Dodaj do ulubionych

Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol?

12.09.11, 19:02
Poszukuję logopedy prywatnie ale w okolicach jak w temacie (ze wg na dojazd). Może ktoś polecić?
Obserwuj wątek
    • free-ula Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 23.09.11, 21:15
      na zakładowej, na olechowie smile

www.pedagogiczna-pomoc.pl/strona6.htm
    • sylwik81 Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 26.12.11, 20:54
      Surdus ul. Bartoka na Widzewie
    • logopeda79 Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 02.02.12, 14:42
      Witam serdecznie
      Jeśli nadal szuka Pani logopedy - proszę o kontakt.
      Jestem logopedą, pracuję na terenie województwa łódzkiego i dojeżdżam do domu pacjenta.
      Posiadam praktykę, uprawnienia pedagogiczne oraz pełne zaplecze dydaktyczne.
      Dysponuję również multimedialnymi programami wykorzystywanymi w terapii.
      Mogę przeprowadzić diagnozę oraz prowadzić terapię logopedyczną.
      Serdecznie zapraszam
      www.twoj-logopeda.com

• oliwija Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 02.02.12, 17:33
        proponuje dr.Hima

pracuej w szpitalu Barlickiego. Jesli chcesz to podam numer. Naprawde swietny specjalista z tym ze dla dorosłych
        • 1logopedalodz Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 15.02.12, 14:17
          Zapraszam na zajęcia dorosłych i dzieci. Logopeda z wieloletnim doświadczeniem zawodowym.
          tel: 511 348 073
          Zajęcia także w domu klienta. Korzystne ceny zajęć oraz rabaty.
    • karolina.logopeda Re: Logopeda- Łódź Widzew, Andrzejów, Andrespol? 04.03.12, 16:21
      Chętnie dojadę do dziecka tych okolicach.
      Pracuję jako logopeda w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej, oraz w przedszkolu, pracuję ze starszymi i z małymi dziećmi.
      Jeśli jest Pani zainteresowana spotkaniem, proszę o kontakt karolina.logopeda@gmail.com
      Zapraszam również na www.ratio.edu.pl, gdzie znajdziecie Państwo więcej informacji o mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka