Dodaj do ulubionych

spotkanie, środa, Piotrus Pan

04.03.04, 06:33
Ponieważ tamten watek strasznie sie rozrósł rozpoczynam nowy, jest propozycja
srody o 16 lub 17 w sali Piotruś Pan. Ja chetnie tylko ponawiam pytanie, czy
tam jest miejsce do zaparkowania samochodu? Ja będe kilka minut po 16
ponieważ mój synek chodzi wcześnie spać i i tak na pewno zaśnie w drodze
powrotnej do domu, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rudyzboj Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 04.03.04, 09:42
      Ja jestem za,może być 16 nawet albo 16:30,tyle,że może wcześniej zadzwonimy tam
      i dowiemy się czy nie będzie jakiś urodzin,bo jest wtedy za dużo dzieci i za
      dużo hałasu,macie tam numer tel,albo podajcie dokładny adres to ja zadzwonię,Aga
      • alusia2405 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 04.03.04, 12:52
        Cześć! Ja niestety w środę też nie mogę, bo mam dentystę o 17 i 18. A w
        czwartek zebranie, ale tym razem w szkole. Zebranie organizacyjne dla
        pierwszoklasistów. Wogóle ten przyszły tydzień mam bardzo napięty. Dlatego
        niestety na to spotkanie nie dojadę, ale na kolejnym będę na pewno!
        Pozdrawiam.
        Ala
        • rudyzboj Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 04.03.04, 13:10
          A może jednak we wtorek się spotkamy,komu bardziej pasuje wtorek piszcie,Ala w
          przyszłym tygodniu i tak nie dojedzie,to może wtorek?
      • mamem Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 05.03.04, 22:21
        Czesc Dziewczyny!!!

Ja co prawda nie moge przyjsc w srode bo pracuje,ale zainteresowanym podaje nr
        tel. do Piotrusia Pana :630-17-17 ceny:1godz-5zl , kazde nastepne 1/2godz
        2,5zl, a kazda nastepna godz. 4zl.
        Tak w ogóle to wszystkim polecam to miejsce. Jest b.sympatycznie i czysciutko.
        Namietnie tam chadzamy z nasza 1,5 roczna corcia. Co prawda wydaje mi sie, ze
        jest to miejsce odpowiedniejsze na zabawe dla mlodszych dzieci (mam na mysli
        wiek 1-5), ale jest naprawde super.
        Zycze wszystkim udanej zabawy. Do nastepnego razu.
    • dzidek33 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 04.03.04, 21:28
      Cześć mamuśki!!!!
      Nam bardzo środa odpowiada, ponieważ wychowawczyni mojej córki "zawezwała" nas
      na króciótkie zebranko we wtorek. Ostatnio takie króciótkie zebranko trwało
      tylko 1,5 godziny. Co do godzinki to nikt nie powiedział, że mamy się odmeldowac
      wszystkie jednocześnie. Ja też mogę być ok. 16:30. Niestety nigdy nie byłam w
      tej sali, więc mam gorącą prośbę odnośnie adresu i możliwości dojechania MPK.
      Będę bardzo wdzięczna....Pozdrawiam razem z moimi dzieciaczkami
      Gosia
      GG 3796613
      • olawlodarczyk1 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 05.03.04, 15:54
        Ja oczywiście też się zgłaszamsmile)) W sumie jest mi obojętne, w jaki dzień, może
        trochę bardziej pasuje mi wtorek?
        Miejsce do parkowania jest-to jest w podwórku, a jeśli chodzi o dojazd MPK, to
        po Pomorskiej jeździ 15, może jeszcze jakiś tramwaj, a po Stearlinga kiedyś
        jeździło 57, nie wiem, jak teraz. Ja zawsze jeżdżę samochodemsmile Przystanek
        tramwajowy w obie strony jest praktycznie przed saląsmile))
        Pozdawiam i do zobaczenia, mam nadziejęsmile
        • dzidek33 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 09.03.04, 20:33
          Hej mamuśki!!!
          nadal nie wie czy się spotykamy czy nie. Ja się wybieram, ale ma nadzieję, że
          nie będę sama... Ruszcie się kochane, zmobilizujcie wszystkie siły i do
          zobaczenia jutro...
          gosia
          gg3796613
          • rudyzboj Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 09.03.04, 21:19
            Ja też się wybieram,mam nadzieję,że nic się nie wydarzy i dotrę.Do jutra pa
            Aga
    • rubi21 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 10.03.04, 07:08
      Przykro mi niezmiernie, ale mimo wszelkich starań nie dam rady dotrzeć na
      spotkanie, jest mi tym bardziej przykro, że sama je zaproponowałam sad(, może
      jednak kiedys uda mi sie na któreś spotkanko zawitać, przepraszam bardzo.
      Pozdrawiam
      • rudyzboj Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 10.03.04, 22:43
        Przepraszam was dziewczyne,te które dotarły ale niestety w ostatniej chwili mąż
        mi zadzwonił,że musi zostać dłużej w pracy i niestety ja musiałam zostać w
        domu.A tak w ogóle kto był i jak było w Piotrusiu?aga
        • dzidek33 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 11.03.04, 08:57
          hejhej...
          Spotkanko się odbyło, ale szkoda że nas było mało. Sala jest bardzo fajna, duża
          i mam nadzieję,że jeszcze będziemy się tam spotykać.Dzieci bawiły się dobrze.
          Dziękuję mamom, które dojechały, fajnie było was poznać...
          pozdrawiam słonecznie...
          Gosia
          gg 3796613
          • lukasia1 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 11.03.04, 12:41
            Cześc Dziewczyny Kochane !
            Ja dawno tu nie byłam, ale za to byłam wczoraj w Piotrusiu. Było baaaaardzo
            fajnie. Pozdrawiam Gosię z mężem i dzieciakami smile)) i całujemy Olę z Artusiem.
            Mnie też się podobała sala. Nie mam porównania z Agatką, ale tu było bardzo
            fajnie. Wprawdzie moja mama, która została na dyżurze z młodą trochę była
            skwaszona, że tak długo z Olką zabalowałyśmy, ale co tam.....
            Mam nadzieję,że spotkania będą jednak cykliczne i w końcu odmeldujemy się
            wiekszą grupą. Pozdrawiam
            Aśka
    • rubi21 Re: spotkanie, środa, Piotrus Pan 12.03.04, 20:18
      Byłam dzis w sali Piotrus Pan, chciałam przetestować, pomieszczenie duze ale
      zabawek dużo mniej nic w Agatce, brakuje takiej typowej zjeżdzalni no i
      zmarzlam, wiem ze dziekco jak sie bawi to mu gorąco al epotem trzeba to dziekco
      przebrac w suche ciuchy w zimnym pomieszczeniu, ogólnie miło, ale wolę Agatkę
      chociaż mam ją dalej. Ucichło nieco na forum w sprawie spotkan, moze jednak uda
      nam sie jeszcze dogadac jakis termin i miejsce. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka