marik.a 06.06.08, 09:22 Chciałam Was zapytać o dobre sklepy z akcesoriami dziecięcymi w obrębie Kielc, Sandomierza, Kazimierza Wielkiego...?Chodzi mi o jakieś większe sklepy dysponujące dobrej jakości asortymentem kilku firm...Dziękuje bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalka111 Re: Dobre sklepy dziecięce? 08.06.08, 22:03 Ja polecam hurtownie Ares Kielce, ul. 1 Maja 191 Odpowiedz Link Zgłoś
marik.a Re: Dobre sklepy dziecięce? 10.06.08, 11:17 hmmm hurtownia..... a sklepy ?Nie mam na mysli tesco ani H&Mu czy tez innych tego typu, tylko sklepu gdzie kupię i skarpetki i posciel i zabawkę :) Dobra jakos przede wszystkim :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemamab Re: Dobre sklepy dziecięce? 10.06.08, 15:19 Tam kupisz i skarpetki i pościel i zabawkę a i dla siebie też coś pewnie znajdziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_79 Re: Dobre sklepy dziecięce? 10.06.08, 17:11 Koło "Reala" i "Praktikera" jest duży sklep z art. dziecięcymi, tylko wydaje mi się, że troche drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka78p Re: Dobre sklepy dziecięce? 10.06.08, 20:05 Ten sklep obok "reala" nazywa sie "Dziecko" i jest sto najdroższy sklep w Kielcach!Polecam wspomnianą juz hurtownię Ares-detalicznie też sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Dobre sklepy dziecięce? 11.06.08, 23:05 Hurtownie gdzie sprzedaja detalicznie:ares na 1 maja; abc niemowlaka przy tesco, na górnej też jest mała hurtownia, na prostej oraz na ściegiennego Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Dobre sklepy dziecięce? 11.06.08, 23:07 ten sklep przy realu jest mega drogi., aha ta hurtownia przy tesco jest na ul. Kniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aga-tka01 Re: Dobre sklepy dziecięce? 03.07.08, 10:40 polecam hurtownię ARES przy ul. 1-go Maja, zaraz przy Polmozbycie Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Dobre sklepy dziecięce? 03.07.08, 16:13 a ja nie cierpie tej hurtownii. Baby chodza krok w krok za Toba. Poza tym tam jest wszytsko chinskie, jakosc beznadziejna. Widocznie mam inny gust, ale jak dla mnie tam sa wiesniackie ubranka. Jesli juz to ta hurtownia koło tesco- maja dobre body z fixoni i z caretsa, oczywiscie na tesco tez znajdziesz ładne branka dla bobasa. Ja generalnie jezdze do H&M, C&A, Kapphal i Zara. Dobrej jakosci ubranka, dzieci moga dziedziczyc, ew. zostawic je na kolejne potomstwo :) Bez obaw, ze sie rozciagnie, pożółknie i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Też nie lubię Aresu 04.07.08, 07:23 i nie chodzi mi o jakość. Robiliśmy tam spore zakupy wyprawkowe przed urodzeniem Młodej, a potem mąż dostał w firmie kasę z okazji urodizn Małej. I nie chcieli nam dać faktury. Oczywiście, nie daliśmy się zbyć i fakturę wydali, ale swoje zdanie o nich mam. Odpowiedz Link Zgłoś
miniuszka Re: Dobre sklepy dziecięce? 07.07.08, 21:51 Też nie polecam hurtowni Ares - ubranka naprawdę takie sobie, mało ciekawe, po prostu zwykłe, w dziedzinie konkretnych marek wachlarz asortymentu ubogi, niby dużo wszystkiego ale tak naprawdę nic specjalnego, a w dodatku niesamowite problemy stwarzają przy wymianie wadliwych zabawek a takowe niestety sprzedają-moja sprawa oparła się u rzecznika obrony praw konsumenta ale wywalczyłam zwrot kasy. Stanowczo odradzam choć byłam ich klientką. Polecam sklep na Kniewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: Dobre sklepy dziecięce? 08.07.08, 10:44 Ja polecam sklep 5-10-15 na terenie pasazy w Realu. Super jakos, i duzy wybór. No i ceny są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
irmeline Re: Dobre sklepy dziecięce? 17.07.08, 23:39 Też nie polecam Aresa. Nie można niczego samodzielnie obejrzeć, dotknąć, a ubranka w stylu późnej komuny. Wyjątkiem są grube, 100% bawełny body z Batyra, które można prać w 60 C i które naprawdę długo służą dziecku, zwłaszcza gdy się urodziło zimą, jak moje. Odpowiedz Link Zgłoś
marik.a Re: Dobre sklepy dziecięce? 30.07.08, 08:56 Dzieki wielkie ;) Nie spodziewałam sie ze wypowiedzi przybiora taki zwrot :] Trochę mnie tu nie było ale mam nadzieje ze jeszcze wątek bedzie miał kontyunuację... Byłam i w tesco i w innych tego typu sklepach ale nigdzie nie moge znalezc nic dla siebie, moze zbyt wybredna jestem po prostu.? A poszukuję konkretnej rzeczy marki sterntaler. Nie wiem czy słyszałyście o niej? Jesli tak to co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
antenka75 Re: Dobre sklepy dziecięce? 05.10.08, 20:36 Markę sterntaler kupisz na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Dobre sklepy dziecięce? 09.08.08, 10:31 dziwne że nikt nie wpomniał o Pinokiu na Bodzentyńskiej. mają tam wspomniane body z Batyra i wiele innych fajnych firm. no i stosunkowo niedrogie buty. poza tym niezła jest też hurtownia na Górnej- nie jeżeli chodzi o ciuchy - bo są standardowe. ale mają tanie np fopteliki i krzesełka do karmienia Odpowiedz Link Zgłoś
oczko426 Re: Dobre sklepy dziecięce? 20.10.08, 22:44 Ja mogę polecic Le-Go,ul.Górna 25,blisko Exbudu.B.dobrze wyposażony sklep i bardzo tani,a poza tym kompetentni sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
rejeh Re: Dobre sklepy dziecięce? 02.08.17, 17:31 Jeśli chodzi o sklep z pościelą, kołderkami i tekstyliami dziecięcymi to polecam hurtownie i sklep internetowy z pościelą dla dzieci hippo-sklep.pl Mają siedzibę w Kielcach i mega wielki asortyment. Można tam zaopatrzyć się we wszystko co związane z pościelą. Od prześcieradła przez kołdry i poduszki powłoczki narzuty koce itp. Można zamówić na stronie sklepu i odebrać z magazynu na ul. Peryferyjnej - wskazówki jak tam trafić z map google: www.google.pl/maps/place/Hippo+PHU Odpowiedz Link Zgłoś