posła Nowaka i Jak"UB-ka" IP: *.one.pl / *.ns.net.pl 12.09.03, 18:08
          Ten wątek jest dowodem jak to Pan Poseł Nowak działa.
          Obiecać a później "chodu" tylnimi drzwiami.
          pozdrawiam wszystkich a szczególnie wymienoinych w temacie "gości"
          • Gość: Gość Radia M Re: Do Posła Nowaka i Jak"UB-ka" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 23:02
            Z UBEKAMI prawda.Pan Poseł tylko takich broni,sa na to dowody.Chyba miał
            jakies powiązania,że go w Stanie Wojennym za granicę ,do Niemiec
            wysłali.Święta prawda Panie nie poseł.
            • Gość: Filip Re: Do Posła Nowaka i Jak'UB-ka' IP: *.look.ca 15.09.03, 00:00
              Widze ze ostro atakuja pana posla Nowaka czlonkowie "Czerwonej Pajeczyny".

Ktokolwiek bierze w obrone interes spoleczny tak jak pan Nowak, natychmiast
              budzi niechec tych, ktorych interesy sa ciemne, sprzeczne z interesem
              narodowym, najczesciej opierajacych sie na mafijnych powiazaniach urzednikow
              administracji panstwowej, przy czym prym w tym precederze wiedzie obecnie
              bedaca u koryta partia SLD. PZPR a dzis juz SLD klany rodzinne sfoloczy.

Ilosc i jakosc tych atakow swiadczy o jednym. Swiadczy ze posel Nowak dziala
              skutecznie.
              • Gość: ojciec do Nowaka i.. co tam dzieci tu 30 letni liberal IP: *.kielce.msk.pl 15.09.03, 00:15
                jezu,
                a: po, pis , aws, lpr, samoobrona itd up uw - no to
                wzorce ideowe

pogielo was bo gadacie a nie dzialacie
                wszyscy sa podobni
                ale i tak najwyzszy poziom ludzkiej solidarnosci
                ze wszystkich , na poziomie srednim przejawia sld

niestety to konstatacja 20 lat aktywnej obserwacji
            • Gość: poseł nowak! Re: Do Posła Nowaka i Jak'UB-ka' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 22:09
              Gość portalu: Gość Radia M napisał(a):

Z UBEKAMI prawda.Pan Poseł tylko takich broni,sa na to dowody.
              Chyba miał jakies powiązania,że go w Stanie Wojennym za granicę,
              do Niemiec wysłali.Święta prawda Panie nie poseł.

W lipcu 1983 ( moment wyjechania ) nie było już stanu wojennego.
              Ja w RFN dostałem azyl polityczny za stocznie i to po 5 miesiacach
              pobytu ( 10 grudnia 83). Polecam moja teczkę w IPN, tam mozna zobaczyc,
              kim byłem
              • Gość: Gość Radia M Re: Do Posła Nowaka i Jak'UB-ka' IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:02
                Moze bys ja opublikowal.Bo kto ma dostep do twojej teczki IPN.W ktorym IPN
                Krakow,Warszawa.
                • Gość: posel nowak Re: Do Posła Nowaka i Jak'UB-ka' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 13:25
                  Wglad mam uzyskac w IPN w Krakowie. Kiedy? Za kilka miesiecy.

Jeszcze jedno! Per pan proszę! OK? Razem wódki nie pilismy !
              • Gość: Krzyś UK-PP Re: Do Posła Nowaka i Jak'UB-ka' IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:37
                Nowak, Nowak pokaż teczkę ,a pokażę Ci pałeczkę(Tonfa)i zabiorę do Pińczowa na
                wycieczkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka