ck_obywatel 03.12.08, 20:56 Parking galerii Echo, pokaz parkowania na dwóch miejscach. zapodaj.net/38327422.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 32768897 Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 01:45 No i właśnie tak trzeba robić (nie chodzi mi o parkowanie). Piętnować, publikując zdjęcia z nr rejestracyjnymi. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TKI Re: Golf TKI rulez ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 07:54 trzeba było przejść kawałek dalej i zobaczyć jak mistrze z TK parkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89321476 Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:22 Rejestracja nie ma znaczenia. Ja mam TK, a mieszkam poza Kielcami, poza tym jest mnóstwo WR, WW, DW, LU itp. leasingów i przedstawicieli. Ćwoki są wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelit-owiec. Re: Golf TKI rulez ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.12.08, 22:28 Odezwala sie kielecka elyta kierowcowa co po dwa jaja zaiwania do Tesko po czym sra na wszystko i to na niebiesko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 07:02 A ja myslalem, ze psychol forumowy Verizon zakonczyl juz swoja dzialalnosc... A tu prosze, niespodzianka na Mikołaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
msz1 Re: Golf TKI rulez ! 15.12.08, 11:01 Gość portalu: Marek napisał(a): > A ja myslalem, ze psychol forumowy Verizon zakonczyl juz swoja > dzialalnosc... A tu prosze, niespodzianka na Mikołaja.... No co ty, ten świr nigdy nie przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 22:03 Również popieram. Trzeba łosi fotografowac i dawać na forum. Moze sie wiesc rozniesie. PS. Przyjechal wyżelowany czereśniak do Teska na promocję i tak sie spieszył, że z podniety łot tak mu sie zaparkuwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z kielec Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 21:21 ten wieśniak TKI myślał że pod swoją stodołę podjechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TKI Re: Golf TKI rulez ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 07:52 PS. Przyjechal wyżelowany czereśniak do Teska na promocję i tak sie spieszył, że z podniety łot tak mu sie zaparkuwało. Widać po postach jaka kultura bije od mieszczuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Golf TKI rulez ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 13:08 <a href='http://s4.zapodaj.net/54466832.jpg.html'>http://s4.zapodaj.net/54466832.jpg.html</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 13:10 Jeden taki element nie przejmowął się brakiem miejsca.... Zupełnie podobny przypadek.... s4.zapodaj.net/54466832.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:21 Gość portalu: gość napisał(a): > Jeden taki element nie przejmowął się brakiem miejsca.... > > > Zupełnie podobny przypadek.... > > s4.zapodaj.net/54466832.jpg.html Świetny pomysł i ŚWIETNE zdjęcia, zamieszczajmy je, żaden komentarz słowny nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TILI Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 15:40 ciekawe, że nie ma żadnych fotek z rejestracją TK, ... niedługo kieleckie buraki doprowadzą do tego, że nikt spoza Kielcowa tu nie zajrzy, nawet pies z obdartym ogonem nie będzie chciał oglądać tego zapyziałego grajdołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:54 > ciekawe, że nie ma żadnych fotek z rejestracją TK, > > ... niedługo kieleckie buraki doprowadzą do tego, że nikt spoza Kielcowa tu nie > zajrzy, nawet pies z obdartym ogonem nie będzie chciał oglądać tego zapyziałego > grajdołu tu nie chodzi o rejestracje tylko o buractwo ale to właśnie kierowcy spoza TK (czyli spoza miasta) mają najwiekszy problem z parkowaniem, czyli mają problem z zobaczeniem na drodze i parkingu kogoś innego poza nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK:-) Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:41 to gdzie będziesz buraku przyjeżdżał w weekend ze znajomymi??? nie pasuje to won na pole chamie zafajdany w oborniku ze swoim gulfem TKI!!! Państwo z Kielc nie chcą widywać prostackich mord u zapoconych pastuchów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 16:29 Równiez popieram. Wrzucamy zdjecie, komentarz zbędny. TKI to TKI. PS. Dawniej jak ktos z prowincji przyjezdzal do miasta (awans spoleczny, zakupy w 'miescie', szkoła) to rozglądał się wokól podpatrywał obyczaje, dowiadywał się, że łyżką sie nie je kotleta, itd. Teraz WIOCHA nadaje ton. Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:43 Dokładnie, teraz wiocha nie ma już zahamowań i co gorsza nie widzi, że nie pasuje do miasta! Szczególnie to widać po studentach z prowincji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 14:09 Tylko mieszczuchy, które nawet nosa nie wychylą spoza betonowych blokowisk, obesranych psimi kupami i zawalonych ćpunami piętnują wieś i twierdzą, że jest zacofana. Wyjedźcie na pierwszą lepszą wieś a zobaczycie jak ludzie tutaj żyją, chałupy pokryte strzechami były sto lat temu, dziś ludzie mieszkają w ładnych domach, z takim metrażem, o którym mieszczuch może pomarzyć, każdy ma możliwość dostępu do internetu, telewizji satelitarnej i czego tam jeszcze sobie zażyczy. My ze wsi nie musimy grillować na balkonach, bo mamy od tego ogródki z zielonymi trawnikami. Możemy imprezować nawet do rana, bo żaden sąsiad na policję nie będzie dzwonił. Czym wy się szczycicie mieszczuchy?? Tylko kompletny idiota nie nadążający za postępem szufladkuje ludzi i twierdzi, że chamy to tylko na wsi są. Śmiech mnie ogarnia, kiedy czytam opinię ludzi sypiających ze swoimi psami, kotami i Bóg wie jeszcze czym w łóżku,gnieżdżących się w malutkich mieszkankach, gdzie z okien patrzą na obdarty betonowy blok, albo na obesrane psimi kupami chodniki że wieś jest zacofana i bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 18:54 No wiesz nie każdy w mieście mieszka na Bocianku czy na Czarnowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:48 Nie uogolniaj wsioku... Trawniki, ogródki...hehehehheheh!!! Wies z chlopa wyjdzie ale chlop ze wsi nie... I te golfiki trojeczki Rolling Stones na Gaz, bo tanij bedzie.... A w Kielcach się konczy 'szkole' zaocznie... zeby 'magistra' 'zrobic'.... A jak miastowe przyjado pooddychac "waszym" "powieczem" to najlepi od razu wszyćko widłami załatwić. Zrozumiał??? Oj wsioku z dostepem do internetu... Co sobota do "Teska", żel na włosy, panne za łapę, butla napełniona gzaem i heja 'zakupy' robic. Kebaba sie w.pie...... Do kina nie ma co isć, bo po co??? Podpisano: Miastowy, co w bloku mieszkał, ale nie mieszka, bo tak wyszlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 09:01 pokazałeś "miszczu" z miasta kulturę oj pokazałeś, nic dodać nic ująć prawdziwy "mieszczuch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 09:19 Wypowiedź trzeba dostosować do odbiorcy...tak, żeby wszystko (wszyćkło) było (beło) jasne... Dziś Galeria zamknięta, co wy będziecie robić.... Samochody liczyć...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzorro Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 12:28 Wsioki TKI i inne powiatowe pastuchy najeżdżają Kielce co łikend i robią wieś w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:27 A co ty może jeździsz jakimś merolem i to na benzyne? haha dobre! Lepiej zadaj sobie pytanie czy stać Cię na wieś? bo byle dziad nie kupi sobie działki i domu nie postawi. Gdzie jest dziadostwo na wsi to jest, nie ma idealnych miejsc... A co w tym złego, że ktoś kupi auto na gaz, bo będzie taniej? Szkoda ciągnąć dalej tę dyskusję. Ja tam wole wieś. Nikt się nie dop####dala do tego co robię, mogę prać brudne pieniądze, rozbierać kradzione auta i nawet nielegalny burdel prowadzić i żadna ciota nie będzie się tym interesowała. Niech będzie, że jestem "wsiok" ale stać mnie żeby pojechać odchamić się chociażby do Warszawy a nie tylko Kielc. Cenię sobie prywatność i nie uznaję godziny ciszy nocnej, lubię mieć swobodę i mieszkać na 300m2 a nie na 30. Co do złego parkowania - to nie jest domena kierowców ze wsi, ale ludzi niedouczonych i tu nie ma podziału wieś-miasto. P.S. Dbasz o czystość kochanego miasta i zbierasz kupki po swoim piesku w parku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:57 Tylko śmieszy mniej jedno. Jak wieśniak pojdzie do Warszawy i mówi że jest z Kielc, a jak wpadnie to się zaczyna wykręcać. Wstydzicie się swoich miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:54 Nie, nie merolem, bo nie lubie wiejskich MORELI. Na benzyne, wsioku. Mieszkam w dobrej dzielnicy, gdzie metr kwadratowy działki kosztuje 700PLN. Jak lubisz prac brudne pieniadze to Twoja sprawa. W Warszawie sie odchamiasz, dobre.... A ja uznaje cisze nocna, bo jestem cywilizowanym Europejczykiem. Nie mam psa. Jak będe miał, to będę zbierał. Idź gaz zatankuj w 'koło'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teka Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:30 A może było tak....Stały dwa auta ona wjechał w środek. Auta odjechały on został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 11:54 sugerujesz, że te auta były TK? to nie możliwe. Wszyscy z TK to wspaniali kierowcy, mistrzowie kierownicy, na pewno tak nie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... 06.12.08, 22:51 a to moje typy tygodnia.parking pod KCK 1. fotoforum.gazeta.pl/photo/6/wa/kg/wgui/s069qJC9iKet75ojGB.jpg kierowca z tablicami TSK zaparkował tylko na 3 miejscach 2. fotoforum.gazeta.pl/photo/6/wa/kg/wgui/EmCnAYoV2s9rZ3a9pB.jpg kierowca z TKI stwierdził,że chodnik jak sama nazwa wskazuje służy do parkowania na całej jego szerokości a nie dla jakichś pieszych 3. fotoforum.gazeta.pl/photo/6/wa/kg/wgui/nLBngey7Zuyg2lxtRB.jpg kierowa z TK uznał,że ludzie lubią spacery i zaparkował blokując schody I nie ma znaczenia kto jakie ma tablice na samochodzie. To poprostu kwestia myślenia lub jego braku. Niektórzy zachowują się jakby jeździli i parkowali na polu za stodołą, a nie w mieście,które cierpi na chroniczny brak miejsc do parkowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 09:37 > > I nie ma znaczenia kto jakie ma tablice na samochodzie. To poprostu kwestia myś > lenia lub jego braku. Niektórzy zachowują się jakby jeździli i parkowali na pol > u za stodołą, a nie w mieście,które cierpi na chroniczny brak miejsc do parkowa > nia popieram w 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAweł Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 12:39 Jednak statystycznie 'powiat' przoduje w umiejętności parkowania. Wczoraj parking przy Castoramie, Skoda Octavia [odpowiednik Passata ;)] została zaparkowana na dwóch miejscach. Miałem zrobic fotkę, ale było za ciemno. Rejestracja: TKI. Statystyki nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: 217.98.6.* 08.12.08, 18:30 po gwoździa pojechałeś do Castoramy? czy może na darmowe kanapki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda boli;/ Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:47 po to właśnie przyjeżdża prowincja jak TKI, TSK, TOS, TOP............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: kiedy ne było gdzie zaparkować.... IP: 81.219.133.* 07.12.08, 12:42 > I nie ma znaczenia kto jakie ma tablice na samochodzie. To poprostu kwestia myś > lenia lub jego braku. Niektórzy zachowują się jakby jeździli i parkowali na pol > u za stodołą, a nie w mieście,które cierpi na chroniczny brak miejsc do parkowa > nia Pewnie że to nie jest kwestia tablic bo wielu kierowców TK nagminnie parkuje jak im się podoba ale może ja jestem przewrażliwiony na punkcie tablic TKI czy TSK, TJE itp. Jak widzę że samochód stoi na czerwonym świetle i skręca w prawo mając zapaloną zieloną strzałkę blokując innych to się okazuje że kieruje nim Pani TKI albo na Wojska Polskiego jedzie samochód pod prąd w stronę Nidy i kto kieruje - Pan TPI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:09 TK TKI jak palant to palant nie ma tez znaczenia kobitka czy facet,,,debil to debil,temat supre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJE Re: Golf TKI rulez ! IP: 195.205.64.* 08.12.08, 18:46 buahaha :) KIELCE z duzej litery bo WIELKIE miasto :) mieszkam pod Kielcami i z racji mojego trybu zycia obracam sie po wiekszej czesci miast Polski Poznan, Wroclaw, Warszawa i ile razy widze mojego krajana z rejestracja na T i obojetnie czy powiat czy MIASTO tyle razy nie umie sobie poradzic z infrastruktura wiekszych miast :) z rondami kilku pasmowymi, z tramwajami, z zielonymi strzalkami do skretu w lewo przepraszam was drodzy KIELCZANIE ale jezdzac po miescie gdzie jest parenascie wiekszych ulic krytykujecie ludzi z miasteczek gdzie jest pare wiekszych ulic :) jestescie smieszni w swoich osadach :) zapraszam na ulice krakowska odcinek Checiny - Kielce na lewym pasie jadace 60km/h auta w wiekszosci na rej. TK no tak wkoncu z miasta na prowincje wyjechali i maja prawo niewiedziec ze w Polsce obowiazuje ruch prawostronny i jest cos takiego jak kultura na drodze :) brawa dla was za wasze osady Odpowiedz Link Zgłoś
ck_obywatel Re: Golf TKI rulez ! 08.12.08, 19:48 ... z racji mojego trybu zycia obracam sie po wiekszej czesci miast Polski Poznan, Wroclaw, Warszawa ... To z prawdziwą dumą możesz o sobie mówić, że jesteś naprawdę światowy człowiek :) To ile na tej ul. Krakowskiej wyciąga twoje Ałdi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJE Re: Golf TKI rulez ! IP: 195.205.64.* 09.12.08, 16:21 nie mowilismy o swiecie chcialem pokazac jak wypadaja Kielce na tle Polski kolego gulonie tendencja obecnie jest taka ze kto ma pieniadze ucieka z miasta na obrzeza i czemu sie dziwisz ze wiekszosc ladnych zadbanych aut z wyzszej polki na parkingach galerii ma rejestracje oscienne ? jesli o mnie chodzi wole robic zakupy w Krakowie czy w Lodzi ale jezeli juz musze cos na szybko kupic przyjezdzam do was, uwierz mi daje sobie rade z parkowaniem a moje audi? :) nie trafiles nie mam audi tylko vw passata 2.0tfsi poinformuj mnie jak ciebie bedzie stac na auto z salonu i zakupy w obcym miescie zasciankowy szlachcicu z wielkiego miasta Kielce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Golf TKI rulez ! IP: *.netcity.pl 09.12.08, 16:32 oj pojechales z tym passatem... z lewej passat, z prawej passat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Re: Golf TKI rulez ! 09.12.08, 16:32 na TKI to same matizy i passaty 2,0tfsi (diselek od traktura?);-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJE Re: Golf TKI rulez ! IP: 195.205.64.* 09.12.08, 17:49 zanim zaczniesz krytykowac to najpierw miej podstawy :) tfsi to turbobenzyna tdi to turbodiesel panie Kielczaninie :)))))) pozatym dieselek od traktura? :) kolego nowoczesne diesle wciagaja nosem benzynki :) a czasy rzedu 10.xx na 1/4 mili robione przez Polskie diesle pokazuja, ze tylko ludzie zatrzymani w motoryzacji na audi 80 i bmw e24 moga kpic z tego co drzemie w tych malych potworach :) dla przypomnienia 3 lata temu najszybsze auto w Polsce i Europie audi S4 killer robilo czasy rzedu 10.xx przy 1000KM i oproznaniu calego baku na jednym przejezdzie :) najpierw wiedz potem krytykuj :) pozatym jesli o mnie chodzi to wiecej matizow, yarisow, tico itp jezdzi wlasnie po Kielcach bo wasze piekne panie nie radza sobie z parkowaniem i kupuja takie duperele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:05 No i mamy wielki wywód na temat silników VW i historii motoryzacji. Widać, że badylarz TJE to człowiek oczytany, Auto Świat, te sprawy. Lepiej mieć piękną panią w Yarisie czy Corsie, niż raszple w Passatcie na fotelu pasażera. Taka prawda. To jakim samochodem kto jeździ to jeszcze o niczym nie świadczy. Znam bogatych, którzy jeżdżą limuzynami z lat 90tych, bo autem nie muszą niczego udowadniać. Dorobiłeś się chłopie no czosnku, to się ciesz. Ale i tak w tym worku między uszami masz nie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Re: Golf TKI rulez ! 09.12.08, 23:27 Na czorsnku sie można dorobić? W ogóle czosnek to mi żydami śmierdzi, czy raczej na odwrót;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK z podkielc Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:23 no to pewnie boss jesteś w swojej metropoli oprócz tirowca glity bo z reguły TJE jeżdzą czereśniaki w dezelach nastoletnich Odpowiedz Link Zgłoś
ck_obywatel Re: Golf TKI rulez ! 10.12.08, 19:50 Widzisz, mamy trochę inne priorytety, co do osiągnięciu w życiu celu. Dla mnie kupno nowego samochodu w salonie, to nie jest spełnienie marzeń. Może wyda ci się to dziwne, ale niektórzy wolą nie pokazywać, że stać ich na nowe auto. Robienie zakupów w innym mieście też nie uważam za coś niezwykłego - to stały element życia, chociaż dla ciebie może to również wydać się dziwne. Dla niektórych szczytem osiągnięć jest właśnie kupno nowego samochodu - najczęściej na kredyt. No, ale jak podjedzie się pod kościół/remizę, to wszyscy sąsiedzi/blachary mogą mi pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Golf TKI rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:59 Jestem w Warszawie często i nie zauważyłem, aby auta z Kielc odstawały od reszty, a do Poznania czy Wrocławia to mało kto w ogóle z Kielc jeździ (bo i po co). Poza tym kielczanie nie zwalają się do większych miast w takim stopniu w jakim cały region zwala się codziennie do Kielc, korkując miasto. Co to za moda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz TJE rządzi na Krakowskiej IP: 81.219.133.* 10.12.08, 09:13 Tyle razy co jadę tą ulicą to jakieś Audi B3 albo Vectra rocznik 91 na numerach TJE blokuje lewy pas ruchu jadąc z "nadmierną" prędkością 60 km/h:-) ps. do obytego w świecie spod Jędrzejowa - cham wyjdzie ze wsi ale wieś z chama nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 20:46 jak widze TJE to mi sie gorzej robi, mam do nich pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:43 mi się lampka alarmowa włącza jak widzę TOP i TBU oraz TKN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 19:28 zaraz po nas pojada, ze TK jezdzic nie potrafi. Oni przeciez umieja. W sumie przeciez jezdza, nie. Nie wiem czemu sie czepiamy ;-))))))) Ostatnio jednak spostrzeglam "akcje kapelusznik" na drodze. nie ma nic gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: 81.219.133.* 12.12.08, 21:17 to prawda, mnie ojciec zawsze przestrzegał przed dwom typami kierowców - uważaj na samochody gdzie na tylnej półce jest kapelusz słomkowy oraz jak jadą dwie kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.gprs.plus.pl 13.12.08, 16:33 niestety wydanie kapelusznika jest tak samo grozne w przypadku obu plci. jednak ciezko sie nie zgodzic, niektore panie , szczegolnie w wieku 40+ powinny raczej zostac w domu, a nie siadac za kierownice. Tylko wstyd przynosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:30 tu się muszę zgodzić, ale i takie młódki to niekiedy tragedia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 17:50 Dziś na Rogatce, burak czerwony na gębie w niebieskim Uno, wiek dwadzieścia parę lat, wymusił na mnie pierwszeństwo, jechałem od Katedry w strone cmentarza. Centymetry były od zderzenia. Patrzę na tą przymrożoną gębę, kako miał przymarszczone że hej. Z mamusią jechał. Mamusia beret moher. Miałem wysiąść, ale cóż z takim gadać. To jest plaga. Powiat na występach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.chello.pl 13.12.08, 19:18 A mnie nauczono,żeby sobie powtarzać-nie każdy jeżdzi tak dobrze jak Ty. Proponuję forumowiczom trzymać się tego hasła,a może będą dla siebie i innych milsi i sympatyczniejsi,może wreszcie nauczą się-że teraz są za kółkiem,za chwilę są pieszymi,a mogą jeszcze wsiąść na rower i będą tolerancyjni i czasami pomogą sobie,a może i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 21:15 Dzięki za podpowiedź, robię to codziennie. Nazywa się to zasada ograniczonego zaufania. Zacytuję W.Grynia z filmu Dom: "Mówi to Pani coś?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.chello.pl 13.12.08, 22:03 I jak efekty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 08:24 Jak na razie, odpukać..., zadowalające. No, ale do tego trzeba mieć jeszcze refleks, dobre hamulce i opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.chello.pl 14.12.08, 09:38 Trochę mnie uspokoiłeś,że nie musisz mieć klaksonu,kieleccy kierowcy swoje nieumiejętności /np.odjazdu spod świateł,chamstwa i pernamentnego utrudniania życia innym-złe parkowanie itp./ zastępują głooooooooooooośnym,niepotrzebnym trąbieniem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: TJE rządzi na Krakowskiej 15.12.08, 05:58 nic tylko teraz porobic zdjecia TK MISZCZOM w Warszawie i Ostrowcu zwlaszcza wokol targowicy kiedy metropolitanie na zakupy do zascianka przyjezdzaja. Przekonacie sie miszcze jak parkuja wasi metropolitanie pod WSBiP, a potem jest lament i biadolenie jak dostanie 500 zl mandatu co juz nie raz slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 07:47 No to rób foty i wrzucaj tutaj, czemu nie. No, w Ostrowcu to rzeczywiście można się nie połapać: te estakady, wiadukty, bezkolizyjne skrzyżowania, koniczynki, itd. Dla kogoś z Kielc kto rzadko tam jeździ na zakupy, lub ichni uniwersytet WSBiP (Wyższa Szkoła Bystrzaków Wiejskich i Pospólstwa), to rzeczywiście może być ciężko. A to rewelacja, nie wiedziałem, że Kielczanie jeżdżą na "targowicę" do Ostrowca. U nas jest targ, lub bazary. Targowica zaś, wg Kielczan to miejscowość na Ukrainie, miejsce zawiązania Konfederacji targowickiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.opera-mini.net 15.12.08, 08:23 zdziwilbys sie ile tej metropolitarnej szlachty przyjezdza do zasciankowego pospolstwa na targ i na nauki. W koncu ciagnie w swoje wiejskie klimaty prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:23 kolejny "bystrzak" z miasta wojewódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRX miasto TK IP: 81.219.212.* 15.12.08, 09:04 Ciekawa dyskusja... W moim przekonaniu nieszkańcy Kielc (oczywiście nie wszyscy) są... bardzo podobni w zachowaniach do swoich bliźnich spoza Kielc. Ale wszędzie tak jest i w zasadzie walka z ludzką mentalnością to jak walka z wiatrakami. Smuci mnie tylko fakt, że do "wielkomiejskości" Kielce jeszcze dużo muszą zrobić. Wręcz bardzo dużo i gospodarczo, i mentalnie... Widać to na każdym kroku a szczególnie gdy obserwuje się zachowanie (np w urzędzie, sklepie, drodze) przeciętnego Kielczanina. W wielu przypadkach to po prostru brak wychowania. Nie znaczy to, że trzeba mnieć kompleksy przed innymi mieszkańcami wiekszych miast bo tam też sie to widzi tylko, trzeba zastanowić się co zrobić aby to zjawisko nie występowało w Kielcach na tak poteżną skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: miasto TK 15.12.08, 09:14 na szczescie znam normalnych ludzi z Kielc i takich ktorzy przeprowadzili sie z Kielc do Ostrowca. Sa w zdecydowanej wiekszosci niz Ci ktorzy prezentuja tu slomiany poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: miasto TK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:04 Mówisz o swoim poziomie bystrzaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: miasto TK 15.12.08, 09:14 na szczescie znam normalnych ludzi z Kielc i takich ktorzy przeprowadzili sie z Kielc do Ostrowca. Sa w zdecydowanej wiekszosci niz Ci ktorzy prezentuja tu slomiany poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: niby-miasto WR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:27 Bredzisz, jedź do radomia tylko uważaj na portwel i radio w samochodzie i zobacz brak wychowania, ogłady, brak wszelkich hamulców moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: 81.219.133.* 15.12.08, 14:54 rozwaliłeś mnie tym "MISZCZEM" :-)))celowo to napisałeś??? bo nie uwierzę że takie barany mieszkają w ostrowcu ps. czekam z niecierpliwością jak zrobisz zdjęcie źle zaparkowanego samochodu TK u was na wichurze Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: TJE rządzi na Krakowskiej 15.12.08, 15:08 a jak myślisz?:)jeśli tylko będę w Ostrowcu i w okolicach WSB to zrobię zdjęcie w moim kochanym grajdole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 15:35 i dziwić się że śmieją się z nas zagranicą jak wpadło bydło na forum i pokazuje klase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Co do "miszczow" w Ostrowcu IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 20:19 To ja juz swietnie wiem jak parkuja w Ostrowcu i przewaza tam rejestracja TOS. Regula prawej reki ma sie nijak do praktyki. Zasada jazy autem "kazdy jedzie tak jak umie". Ale jak juz dopadna sie na dluga prosta w miejscowosci Poszkodzie to im szajba odbija. Wtedy widza ilemaja KM pod maska, w koncu dluga prosta to jdyna szansa zeby pojechac. Pomimo tego ze jestem z Kielc, uwaam, ze TK musi sie jeszcze sporo nauczyc uprzejmosc na drodze. Tak sie sklada, ze firmoy samochod mam z rejestracja innego wojewodztwa i ... malo kto wpusci , a jeszcze mniej osob dziekuje za wpuszczenie. gdzie indziej to jest norma. Natomiast powracajac do TBU, TOS, TPI, TKI to juz wogole poracha......Jak kto nie wie o co chodzi zapraszam w wekend na parking do Galerii Echo. Odpowiedz Link Zgłoś
msz1 Re: TJE rządzi na Krakowskiej 15.12.08, 10:55 Dwa razy widziałem samochody zaparkowane na przejsćiu dla pieszych w GE i były to rejestracje TSK i TJE. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce ...j 16.12.08, 20:15 a może kultura jazdy , w tym parkowania zmnieniłaby się gdyby kursantów uczono jeżdzić a nie tylko zdać egzamin? na marginesie pozdrowienia dla instruktora ze srebrnej micry, który w miniony czwartek wypuścił kursanta tak,że skręcając z Warszawskiej (od strony Warszawy) w Świętokrzyską (lewoskręt) wymusił na mnie pierwszeństwo... Może się śpieszył na zakupy do galerii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:25 Święta tuż tuż, niektórym pogoń odbiera myślenie. Oto przykłady dwóch buraków. Ścieżka rowerowa:TJE. Tesco wyjazd (!!!) - skodziarz. Gdzie my żyjemy!!!? s4.zapodaj.net/75561292.jpg.html s4.zapodaj.net/67704310.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
czyzykck Re: TJE rządzi na Krakowskiej 21.12.08, 21:35 żal mi czytać te głupoty... prawda jest taka, że większość kierowców nie potrafi parkować! i jest to obojętne czy mają 20, 40 czy 60 lat! i obojętne jest czy rejestracja to TK, TKI czy "T coś tam". tylko śmieszy mnie jak to kierowcy z powiatu robią z siebie mędrców i mówią, spójrzcie jak wy jeździcie... zastanawia mnie tylko co by powiedzieli panowie z TKI jakby to w ich wsi ktoś zaparkował na chodniku, albo zajął 2 miejsca pod kościołem... zamiast bluzgać na siebie polecam zatankować auto za 20 złoty i poćwiczyć gdzieś parkowanie, bo mniejszym wstydem jest uczyć się niż nie umieć! polecam też ogółowi kierowców z województwa zapoznanie się z przepisami dotyczącymi poruszania się na rondzie oraz od czego jest kierunkowskaz! a młodym gniewnym polecam zamontowanie normalnego tłumika w rozsypujących się oplach, vw i innych po niemieckich zabytkach! ~ młody kielczanin (posiadacz średniego auta nie mający problemu z parkowaniem, bo parkuje śie nie zawsze na "raz") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Czyzykck IP: *.gprs.plus.pl 22.12.08, 18:45 wielki szacun, nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 08:13 Trafnie ujęte, jesteś dobrym obserwatorem i podzielam Twoją opinię. Fotki nie kłamią, dlatego zachęcam do wstawiania takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: TJE rządzi na Krakowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:36 TKI. Komentarz zbędny.... s5.zapodaj.net/75797121.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqqqqqqqqq Re: Golf TKI rulez ! IP: 80.48.158.* 06.05.09, 09:29 Gość portalu: TJE napisał(a): > buahaha :) KIELCE z duzej litery bo WIELKIE miasto :) mieszkam pod Kielcami i z > racji mojego trybu zycia obracam sie po wiekszej czesci miast Polski Poznan, W > roclaw, Warszawa i ile razy widze mojego krajana z rejestracja na T i obojetnie > czy powiat czy MIASTO tyle razy nie umie sobie poradzic z infrastruktura wieks > zych miast :) Mieszkasz pod Kielcami? To są jakieś tunele pod Kielcami? Bo mnie uczono, że mieszka się przy ulicy, koło miasta a nie na ulicy czy pod miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Cofam wszystko IP: *.gprs.plus.pl 23.12.08, 18:26 a dokladnie to ze TKI nie potrafi parkowac. Dzis wyjechaly chyba na droge wszystkie buraki z rej. TK??? Rano parking Leclerk, pani z TK skladala sie seicento piec razy (miala miejsce na volvo) jak stanela to na 1,5 miejsca. Ladowalam zakupy wiec grzecznie mowie, ze obok nikt nie zaparkuje. Pani na to, ze inaczej nie umie!!!!!!!!! Wieczor - Castorama. Hyundai Getz (czy jak sie to pisze) rowniez 1,75 miejsca, i pod skosem. Pstryknelam se fotke , wrzuce. A w miescie masakra, na jenym skrzyzowaniu (Okrzei- Zagnanska) dwa razy ktos jechal wlewo z prawego pasa. Bynajmniej nie ta sama osoba. Co sie z tymi ludzmi dzieje. Kazdemu sie spieszy ale obowiazuja przeciez pewne normy i zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cofam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 00:00 I watek upadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza e tam upadl... przytocze zdazenia z soboty IP: *.gprs.plus.pl 05.01.09, 18:28 Castorama TBU - na dwoch miejscach, facio mial niefart, bo go spotkalam. Grzecznie zapytalam czy nie umie parkowac tak jak przykazali to mi odpowiedzial,ze duzo wolnego miejsca jest i sie zaczelo... Final dostal od Buskowianek itp Galeria Echo godziny szczytu - zaparkowac ni hu hu. Alez na bocznych miejscach (nieopdoal myjni) chyba golf ale TK na obydwu miejscach oraz wielkie miasto KR audi A6 , a rowniez podobnie. Pewnie zeby nie podrapali. Niestety przypadki spod tesco tylko potwierdzily moja teorie, ze niestety nie tylo buraki nie potrafia parkowac...ale TBU i tak nic nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
tymczas Re: e tam upadl... przytocze zdazenia z soboty 05.01.09, 20:31 zdecydowanie TBU oraz TPI są nie do pobicia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: e tam upadl... przytocze zdazenia z soboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 20:45 TK też. Jakiś baran regularnie zastawia mi wjazd do garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.g Re: e tam upadl... przytocze zdazenia z soboty 07.01.09, 15:41 A mi wczoraj TBU zajechal droge w Bodzentynie. Nie wiedzial biedaczek, ze jak sie wlacza do ruchu to trzeba w lusterko looknac ;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Potencjalny morederca srebrna Octavia TKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:52 Dziś ok. godz. 13 na skrzyżowaniu ulicy Sobieskiego i Husarskiej,jądący przezłam skodą octavią (nowy model), rejestracja TKI - tyle tylko zapamiętałem, wyprzedzał ciąg samochodów na przejściu dla pieszych (!!!!) (rozmawiał przy tym przez telefon!!!) Na oko 100km/h miał na liczniku. Stałem na chodniku ze swoją rodziną i zamarłem, co by było gdyby stracił panowanie nad kierownicą.... Jeśli ktoś był świadkiem tego wyczynu, niech poda numer tego chama. Ja zapamiętałem jego gębę (ciemny okular, ciemna czupryna)i chyba 'kratkę' w samochodzie. Powiedziałem sobie, że jak spotkam tego c_h_u_j_a to obije mu ryło. ktoś się dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Potencjalny morederca srebrna Octavia TKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:41 dziś w godzinach po południowych "chrabia" w seledynowym Avensie z rej TK dwie cyferki i bodaj 647 zrobił sobie śmietnik z mojego samochodu wyrzucając zawartość popielniczki za okno w czasie jazdy. Gratulacje baranie jeden !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Re: Potencjalny morederca srebrna Octavia TKI IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 18:41 oj, pewnie sie chlopinie przesypywalo. A ty sie czepiasz ;-)))) Mozna i tak.Nie ma jak niedziela, wtedy wyjezdza najwiecej wynalazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Potencjalny morederca srebrna Octavia TKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 07:31 Minął tydzień. Wszarza nadal nie zidentyfikowałem. Dziś sobota, trzeba się będzie wybrać do Galerii Echo, miejsca rozrywki Tych Inteligentnych Inaczej (TKI). Jest szansa, że tam będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR & TK & WI Golfy, mercedesy i Bardzo Majętne Wieśniaki RULEZ IP: *.ghnet.pl 17.01.09, 10:49 Normalne. W każdym mieście narzekają na innych, "wsiowych". Co prawda to prawda, TKI "panują" w Kielcach, WRA w Radomiu, a W.. w Warszawie. Stolica jednak szybko rozwiązuje takie sprawy, policja sprawnie wypisuje mandaty, a i jest zawsze dużo więcej miejsca, niż chętnych do zaparkowania. Radom też daje radę, jeżeli chodzi o parkowanie na "zakazie" to ... straż miejska rozdaje "blokady na koło", 5 minut - 5 aut. A jeżeli jakiś "cwaniak" zajmie 2 miejsca a ktoś chciał zaparkować na chwilę, bądź też "na rozładunek"(to najlepiej) to stawia się samochód bokiem auta za tym "wsiokiem" lub tak, żeby nie miał jak wsiąść do samochodu. A Kielce? Działają tylko kontrolerzy, którzy żądają bilety za płatne parkowanie. Nigdy nie widziałem żeby policja, straż miejska (tych nigdy nie widziałem! - są tacy?) zajęła się złym parkowaniem. Samochody parkują wszędzie - na przystankach [popytajcie kierowców autobusów], na chodnikach [popytajcie pieszych], czy nawet na ulicy, żeby ktoś sobie wysiadł. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczas TK nie są lepsze ... 06.02.09, 08:12 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1657184,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adorn Re: TK nie są lepsze ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:39 Pod Castoramą to norma na takie parkowanie a zwłaszcza na miejscach dla inwalidów gdzie stają "Zulie" kieleckie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD Re: Golf TK? rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:58 a miastowe to tak pakują...: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1645003,3,7,1813.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1653569,3,3,1813.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Re: Golf TK? rulez ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:01 Ten z tej astry to istny prze_sku_rwysyn!!! Zaje_bac i porysowac takiego ch_uja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD Re: Golf TK? rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 11:45 nie eskalujmy przemocy, on zle zaparkowal, to fakt, trzeba to napietnowac, ale jesli bedziesz wybijal szyby/rysowal auto za zle parkowanie, to co zrobisz za zajechanie drogi, odstrzelisz kierowce?? Zle parkowanie jest naganne, ale nie przesadzajmy z "karami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Golf TK? rulez ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 07:33 Tak wygląda centrum Mojego Miasta. Wojewódzkiego miasta. Wstyd! A Straż Miejska wpier.dala kebaby w samochodach służbowych i przegania babcie z Rynku handlujące np. jagodami... s1.zapodaj.net/13364593.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza Re: Golf TK? rulez ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 18:09 i daje mandaty przedstawicielkom za parkowanie na zakazie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś