Dodaj do ulubionych

Hotel Ameliówka - WESELE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:11
Czy ktoś z was robił tam już przyjęcie weselne?
Może wasi znajomi lub rodzina mają jakieś cenne uwagi i chętne
podzielą się spostrzeżeniami. Nie wiem czy zdecydować się na to
miejsce.

To jest hotel poniżej Przedwiośnia na Ameliówce. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:32
      Byłem tam na weselu w czerwcu. ładna sala dobre jedzenie i ogólnie
      fajnie
      • Gość: normalny tylko wieśniaki robią wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 15:20
        Normalni ludzie biorą ślub cywilny połączony z kameralnym przyjęciem dla
        najbliższych przyjaciół.
        Zapraszanie jakichś dziwnych, wpie..jących kotlety ciotek z drugiego końca
        Polski to jakieś wielkie nieporozumienie. Podobnie wszystkim "siódmym wodom po
        kisielu" mówię stanowcze NIE!
        • Gość: Grzesiek Re: tylko wieśniaki robią wesela IP: *.pu.kielce.pl 20.12.07, 15:30
          wieśniak to Cie robił
      • Gość: kinga Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.netcity.pl 06.11.13, 20:31
        Też tam byłam na weselu w tym roku i wszystko było ok. Cała oprawa typu jedzenie, kelnerzy ogólnie obsługa w porządku. Teraz wybieram się do Ameliówki na Sylwestra, bo mam same dobre wspomnienia stamtąd. Sala jest duża, przeszklona, naprawdę ładna, widać, że niedawno zrobili tam remont. Mam nadzieję, że i tym razem będzie tak fajnie:-)
        • Gość: Ania Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.netcity.pl 12.11.13, 23:40
          Jako że też bardzo, ale to bardzo miło wspominam wesele z zeszłego roku, to również rozważam opcję Sylwestra w Ameliówce, ich oferta jest bardzo ciekawa.
          Odnośnie wesela powiem jedno - jeśli się wahacie, to nie ma się, o co martwić, w Ameliówce na pewno przygotują wszystko świetnie, a sala sama w sobie - rewelacja!!
          • Gość: sysia Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 22:02
            Witajcie, ja też w zeszłym roku organizowałam weselicho w Ameliówce i z czystym sumieniem polecam to miejsce!
            Pięknie położone, mnóstwo zieleni za oknami, sala przestronna, przeszklona z widokami - super wyszły zdjęcia. Jeśli chodzi o jedzenie, to było i dużo i smacznie. Nikt z zaproszonych gości się nie skarżył, a nawet usłyszałam wiele pozytywnych opinii. Potrawy były wręcz ozdobą stołów - nie dość że dobrych mają kucharzy, to jeszcze zręcznych i uzdolnionych plastycznie. Na temat obsługi też nie mogę powiedzieć złego słowa - byli profesjonalni i bardzo pomocni. Jeśli chodzi o dekoracje, to polecili nam kobietkę, która spełniła nasze oczekiwania - piękne kwiaty i szarfy, świece, ale wszystko z umiarem - naprawdę ma wyczucie i potrafi trafić w gust młodych po krótkich ustaleniach.
            Naprawdę polecam ten lokal, nie miałam żadnych problemów ani przy załatwianiu wesela ani w trakcie, a po TEJ NOCY ;) zostały mi bardzo miłe wspomnienia :))
    • Gość: gość Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:01
      Nie robić tam wesela! Porcje głodowe, wędliny na stołach kilka
      plasterków, ale zalane galareta na takich wieeeeeeeeelkich
      połmiskach.
      Jedzenie smaczne, ale po weselu i tak musiałam dojeść w domu...
      • Gość: anna Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:01
        może ktoś jeszcze?
      • Gość: Waldeczek Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:35
        krótko - na stole masz to co chcesz, bo ustalasz menu z właścicielką. Ogólnie
        polecam szczególnie w końcu maja (jest pięknie) lub w październiku - jeszcze
        piękniej. sala jeśli dobrze pamiętam optymalnie na 100 do 120 osób.
        • Gość: agnieszka Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.b-ras1.mvw.galway.eircom.net 25.10.07, 22:00
          Ja zdecydowałam się na wesele w tym hotelu na kwiecien i mam
          nadzieje ze nie pozaluje :) slyszalam wiele różnych opinii ale
          mysle,ze wszystko można uzgodnic i dopilnowac duzo wcześniej.No i
          niezaprzeczalnie sala i okolica robą wrażenie :)
    • Gość: Justyna Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: 193.24.202.* 20.12.07, 12:47
      My także zdecydowalismy się na Ameliówke ( 1 sobota października
      2008)i zgadzam się ,sala robi wrażenie ,okolica również.Sama nigdy
      nie byłam akurat tam na weselu, ale robiłam wywiad wśród znajomych a
      także popytałam zespołu ,kóry bedzie u Nas grał (grali tam nie jedno
      wesele) i opinie na temat Ameliówki jeden wielki pozytyw (jedzenie
      dobre , obsługa także...no a reszta jak wiadomo zależy od dobrej
      muzykii towarzystwa.
      Ale wiadomo ilu ludzi, tyle opini...Ja jednak uważam ,że dokonaliśmy
      słusznego wyboru ,a sprawy organizacyjne,to kwestia dogadania między
      dwoma stronami.
      • Gość: Grzesiek Re: Hotel Ameliówka - WESELE IP: *.pu.kielce.pl 20.12.07, 14:44
        A ja polecam Dworek w Masłowie zaraz obok lotniska, super obsługa, ekstra sala
        nówka sztuka no i ceny dość dobre a jedzenie naprawde naprade dobre i bardzo go
        dużo. Jeszcze prawie tydzien jadłem w domu to co zostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka