ramid 25.06.08, 14:56 Drodzy Forumowicze szukam dobrego ortopedy w Kielcach. Matka juz prawie wyje z bolu a balwany w naszym miescie nie portafia pomoc. Moze ktos by pomogl i wskazal namiary na naprawde dobrego ortopede. Dzieki z gory Ramid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hawk Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.chello.pl 25.06.08, 15:01 Mam telefon do bylejakiego kieleckiego ortopedy. Ale za to jakiego drogiego! Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: Dobry ortopeda w Kielcach 25.06.08, 18:01 Generalnie kielecka ortopedia nie ma za dobrych rokowan. Ja jednak polecam, z wlasnego doswiadczenia, dr Germana (niestety nie wiem gdzie teraz przyjmuje prywatnie, ale pracuje w szpitalu na Czarnowie). Ma spoko podejscie do pacjenta, no i w moim przypadku juz nie wyje z bolu. Wogole sympatyczny i konkretny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.mmpnet252.tnp.pl 26.06.08, 07:46 Znam dobrego ortopede w Busku k/Kielc Dr Marcinkowski i Dr Skorupa - polecam oni mi bardzo pomogi bo nie chodizłam na nogę przez 6 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:51 Busko też niedaleko Podesek Stefan, lek. med. ortopeda tel. 0 41 378 75 82 adres 28-100, Busko Zdrój, Sienkiewicza 2 woj. świętokrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.mat. Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: 79.139.9.* 25.06.08, 21:21 tak dr Podesek w busku, uratował mojemu tacie rękę Był jeszcze jeden niezły ale chyba aktualnie w pace Odpowiedz Link Zgłoś
admiral27 Re: Dobry ortopeda w Kielcach 26.06.08, 12:44 Równiez polecam lerzarzy buskich ,Dr Podesek i Dr Marcinkowski Odpowiedz Link Zgłoś
fajnalutowamama Re: Dobry ortopeda w Kielcach 26.06.08, 15:08 Dr Żelichowski - prywatnie na Żródłowej 20 tel413443412 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 17:37 Dobry ortopeda jest tylko w Busku Zdroju nazywa się p. Marcin Podesek. Jest wspaniałym lekarzem.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaoo Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:04 Ja odradzam całą kielecką ekipę... ostatni zdolny ortopeda wyjechał do Hiszpani. Jeśli ortopedia w regionie - TYLKO BUSKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż "Dobry ortopeda"pójdzie siedzieć jak PO zniknie IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 10:30 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohuhf Re: "Dobry ortopeda"pójdzie siedzieć jak PO znikn IP: *.chello.pl 27.06.08, 14:29 Ortopeda w Busku okulista w Starachowicach krążeniowiec w Końskich w Kielcach -pomniki Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: "Dobry ortopeda"pójdzie siedzieć jak PO znikn 05.06.13, 07:27 Witam bardzo "optymistyczny" wpis. Mam pod opieka 85 letnia dziewczyne z chorym kregoslupem, bardzo cierpi. Niestety leki, ktore przyjmuje bardziej szkodza niz usmierzaja bol. :( Operacja raczej nie wchodzi w gre, wiek i choroba wiencowa. Chyba tylko Busko. Chwala netowi, ze jest:) Pozdrawiam serdecznie Kielczan, mieszkacie w coraz piekniejszym miescie. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w moze ktos wie, czy dr German 05.06.13, 13:53 przyjmuje prywatnie? mam termin wizyty w szpitalu, ale rejestratorka nie wie, kto bedzie przyjmowal, nie ma grafiku:( Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry ortopeda w Kielcach IP: *.dynamic-ww-01.vectranet.pl 18.04.19, 07:26 Uwaga na ortopedow z Kielc omijac . W szpitalu na ul.kosciuszki zle zlozyli reke grozi to kalectwem reka nie sprawna bol ja bede musiala patrzec na cierpienie i kalectwo jezeli ktos potrzebuje dobrego ortopede to polecam dr Stefan Podesek przyjmuje w Busku Zdroj i w Staszowie Nie operowac sie w Kielcach u ortopedow bo strach Odpowiedz Link Zgłoś