exploited 24.12.01, 09:27 Witajcie Forumowicze. Dla Was i dla Waszych rodzin pragnę przekazać życzenia zdrowych i spokojnych Świąt, i spełnienia najskrytszych marzeń. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Święta IP: *.cementownia-nowiny.com 24.12.01, 09:39 Dołączam się - WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Święta IP: 100.1.1.* 24.12.01, 09:40 A czy ktoś oprócz mnie jest dzisiaj w pracy !!! To straszne :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Święta 24.12.01, 09:42 Gość portalu: Nowy napisał(a): > A czy ktoś oprócz mnie jest dzisiaj w pracy !!! To straszne :-(( Nowy jestes w pracy?????? dzwonie do was i dzwonie a nikogo nie ma, konkretnie chodzi mi o P.M z dz. marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Święta IP: 100.1.1.* 24.12.01, 09:45 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Nowy napisał(a): > > > A czy ktoś oprócz mnie jest dzisiaj w pracy !!! To straszne :-(( > > Nowy jestes w pracy?????? > dzwonie do was i dzwonie a nikogo nie ma, konkretnie chodzi mi o P.M z dz. > marketingu P.M. jest na urlopiku - a ja w pracyyyyyyyy, ale też się cieszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Święta 24.12.01, 09:55 Gość portalu: Nowy napisał(a): > P.M. jest na urlopiku - a ja w pracyyyyyyyy, ale też się cieszę :)) to nieladnie!! mial mi cos przeslac......trudno. Wesolych swiat Nowy:)) rodzinnych i pogodnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Święta IP: 100.1.1.* 24.12.01, 10:28 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Nowy napisał(a): > > > P.M. jest na urlopiku - a ja w pracyyyyyyyy, ale też się cieszę :)) > > to nieladnie!! mial mi cos przeslac......trudno. > Wesolych swiat Nowy:)) > rodzinnych i pogodnych:) Dziękulski DM i wzajemnieeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Święta 24.12.01, 09:43 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości w każdym dniu nadchodzącego Roku życze wszystkim forumowiczom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Święta 24.12.01, 09:51 to ja w innej formie;-) pragnę przekazać życzenia kartki.miasto.kielce.pl/pokaz.php?id=23398148105 pozdrawiam jjarm Odpowiedz Link Zgłoś