Dodaj do ulubionych

W autobusie miejskim ktoś załatwił… swoją potrzebę

08.08.09, 07:51
Jak donosi moje" ulubione" Echo tropiace wszelakiego rodzaju dewiacje
życia mieszkańca:
a lepsze to niż krowa w studni!
Autobus linii 46 wyruszył z kieleckiego osiedla "Na Stoku” po godzinie 23 w
minioną środę. – Pasażerów było niewielu, ale jeszcze na ostatnim przystanku,
na Ślichowicach wysiadło koło pięciu osób – relacjonuje kierowca, który chce
pozostać anonimowy. Dziwi go to, że nikt z pasażerów nie zgłosił mu tego, co
zaszło podczas jazdy. –
-i mój wniosek do władzy:
1 pomnik=3mln
4 witacze=1,2mln razem 4,2 mln zł
to ja proszę o sieć "sraczyków" zamiast tych delicji,bo jeszcze taka wiadomość
czeka nas w światowej sieci PAP'u
Obserwuj wątek
    • Gość: agnostyk11 Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.chello.pl 08.08.09, 11:57
      A co, w gacie mial narobić jak mu sie zachciało? Przecież wtych
      autobusach nie ma kibli, co jest już standartem w Beneluksie czy
      choćby w niedalekiej Pradze. Pomyśl zanim coś napiszesz.
      • Gość: hihi Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 12:07
        Bywam w Belgii czy Holandii oraz w Pradze, ale pierwsze słyszę, że w miejskich
        busach gdzieś są toalety. Każdy powinien się zastanawiać, co pisze :)
      • Gość: gainek Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 14:10
        fakt,że ranga podawanych nam wiadomości,uderzyła mi z rana na mózg,ale nie winię
        człowieka,tylko brak sieci jakże potrzebnej w każdym mieście.
        • Gość: takitam Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 14:37
          Ten ktoś to zapewne pijany menel, nikt przy zdrowych zmysłach nie zrobi czegoś
          takiego :-)
        • Gość: ehh tylko zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:38
          "sra" i "szcza" wtedy gdy mu sie "zachce" i to nawet nie zawsze
          ...
          a czlowiek ma wolna wole - albo jest tylko worem ze skory z bebechami trwaiacymi "pasze" albo czyms wiecej
      • Gość: gościu Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.09, 17:46
        Najpierw krowa teraz z kolei chłopu się zachciało w autobusie....Ładne rzeczy
        się u was dzieją! A jakie interesujące tematy poruszają wasze pismaki! Ale cóż,
        jakie miasto taki poziom gazety... Co ciekawe, ostatnia sytuacja ma swoich
        zwolenników! Cywilizacja do kielc już dotarła?
        • pathos_phobos Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo 11.08.09, 09:05
          Skąd od razu założenie,że chłopu?Mamy równouprawnienie.
          • Gość: buka Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 10:23
            To proste - chłopy to świnie generalnie :-)
            • Gość: alan Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.09, 17:35
              Skoro tak to chyba niezły chlew tam macie w kielcach... Z całym szacunkiem dla
              świnek :)
          • Gość: gościu Re: W autobusie miejskim ktoś załatwił… swo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.09, 17:54
            To akurat w tym wszystkim jest najmniej ważne... Liczy się sam fakt, a ten mówi
            sam za siebie. Zawsze wydawało mi się oczywiste że pewne sprawy załatwia się w
            miejscu do tego przeznaczonym i nie jest to autobus drodzy kielczanie (tak w
            ramach przypomnienia i aby wszystko było jasne). Ale jak zwykle kielce mnie
            zaskakują i co najważniejsze dobrze się przy tym bawię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka