malgoska_1979 12.09.11, 19:02 Poszukuję logopedy prywatnie ale w okolicach jak w temacie (ze wg na dojazd). Może ktoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free-ula Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 23.09.11, 21:15 na zakładowej, na olechowie www.pedagogiczna-pomoc.pl/strona6.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik81 Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 26.12.11, 20:54 Surdus ul. Bartoka na Widzewie Odpowiedz Link Zgłoś
logopeda79 Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 02.02.12, 14:42 Witam serdecznie Jeśli nadal szuka Pani logopedy - proszę o kontakt. Jestem logopedą, pracuję na terenie województwa łódzkiego i dojeżdżam do domu pacjenta. Posiadam praktykę, uprawnienia pedagogiczne oraz pełne zaplecze dydaktyczne. Dysponuję również multimedialnymi programami wykorzystywanymi w terapii. Mogę przeprowadzić diagnozę oraz prowadzić terapię logopedyczną. Serdecznie zapraszam www.twoj-logopeda.com Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 02.02.12, 17:33 proponuje dr.Hima pracuej w szpitalu Barlickiego. Jesli chcesz to podam numer. Naprawde swietny specjalista z tym ze dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
1logopedalodz Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 15.02.12, 14:17 Zapraszam na zajęcia dorosłych i dzieci. Logopeda z wieloletnim doświadczeniem zawodowym. tel: 511 348 073 Zajęcia także w domu klienta. Korzystne ceny zajęć oraz rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.logopeda Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 04.03.12, 16:21 Chętnie dojadę do dziecka tych okolicach. Pracuję jako logopeda w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej, oraz w przedszkolu, pracuję ze starszymi i z małymi dziećmi. Jeśli jest Pani zainteresowana spotkaniem, proszę o kontakt karolina.logopeda@gmail.com Zapraszam również na www.ratio.edu.pl, gdzie znajdziecie Państwo więcej informacji o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś