Gość: BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.12.03, 19:37 Pozdrowienia dla Pani Beaty Ryń! To jest moja ulubiona Rzeczniczka! Pani Beato! Proszę dbać o Pana Wojewodę! Broń Panie żeby Mu się nosek odmroził!!! Wtedy trzeba by chyba odblask na buzię :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjezdny Re: Odblaskowa choinka IP: 194.9.223.* 18.12.03, 21:29 Idea imprezy jak najbardziej szczytna i potrzebna. Ale jest problem z zabezpieczeniem tej imprezy. A konkretnie z brakiem kultury u Policjanta. Jestem z poza Kielc, nie znam dokładnie miasta choc bywam tu często i próbowałem przejechać obok ŚUW gdzie oczywiście była droga zamknięta, więc zapytałem się stojącego na rogu z IX Wieków policjanta jak dojechac w okolice Targowej, a ten "policjant" tylko wymachiwał lizakiem mówiąc "jechać prosto jechać prosto" Pytam się jak jechac na rondzie a on swoje - jechać jechac ulica zamknięta. I to jest Policjant? Jak by nie był policjantem to za takie zachowanie bym mu powiedział kim jest no ale w tym kraju władzę może mieć każdy nawet najgorszy ... A podobno trzeba mieć maturę żeby być w Policji. No chyba że kupioną na stadionie. Pozdrowienia dla policjanta, lepiej niech szybko awansuje i siądzie za biurkiem, bo ulica nie jest dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułek Re: Odblaskowa choinka IP: *.kolporter.com.pl 19.12.03, 08:14 Było go spytać o nazwisko, numer służbowy i nazwisko przełożonego. Może by się zastanowił?... A może tylko by kazał zjechać na bok i zrobił dokładny "ogląd" samochodu wlepiając mandat za każdą pierdółkę...? :) Ja bym wysłał naszych policjantów na szkolenie do Anglii. Tam policja jest bardzo grzeczna i rzeczywiście służy ludziom. Jednocześnie jest stanowcza i w razie potrzeby twarda... Odpowiedz Link Zgłoś